Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ALIŞ-VERİŞ NEREDEYSE BİTTİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 250R 2016 (S) - NC 750X 2017
    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır devamlı araştırma ve alış-veriş yapıyorum. Motorumu almadan önce her şeyi bitirmek istedim.

http://i.hizliresim.com/LQNRVJ.jpg

SOL ÜSTTEN BAŞLAYARAK ; Decathlon dan aldığım çanta, Ufo tam omurilik be böbrek koruması, Tex marka motosiklet brandası, Prosev takım yağmurluk, Onguard Beast 8016L zincir kilit, Spidi diz koruması, Premier Dragon Evo kask, Spidi Warrior 4 mevsim mont, Durt marka kışlık eldiven, Knox Handroid marka 3 mevsim eldiven.

Daha ne almalıyım diye düşündüm ve eksik olan disk kilidi aklıma geldi. Sizlere de danışmak istedim.
    Ranay, Crixa, Mirable ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    MOTOSİKLET ÇİZMESİ, BOT DEĞİL, ÇİZME!

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abiii
    Ranay ve Mamba09 bunu beğendiler.
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Kaskınızın markasını ilk defa duyuyorum. Motosiklet montunuzla ilgili görüşlerinizi bekliyorum

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Ozur dilerim, büyük harfle yazmıştım.. exel tablo hazırlıyordum...
    Uyarı için teşekkürler

Motosikleti
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korumalı kendi botum var bir müddet onunla idare edeceğim, imkanım kalmadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Alıntı Formation adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskınızın markasını ilk defa duyuyorum. Motosiklet montunuzla ilgili görüşlerinizi bekliyorum
    Kask İtalyan markası ve karbon. Youtube da kırmızı başlıklı adam şuanda bu kaskların tanıtımını yapıyor kendi kanalında. Spidi ise bilinen bir marka. Direksiyon eğitimlerimde kaskı ve montu deneme fırsatım oldu. Çok memnunum ikisinden de.

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak dileğiyle.

Bir de kevlar pantolon koyarsanız daha güzel olur.

Motosikleti
    Alıntı osiosborn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak dileğiyle.

Bir de kevlar pantolon koyarsanız daha güzel olur.
    Tesekkur ederim. Pantolon isim geregi biraz problem olabilir. Giy-Cikar yapmam lazim.

carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Helal olsun kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah.Motosiklet almadan koruma alan arkadaşlar görüyorsak bu camiada değişen bireyler var demektir.Takdir ettim.
    pitho bunu beğendi.
    Yaratan rabbinin ismi ile oku!

Motosikleti
    Alıntı carsvegas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Helal olsun kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah.Motosiklet almadan koruma alan arkadaşlar görüyorsak bu camiada değişen bireyler var demektir.Takdir ettim.
    Tesekkur ederim. Kuzenim 2008,2010 ve 2011 de gecirdigi kazalarda bayagi yiprandi. Ekipmansiz gezerdi. Bende hep "bir gun motosiklet almak nasip olursa once ekipmanlari alicam" demistim. Fakat bu kadar detay bilmiyordum. Hem ogrenmis hemde almis oldum.

Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Bravo en kısa zaman gönlümüzdeki motorla da çekilmiş resminizi koyarsınız inşallah
    pitho bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daha çok alan mı sevindi veren mi

Motosikleti
    .
    Güzel bir konu.bütçeniz ne kadardı.fiyatlarınıda yazarsanız daha aydınlatıcı olur.

Motosikleti
    Alıntı Emreköktürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bravo en kısa zaman gönlümüzdeki motorla da çekilmiş resminizi koyarsınız inşallah
    Tesekkur ederim. Pazartesi 13:45 de ehliyet icin randevum var. Nasipse de aksamina motosikletimi alacagim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir konu.bütçeniz ne kadardı.fiyatlarınıda yazarsanız daha aydınlatıcı olur.
    Tesekkurler. Butcem ne kadardi hic dusunmedim. Birikmis param yoktu neredeyse hepsini taksitle aldim. Canta 30, ufo 160, tex 80, prosev 130, zincir 275, dizlik 280, kask 1200, mont 1000, durt 100, knox 700 tl.

