Motosikletteyken otostopçu alır mısınız?
Reklamlar
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Şu kafede yürüme işleri nasıl oluyor bi anlatıversene
Kanka baktım hatun beni çekiyor, içinde kalacağına olacağına varsın dedim yanindada erkek yoktu kiz arkadaşları vardı, umarım lezbiyen değildir dedim gittim, ya motor kayıyor ağırlık olması lazım dedim arkama binermisin ? Oda dedi gidermisin ?
Piki dedim.Piki...
Yılmadım kapıda motorun üstüne oturdum bekledim dedim nerden sempatizanlik yapsam felan derken dışarı çıktılar gidecekler, tekrar gittim yanına hatunun surat düştü direk, dedim aynaya bakınca benimde yüzüm asılıyor biliyorum ama şansımı deniyorum felan kem küm edince, acıdı demek ki, dedi 0535... İki sene oldu şeytan kulağına kurşun.
Bi önceki satırlarımda ağır kolpa vardı tabiki evet ama olayın aslı budur şerefim üstüne yemin edebilirim istersen.
Ciddiyim. iletişim kurma konusunda arsızımdır.
Kime anlatsam sittir lan diyor, ondan dedim istersen yemin edeyim diye.
Güvenilmez bi tipimde yok aslında bence.
Reklamlar
-
Hazırda ekipmanı varsa dude gibi bende alıyorum
ekipmanı yoksa asla!
-
Bir kaç kez öğrenci almisligim vardır, çünkü aynı yerde zamanında bende otostop yapmıştım.
Bir kerede, yolda yürürken göremeyeceğiz güzellikte bir bayani almisligim var ama güzergah uymadığı için 50 metre sonra indirmiştim
-
Çok aldım hatta gece yolda yürüyen kaç kişiyi eve götürdüm yanında durup sordum nereye gidiyorsunuz eve ise bırakayım dedim..Götürdüm..Kaç kereyolda kalmış motoru çektim...Hatta bir gece ip bulamadık seçim zamanı idi o seçim bayraklarının asıldığı ipleri koparıp halat yapmıştık..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
2. fotodaki bence artçı olabilmek için yeterli ekipman ve donanıma sahip
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
ben 2 kere aldım. biri işe giderken genç bi eleman el kaldırdı, okmeydanına gidiyormuş kask yok, tem e çıkacağım, riske girmedim otobüs durağında bıraktım.
2.si gece 3 te şişli belediyesinde işçi bi eleman alibeyköy otogarının orda bekliyor. baktım tipe dedim bu işçi, çalışan bi şey olmaz durdum ben kendim aldım. zaten bizim oraya gidiyormuş. yalnız çok sallanıyordu, yol boyu 20-30 la gittim.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Ben 80'lik dedeyi Pulsar'a oturttum 25-30 km falan gittik ankara çubuk'un tepelerindeki köylerden birinden kızılcahamam'a kadar. O selede nasıl prostat olmadı anlamadım. Rahatı bozulmuş görünmüyodu indiğinde.
-
bir erkek çok mecbur kalsam da asla almam..motorda arkamda bir errrkeğin olması düşüncesi bile beni korkutuyor..
bir kere babamı sanayi mahallesinden almıştım ama seyrantepeye kadar ..o saylanmaz...
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben 80'lik dedeyi Pulsar'a oturttum 25-30 km falan gittik ankara çubuk'un tepelerindeki köylerden birinden kızılcahamam'a kadar. O selede nasıl prostat olmadı anlamadım. Rahatı bozulmuş görünmüyodu indiğinde.
Motosiklet selesine oturmanın prostat bezine etkisi konusu ilginç bir konu. Konu ile ilgili bilimsel bir araştırma yoktur sanırım. Tahminen sele ve motorun titreşimi prostat bezi üzerinde masaj etkisi yapacağından tam tersine faydalı bile olabilir diye düşünüyorum. Forumda bir hekim varsa yazacaklarını merakla okurum...
-
Karı değilse almam kardeş gerek yok
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Motosiklet selesine oturmanın prostat bezine etkisi konusu ilginç bir konu. Konu ile ilgili bilimsel bir araştırma yoktur sanırım. Tahminen sele ve motorun titreşimi prostat bezi üzerinde masaj etkisi yapacağından tam tersine faydalı bile olabilir diye düşünüyorum. Forumda bir hekim varsa yazacaklarını merakla okurum...
Tamam işte adam tutamaz batırırdı üstünü demekki bi etkisi olmadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)