Ekmek kırıntısı taşımaya çalışan karınca gibi.normalde trafikte tehlike diye kızardım,kızamıyorumda..
Motorla taşıdığınız en ilginç şey başlığına yazsın bu adam yolda kalan mobiletçi arkadaşımı diye
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/170696-motorun-agirligini-motora-tasitmak-ne-demek.html
soruyu soran arkadaş gelse de görse
Böyle ilginç kareler oluyr bende bu akşam üstü gördüm karı koca kasksız motora binmişler kadın birde yan oturmuş kucağında en fazla 3aylik bebek yuh dedim
Sizin geçerken gördüğünüzü gören bir tane zabıta, polis, trafik polisi, polis amiri, müdürü, fahri trafik müfettişi, kaymakamı, valisi, milletvekili, muhtarı, belediye başkanı, belediye meclis üyesi yok mu arkadaş ? Kendi yazdığım listeye bakıyorum da aslında kamu görevlisi ne kadar da çokmuş ama neredeler ? Kim uğraşacak bunlarla değil mi... Bir toplumu adam etmenin yolu kurallardan, kuralları çiğneyenlere de ciddi cezalar vermekten geçer. Kim verecek bu dingozların cezasını ? Ben mi vereceğim sade vatandaş olarak ? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz aklım almıyor gerçekten. Bu mal değnekleri bir çocuğa, bir insan , bir hayvana zarar verseler bunun hesabını kim verecek ?
Vurucamm kirbaci vurucamm kirbaci ohhh yaaaa ;)))
Adamlar koyu taşıyor, tuğla taşıyor, boru taşıyor, motor taşımışlar çok mu
Alçak uçuş yapan F16 ya taş levye atıp,
yukarıdaki apache helikoptere "g*tün yiyosa insene aşağı laan"
diye bağıran bir millet olarak hiç bir şeye şaşırmıyorum artık.
Yeter ki isteyelim.
Motorla herşeyi taşırız biz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)