Altın Elbiseli Adam Endonezya'ya (Cbr250rr)
Reklamlar
-
Barkın abinin cbr250rr için Endonezya'ya gitmesi iyi olurdu bir çok motor için yurtdışına gitti hatta bajaj için Hindistan'a gitmişti.Bi Endonezya'ya gitse de 250rr'ı iyice bi incelese çok memnun oluruz
Reklamlar
-
başlığı böyle açınca aea ekibinden okuyolar mı
-
Bu vesile ile burdan endonezyadaki halama selemlarımı iletiyorum
-
-
Bajaj için değil hero için gitti dayıoğlu! :D Bajajla limoniler şu sıralar. Honda,ktmi,ducati vs(korlas) gibi şirketlerle arası iyi belki götürürler falan ve ya test motorunu ilk ona getirirler. Yamaha ve bajajla arası o kadar iyi değil sanırım
-
Obs adlı üyeden alıntı
Bajaj için değil hero için gitti dayıoğlu! :D Bajajla limoniler şu sıralar. Honda,ktmi,ducati vs(korlas) gibi şirketlerle arası iyi belki götürürler falan ve ya test motorunu ilk ona getirirler. Yamaha ve bajajla arası o kadar iyi değil sanırım
Benim dediğim eski bajajla aralarının açılması yeni olay
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Benim dediğim eski bajajla aralarının açılması yeni olay
Bajajlar niye limoni olmuşlar ben kaçırmışım oraları
MotoVlog > https://goo.gl/8jrwAL
-
Dublebas adlı üyeden alıntı
Bajajlar niye limoni olmuşlar ben kaçırmışım oraları
pulsarın jantı kırılmış barkın abide paylaşmış bunu Kuralkanda barkın abiye dava açmış heralde jantı kırılan motoru niye gösteriyorsun diye
-
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Para mı toplayalım.
Yine kime motosiklet alıyoruz
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Barkın abinin cbr250rr için Endonezya'ya gitmesi iyi olurdu bir çok motor için yurtdışına gitti hatta bajaj için Hindistan'a gitmişti.Bi Endonezya'ya gitse de 250rr'ı iyice bi incelese çok memnun oluruz
senin barkın abin para aldığı firmayı över koçum. para alamadığı firmayıda yerden yere vurur. motoru test edip binerek satın alıcaksınki sonra satarken zarar etmeyesin.
-
Endonezya güzel memleket.
-
MANKU adlı üyeden alıntı
Endonezya güzel memleket.
nesi meşhur
-
Motosiklet Eğitmeni
DKN adlı üyeden alıntı
nesi meşhur
endon ezmesi.
hele acılısı şahane oluyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ben şalgam diye biliyorum
-
kimse bilemedi dağları meşhur.
-
adam omurgasını kırdı kazada, nereye gidiyor endonezyaya, çelik korseyle yürüdüğüne şükretsin
-
-
kadango adlı üyeden alıntı
Sponsor?????
honda!!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
UUR09 adlı üyeden alıntı
senin barkın abin para aldığı firmayı över koçum. para alamadığı firmayıda yerden yere vurur. motoru test edip binerek satın alıcaksınki sonra satarken zarar etmeyesin.
Yok abi merak ediyoruz motoru onun söylemesiyle almam barkın abi gidip bir baksa motora iyi olur.Barkın abiye uyup iş yapsaydım r125 almazdım
-
UUR09 adlı üyeden alıntı
Sen barkın abiyi hiç tanımamışsın veya adamı kirletmeye çalışıyorsun adamın şuana kadar anlattıgı motorlardaki sorunlar mutlaka çıktı ve çoğu firma motorları geri çeğırdı ve birini tanımadan etmeden böyle konusma bir daha yapma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)