Motosikleti
    Honda PCX150 >>> PULSAR NS200
    Alıntı Formation adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kaski ben de incelemis ve begenmistim. Ama cok fazla kullanici yorumu goremeyince almamistim. Ama bence guzel ve kaliteli bir kask. Karbon olarakta fiyati guzel. Shark testinde de yanlis hatirlamiyorsam 4 yildiz almisti. Gelecek senelerde daha cok bilinen bir marka olacaktir.

Bu arada ben de motor almadan ekipman alanlardandim. Ama motor alinca yine almam gerekti. Cunku hep dort mevsimlik almistim ama motoru yazin aldim. Bu is boyle. Derdi bitmiyor! Simdi kislik eldiven, mont ve lastik lazim 😒

Motosikleti
    Alıntı umutss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kaski ben de incelemis ve begenmistim. Ama cok fazla kullanici yorumu goremeyince almamistim. Ama bence guzel ve kaliteli bir kask. Karbon olarakta fiyati guzel. Shark testinde de yanlis hatirlamiyorsam 4 yildiz almisti. Gelecek senelerde daha cok bilinen bir marka olacaktir.

Bu arada ben de motor almadan ekipman alanlardandim. Ama motor alinca yine almam gerekti. Cunku hep dort mevsimlik almistim ama motoru yazin aldim. Bu is boyle. Derdi bitmiyor! Simdi kislik eldiven, mont ve lastik lazim 😒
    Kaski bana satan kisiyi yaklasik 25 yildir taniyorum. Oz abim gibidir. Kendisi de ayni kaski kullaniyor ve gozunu kapat al dedi. Benimde yazlik montum yok

Motosikleti
    .
    Siz iyi bir araştırma yapmışsınız.tulum fiyatları ne kadar değişik markalarda denk geldiniz mi fazla alternatif yok araştırdığım kadarıyla.

Motosikleti
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz iyi bir araştırma yapmışsınız.tulum fiyatları ne kadar değişik markalarda denk geldiniz mi fazla alternatif yok araştırdığım kadarıyla.
    Tulumlari cok begeniyorum ama giymeyi hic dusunmedim. Spidi nin tulumlarina bakabilirsiniz ama sanirim bayagi pahali.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı pitho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır devamlı araştırma ve alış-veriş yapıyorum. Motorumu almadan önce her şeyi bitirmek istedim.

http://i.hizliresim.com/LQNRVJ.jpg

SOL ÜSTTEN BAŞLAYARAK ; Decathlon dan aldığım çanta, Ufo tam omurilik be böbrek koruması, Tex marka motosiklet brandası, Prosev takım yağmurluk, Onguard Beast 8016L zincir kilit, Spidi diz koruması, Premier Dragon Evo kask, Spidi Warrior 4 mevsim mont, Durt marka kışlık eldiven, Knox Handroid marka 3 mevsim eldiven.

Daha ne almalıyım diye düşündüm ve eksik olan disk kilidi aklıma geldi. Sizlere de danışmak istedim.
    Keşke ekipman almaya başlamadan evvel konu açsaydın yada aşağıdaki konuları bi inceleseydin. Ekipmanların kötü demiyorum ancak, eminim harcadığın paraya bir üst seviye ekipman alabilirdin yurtdışından. Sağlık olsun, en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...kazigim-3.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ermisiniz.html

Not: Normalde cevap yazmayacaktım fakat, belki yeni kuşaktan birileri faydalanır.

Motosikleti
    .
    Tulumların fiyatları 3500 tl den başlıyor.resimlerini inceledim plastik içerikli gibi düşmelerde ne derece zarar görür,araştırmak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Bence çok pahalı daha uygun fiyatlı iyi bir araştırma ile bulunabilir..marka tavsiyesi olanlar yazabilir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)