Hız,yarım kontrol,kaçış planı yok gibi.neden yarım kontrol.çünkü %50 araç sürücülerine bağlı kaza yapmamanız.o sürücülerden herhangi birisinin ani dalgınlığı,düşüncesiz bir hareketi,aynasının yanlış konumu sizi görmeden önününüze kırıp,kaza yaptırabilir..benim şahsi fikrim.müzik güzel:-)
Yorum için teşekkürler. Ben 2 saatlik sürüş videomdan en serseri yerleri alıp koydum parçaya uygun olsun diye. Yol videomu youtubea koyup paylaşırsam öyle makas falan atan biri olmadığımı ve hoşlanmadığımı size aktarabilirim ama bu videoyu izleyerek aynı kanılara bende vardım. Teşekkürler
Bu şekilde bi 460 girdikten sonra, yaptığım şey artık bu
Kaç olm kaç uzaa..
Oh ny God..
mübarek o kadar gelmişsin uğrasaydın ya :( Ayrıca yeni mi aldın aleti ? Bir de radar yerleri belli zaten neden riske girdin ki Büyük bir ihtimalle telif yiyecek video
kaza falan yapacak heralde diye sabırla, müziğe bile katlanarak izledim. ne biçim video, ne biçim başlık, ne biçim konu?
2 el ss almayın aldırmayın
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Son vites atışında motosiklet henüz kesiciye girmemişti muhtemelen bu yüzden çevrildin.
Seviyorum Mamba seni İlk Gs500 ü aldığından beri takipteyim sürekli bir olay bir action
ara ara azmak iyidir. 80le 90la sag seritten gittigim gunlerin 3te 2sinde sorun yasiyorum.
Başlığın nesi var bilader, mutlu son mu? Ceza yedik işte. Mutsuz son.
Kaza yapacak diye sabırla niye bekliyosun ki? valla kaza yapsam mutlu olcakmışsın gibi yazmışsın. söz kaza yaparsam sana video atcam, vaktini çaldık kusura bakma, öpüyorum
Hahaha bilader haklısın valla
Bende seni seviyorum beaa!
Benim zamanlamam kötü işte
ne yalan söyliyim bende kaza olucak sandım korkarak izledim her mutsuz sonun en kötüsü böyle olsun inşAllah
ne kadar geldi hesap bellidir sanırım
Ouwww
Tek teker, bir aydın klasiği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)