Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

WD40 sıktım sıkmaz olaydım

REKLAM ALANI
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    rahatça hareket etmesini istediğin kısımlara sıkman lazım. manetti, ayaklıktı felan gibi.
    aynaların sabit durması lazım hocam, oraya sıkılır mı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Duke250>YBR125
    Oynayan aynalara çözüm bende arkadaşlar. Herhangi bir yerden ultra sert saç spreyi alıyoruz ve eklem kısımlarına sıkıyoruz. Aynalarımız da ultra sert oluyor.

Motosikleti
    gt250r
    Alıntı braveguy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet öncesi de kullanırdım, motosiklette de kullanıyorum. İletken kısımlarda da yıllardır kullanırım. Dış mekanda duran yılların jeneratörü wd40 sarhoşu ama hala tıkır tıkır çalışıyor. Dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamadım. Yazdıklarım şahsi öneridir, risk kullanıcıya aittir.
    Jenaratörü bilmem fakat marş düğmesi vb. ince küçücük yayları bozuyor,benim ve arkadaşımının başına gelen bi durum.Sıktığın yerde kalıyor zaten ne mantıkla 12V üzeri sıkıntı yaratacak alanlarda bu tip kalıcı sıvı kullanılır ki? Birde soketlere sıkanlar var,wd 40ın sokete bi faydası olmaz,aşırı kurum bağlamış sokette temazsızlık varsa iletken bir sıvı olduğu için temassızlığı giderir ama doğru olan soketi değiştirmektir,dediğin gibi risk kullanıcının.
    evdeki prize wd40 sıkmıyorsanız motosikletin elektrikle alakalı bölümünede sıkmayın.

Motosikleti
    benelli tnt 250
    Alıntı barismanco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya sorma altın elbiseli adamın wd40 videosunu izledim onun sürdüğü heryere sürdüm bende. Hepsinde güzel sonuç aldım ama aynalara sürmez olaydım baktım Barkın abi aynalara da sıktı bende sıkayım dedim gitti taş gibi aynalarım :(
    zaten milletin başına ne gelirse bu altın elbiseli adamın reklamlı videoları yüzünden geliyor. kardeşim aynalarını söküyorsun şimdi ufak bi leğen veya tencere ne bulursan sabunlu su yapacaksın - sabunu kave cezvesinde erit kaynar suyla sonra su ile köpürt aynalarını kagıt bantla kapak solmasın aynaların 2 gün o suda beklet aradada aynayı suyun içinde gevşeyen yerinden hareket ettir 2 gün sonra sıkıntın geçecek. sıfır motor alan müşterilerime dükkanda aynı şeyi yapıyorum. ayna kıpırdamıyor bile.

AEA da hareketli yerlere sıkın dedi ama senin sıktığın yer hareketli kalmaması gereken bir yer. Bir kez zorla hareket ettirip sabitlemen gereken yer, yani ayna. O videoda sıkacağın yerleri de söylemişti.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    SORUNUM ÇÖZÜLDÜ !

Hocam çok teşekkür ederim. Ben o süngerleri gördüm hafif kaldırmaya çalıştım baktım altında civata falan yok ayrıca süngerler yapışkanlı gibi ama bir kere çıkarırsam birdaha takılmaz altına tutkal sürmek gerekir gibi hissetmiştim. Ama öyle değilmiş dediğiniz gibi o süngerlerin tam karşıtında altındaki süngerli alanı çıkarınca gördüm orada civataları varmış motorun bagajındaki kendi alyanslarını çıkardım tıkır tıkır sıktım civataları şimdi taş gibi oldu hatta biraz fazla sıktım hiç oynamıyorlar katlanmıyorlar bile :D ama olsun zaten katlanmaya ihtiyacım yok böyle taş gibi dursunnlar bana yeter o . Çok teşekkür ederim açıklamalarınız ve yol gösterişleriniz için sayenizde hallettim problemimi

Dip Not: Abi ne varsa bu suzukicilerde var ya :D
    Sıkma dedim sana ama direk sıkmışsın. Umarım civatalar zamanla kırılmaz.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bu altin fistanli köprüden atla dese atlayacak insanlar var

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    bp lerde motor bloğu temizleme spreyi var onlar wd40 etkilerini yok ediyor yada zincir temizleme spreyi sık castrolun ki güzel

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Balata spreyi sık ne varsa temizler vicdansız

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Frenlere de sık

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Loctite öneren oldu mu bilmiyorum :
    http://www.loctite.com.tr/loctite-hakkinda-3142.htm

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Ya sorma altın elbiseli adamın wd40 videosunu izledim onun sürdüğü heryere sürdüm bende. Hepsinde güzel sonuç aldım ama aynalara sürmez olaydım baktım Barkın abi aynalara da sıktı bende sıkayım dedim gitti taş gibi aynalarım :(
    Şu aea bi gün çıkıp hep beraber köprüden atlıyoruz dese peşinden atlayacak yüzlerce müridi çıkar, devir internet teknoloji devri çok mu zor internete wd-40 nedir, nerelerde kullanılır yazmak?

Bu adam wd-40' tan ilk bahsettiğinde forum frenlerim tutmuyor diyenlerle dolmuştu bugün gibi hatırlıyorum :D

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    millet wd40'ın kapağını takmaya çalışırken radyatörün üstüne fışkırdı... Bir zararı olur mu?
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)