A2 ehliyet sınavı deneyimlerim :)
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba direksyon sınavı ile ilgili bir kaç deneyim paylaşayım sizler ile.
Teorik sınavı 76 ile geçtim tablet üzerinden. İş direksyon sınavına geldiğinde ise açıkcası çok tereddütlüydüm. Nedeni ise 8 çizmek beni korkutan konu buydu evet. Fakat daha önceden motor sürmüşlüğüm vardı scooter ile başlangıç yaptığım için motor sürebiliyordum. A2 sınavına girdim. Mondial 180cclik motorla 1 kere eğitim aldım onda da hoca baktı yapabiliyorum sadece 8 çizmede yardımcı oldu. Başka da eğitime girmedim zaten. Sınav günü geldi çattı. Randevulu sistem ile ilk sınav 08.20'de benimdi. Gittiğimde saat 08.00'dı hocayla daha önce konuştuğumda erken gelirsen iyi olur 5-10 dakika alıştırma yaparsın demişti öyle de olacaktı ki tam alıştırma yaparken daha 8.10'da meb'in denetleyici hocası sağolsun ısınmama dahi izin vermeden direk çağırdı ve zaten orada kursun hocasıyla tartışma çıktı ve kursun hocasından telsizi aldı ve ne talimat verdi ne başka birşey adam beni delirtti kısacası. Parkuru tamamladıktan sonra trafiğe çıkarttı ve 45'i geçme dedi tamam dedim. Tüm kurallara tamamen uydum ve en küçük hata bile yapmadım. Bir ara telsizden anons olarak hızlan dedi aklıma sınavdan önce söylediği 45'i geçme lafı geldi zaten 43 de sabit gidiyordum 3. viteste. Bilerek hızlanmadım ve 10 15 saniye sonra zaten hızlanamazsın sınır 45 dedi ve açıkcası beni sınadı sanırım ama motorda sağa sinyal çekip yan ayaklığı açıp hocaya doğru koşup kafa atasım geldi ama yapmadım paraya yazık olmasın diye :D . İşin özeti tüm şeylerde hatasız yaparak geçtim direksyon sınavını da ve a2 ehliyet almaya hak kazandım. 8 çizme konusun da da hocamın bana önerdiği gibi sağa döneceksen dönmeden önce kafanı tam sağa çevir ve direksyonu tam kır dedi ve öyle de yaptım başarılı oldu.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun...
fatih063838 adlı üyeden alıntı
8 çizme konusun da da hocamın bana önerdiği gibi sağa döneceksen dönmeden önce kafanı tam sağa çevir ve direksyonu tam kır dedi ve öyle de yaptım başarılı oldu.
Bu nedir aga?
-
8 cizme hareketini mukemmel anlatmis harbiden ya arkaya donuceksekte kafayi tam arkaya cevirip gidonuda 180 dondurucez galiba
-
Bende a1 ehliyet almak için uğraşıyorum teorik sımavı 76 ile geçtim motosiklet tecrübem sadece ehliyet kursundan aldığım 4 saatlik ders 4 saat dediğime bakmayın toplam 2 saat falan sürdürdüler 8 i pek düzgün çizemiyorum birde sinyalleri açık unutuyorum bunun dışında bir sıkıntı yok önümüzdeki hafta alacağım 2 saatlik ders dede hatalarımı düzeltirim inşallah
-
8 cizmek icin kafayi tam saga çevirip gidonu komple kırmak?
-
Tamam tamam vurmayın! :D
Hocam şöyle ki, hani dönmek istediğiniz yere bakın mantığı ile söyledi o kelimeyi.
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/170664-ehliyet-sinav-lar-im.html
Benimde başımdan geçen anılar bunlardır :D
-
SONSiyah adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/170664-ehliyet-sinav-lar-im.html
Benimde başımdan geçen anılar bunlardır :D
:D sonuna kadar okudum epey olaylı atlatmışsın sen hocam :D
-
Nedense aklıma bu geldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)