üç gecedir sürekli gördüğüm rüya hakkında
Reklamlar
-
rüyalar bilinçaltının yansımasıdır da ne alaka anlayamadım.
cross alıyorum arkadaştan iki zamanlı 600 cc falan uçuyor böyle, olum bak kask yok eldiven yok kullanma böyle diyor, yok birşey olmaz bana diyorum biniyorum motora. 200 leri falan çıkıyorum çok hızlıyım elim kafam başım gözüm heryerim inanılmaz ağrıyor rüzgardan sonra uyanıyorum.
enterasan.
Reklamlar
-
Geceleri soğumaya başladı üstü açık yatmış olmalısın geçmiş olsun
-
Yakin bir zamanda guzel bir para kazanacaksin ama hesabini duzgun yapmaya dikkat edersen devami gelir.
-
G.tün açık kalıyordur. Yani öyle derdi ananem
-
Genelde bir rüyayı sürekli görüyorsan uyarı amaçlıda olabilir.hz.yusuf rüyaları en iyi yorumlayan peygambermiş dönem filmlerinde bile bu özelliği belirtilir.günümüzdeki rüya tabirlerinin doğru yapıldığını sanmıyorum.Modernlik sahtelikte getiriyor.bin tane yorum bulursun ama gerçeği yansıtmaz.ben rüyaların gücüne inanırım.bence bir uyarı..
-
bu konuda en iyi yorumu yapıcak olan bilin bakalım kimdir
-
Hocam anladığım kadarıyla sana üç harfli bir şey görünüyor.
-
Şimdi bu senin gördüğün rüya sana bir uyari yerinde olsam uyarıya dikkat ederdim.
Mevsim yazdan hazan a dönüyor , pikeyi kaldirip yorgan a dön demiş.
Korumasız gezmen e arkadaşının uyarısı böbrekleri usutur hasta olursun demek istemiş.
Korumasız gezmen in bir diğer yorumunda toton açıkta kalmis
-
kafanda çok yoğun şeyler oldugu zaman mesela (sizin motorsiklet) ertesi gün yada 1-2 gün içinde rüya görürseniz bilinç altı olur genelde..ama tüm rüyaları bu başlık altına alırsanız yanılırsınız(bir çok gördüğüm rüyanın gerçekleştiğini söyleyebilirim)
Hiçbir Baba, Çocuğuna, Güzel Terbiyeden Daha Üstün Bir Hediye Veremez
-
İnsanlar genelde arzuladıkları, taktıkları şeyleri rüyalarında görürler. Ekipman almadan önce (önce ekipman almaya çalışmak hoşuna gitmemiş) güçlü bir motor almayı (600 cc burda semboliktir, arzulanan şey daha fazla güçtür) kafana takmış ve istemişsin.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
-
Kardesim merak ettim bakttı. Biraz motor görmek hayra yorulur rüzgarda 5-6 sekilde yorumlanıyor hayır olanıda var şer olanıda biz hayır diyelim
LAKİN piyasada 600 cc 2 zamanlı moror varmı yoksa seninki imkansız aşk mı acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)