MotoVlogumsuBirŞey - tavsiyelerinize ihtiyacım var? (videolu)
Reklamlar
-
Her türlü tavsiyenize ihtiyacım var izlerken sıkıldığınız beğenmediğiniz bir kısım olursa söylerseniz sevinirim, adrenalin yazacağıma adneralin yazmışım orayı görmeyin bir de para kazanmak amaçlı yapmıyorum eğlencesine editlediğim videolar.
Reklamlar
-
Ses vasat
Görüntü kalitesi meh
Efektler ve aradaki geçişler güzel
Ses kalitesini arttırıp müzik seslerini kısarsan üreteceğin kaliteli içeriklerle gayet başarılı olabilirsin
-
Aha bi motovlog daha üstüne toprak atın çabuk
-
Sanirim ruzgar sesini bastirmak icin yuksek ses muzik koydunuz. Konusma sesleri ve video kalitesi dusuk geldi.
-
Bence güzel olmuş. Abartıp kötülemeye, suçlamaya gerek yok.
-
Herkes gibi görüntü ve ses kalitesini ben de beğenmedim
Adrenalin hissettiğin kısmı paylaşmışsın ama o bana geçmedi pek ve uzun sürdüğünü düşündüm
Baştaki boğaz manzarası güzeldi ama işleme kısmı eksik kaldı
Yazı fontun ve arka plan renklerin uyuşmadı ya da hoş durmuyor
Durduk yere sibop meselesi attın ortaya anlamadım video da bağdaştıramadım, eve nasıl yazılır nasıl okunur bir muamma doğrudur.
Özetle genel olarak beğenmedim
Bir sonrakini merak ediyorum
Neyi beğendim peki
Özgüvenini, özverini, yukarıdaki dallamaca, hunharca ve vahşice yorum yapana cevabını (yanındayken izetip fikrin sorsan başından tutup yerde sürükleyecek gibi)
üslubunu...
-
cagiran adlı üyeden alıntı
Herkes gibi görüntü ve ses kalitesini ben de beğenmedim
Adrenalin hissettiğin kısmı paylaşmışsın ama o bana geçmedi pek ve uzun sürdüğünü düşündüm
Baştaki boğaz manzarası güzeldi ama işleme kısmı eksik kaldı
Yazı fontun ve arka plan renklerin uyuşmadı ya da hoş durmuyor
Durduk yere sibop meselesi attın ortaya anlamadım video da bağdaştıramadım, eve nasıl yazılır nasıl okunur bir muamma doğrudur.
Özetle genel olarak beğenmedim
Bir sonrakini merak ediyorum
Neyi beğendim peki
Özgüvenini, özverini, yukarıdaki dallamaca, hunharca ve vahşice yorum yapana cevabını (yanındayken izetip fikrin sorsan başından tutup yerde sürükleyecek gibi)
üslubunu...
Teşekkürler ses konusunu bende hiç beğenmedim ucuz kameranın dezavantajları... bir de daha malzeme çıkmadan video kolajlamaya çalışınca böyle oldu heyecandan herhalde bi kaç hafta bekleyip olayları ona göre toparlasak daha güzel şeyler ortaya çıkabilir, görüntü kalitesi konusunda aslında 1080 çekiyor videoyu 1080 izlediniz mi? izlediyseniz color balance ve contrast ayarları bozuyor sanırım onları gözden geçireceğim bir daha ki sefere
adrenalin kısmı içinde şöyle bir durum oluştuğunu farkettim gerçek hayatta yaşamış gibi hissiyat vermiyor kamerada bende fazla tehlikeye atmak istemiyorum okula geç kalmıştım o gün ama o kısmın editi falan güzel oldu ondan koydum.. tavsiyelerinizi dikkate alacağım ve ayrıca teşekkürler yapıcı bir eleştiri yaptığınız için maalesef ülkemizde artık düzgün eleştirilere bile teşekkür eder olduk malum ağzım var hadi konuşayım modunda çok insan var ortalıkta...
The PAIN you feel today will be the STRENGTH you feel tomorrow...
-
Milletin karısını, kızını, kardeşini videolarında fantezi müzikleriyle koyacaksan o aracın ve kişinin yüzünü kapatmalısın. Sana verebileceğim en iyi tavsiye bu, başına bela almamak adına..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Kıskananlar elbette olacaktır. Sen içindekileri dökmek için yola çıktıysan, içindekileri dökemeyenler seni işinden vazgeçirmek için her türlü olumsuz yaklaşımı sergilerler. Senin amacın sana pozitif yaklaşanlara dönmek olmalıdır. Bak bir sürü negatif yorum var. Böylelikle insanımızı tanımış olacaksın. Vlog iyidir. Senin kendini ve başkalarını tanımanı sağlar. Çeşitli küfürleri neden ettiklerini öğrenirsin. İnsanların internette anonim haldeyken ne kadar ahlaksız olabileceğini öğrenirsin. Böylelikle ahlakın Allah için değil de insanlar için yaşadığını öğrenirsin. Çok öğretir, çok. Yap bu işi.
-
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Mesajlarda hakaret etmek,tartışma yaratacak yazılar yazmak,ikili diyaloglara girmek forum kuralları dışındadır. Kural dışı mesajlar silinmiş olup, tekrarı durumunda bu davranışları sergileyen kişilere gerekli cezalar verilecektir. |
|
|
-
düzgün bir edit programına ihtiyaç var videolarımı paylaşmak istiyorum bu işin acemisiyim tavsiye edebileceğiniz bir program varmı arkadaşlar???
-
Videoyu şimdi izledim. Herkes söylemiş zaten ama ses cidden çok ama çok kötü.
Haricinde Full HD açtığım halde görüntü yeterli gelmedi bana.
Ara geçiş müziklerine bence daha iyi müzikler koyabilirsin. Gaza getirecek birçok müzik var ama bu bildiğin kulağımı tırlamadı full yabancı müzik dinleyen biri olarak. Bu tür müzikleri dinlemiyorum zaten ama araştırırsan daha iyilerinin olduğunu biliyorum.
Son olarak videonda bayanı reklam etmen hoş bir davranış olmamış. Tavsiye etmem böyle bir şeyi sana. Yarın öbürgün trafikte eşi dostu sana denk gelirse valla kötü şeyler denk gelebilir. Etik ve hoş bir şey olmamasına değinmiyorum bile.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)