Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ?
Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?
Spacy boş haliyle 105 kg, PCX ise 130 kg.. PCX'in genişliği de biraz fazla sanırım.. Çok fazla fark olur mu sizce iki motorun sürüş rahatlığı açısından ?
Bu arada PCX'in yeni kasaları 2014 modellerinde başlıyor yanılmıyorsam ?
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...
PCX daha rahat bile olabilir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Neden rahattır çünkü dingil mesafesi daha uzun ve jant çapı daha büyük.
Ağırlık da önemlidir fakat esas etken ağırlık merkezidir. Yani 150kg'lık bir motosiklet 100kg bir motosikletten daha kolay bir sürüşe sahip olabilir.
Pcx te kivraklik sorunu yasamassin, ağırlık korkutmasın. Ayrıca genişlik konusunda hiç şüphen olmasın 2 yil, 41k dir kullanıyorum istanbul içi, surdan geçemem dediğim olmadi.
az önce altın elbiseli adamın nmax ile pcx karşılaştırmasının videosunu izledim, n-max alasım geldi ama fiyatlarına bakınca vazgeçtim en ucuz 2.eli 8 liradan başlıyor..
Nmax tavsiye ederim.
abs ve dunlop lastikler üzerinde standart geliyor.
spacy gerçekten konforlu ayakları öne uzatınca limuzin gibi alet. pcx kullanmadım ama üzerine oturdum inceledim, gerçekten malzeme kalitesi ve işçiliği harikaydı. artçı pegleri bile ömürlük yapılmış belki ağırlık dağılımı yüzünden 10 km altında ki hızlarda özellikle dururken denge kaybı olabilir ama kullananlar daha doğru yorum yapacaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)