Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Resmen cinayet !!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Yerde yatan yaralı gencin üzerinden geçen eski oyuncu çıktı
    İZMİR'in Urla İlçesi'nde, motosikletiyle giderken, önüne çıkan bir köpeğe çarpıp düşerek yaralanan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Oğuzhan Ateş'in üzerinden, yaralı halde yerde yatarken bir otomobilin geçtiği ortaya çıktı. Titiz araştırmalar sonucu kimliği belirlenen sürücünün eski bir oyuncu olan 75 yaşıdaki Ergül Buharalı olduğu belirlendi, hakkında 2 ila 6 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı.

*** Ulan hadi adamı ezdin geçtin, kaçmak neyin nesi??? Bu dünyada 75 YIL geçirmişsin de insanlıktan hiç nasiplenememişsin. Koca 75 yılda hiçbir şey mi öğrenemedin be???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    ALLAH bilendir ve her daim görendir. kardeşimize allahtan rahmet diliyorum.
    mesut hoca bunu beğendi.
    Motosiklet Ci

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Bu yas ve R6... direk ilgisi yok ama rahmetli o noktaya o motorun tasidigini dusunuyorum... gepe genc...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ocaklara ates dusmus, yazik. Allah ana babaya sabir versin, bu yasa kadar bagrina bas, gencecik kaybet hem de bir hic ugruna, hobi ugruna, coluk cocuguma kesinlikle motosiklet bindirmem. Hadi ben sansliydim ama cocuklarim ayni sansta olamayabilir. Yas mevzusuda var. Bir erkek tam anlamiyla beyinsel gelisimini tamamlamasi, sorumluluk bilen, hayati taniyan olgun bir birey olmasi icin min 25 yasinda olmali. Bu yastan once kesinlikle spor 600cc ve ustu guclu makinelere binmemeli, hele ki profosyonel sporcu ve bu isi meslek edinmemis ise, keyif icin 20 kusur yasindaki akli bes karis havada cocugun elinde bu motorlar resmen yuva yikan makinelerdir.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    75 Yaşındaki adam her uzmu ne kadar sağlıklı çalışıyorki halen ehliyeti olup tirafiğe çıkabiliyor mevzu bu
    agris bunu beğendi.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    75 Yaşındaki adam her uzmu ne kadar sağlıklı çalışıyorki halen ehliyeti olup tirafiğe çıkabiliyor mevzu bu
    Evet haklısınız. Bu da ayrı bir tartışma konusu.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Adama kufur etmekten once, 75 yasinda sen nasil olacaksin onu dusunmek lazim. 75 yasindaki adam onunu gormez, boyle birsey gerceklesmesi normal.
    Devlet bunlarin ehliyetini alip, trafige cikmalarini engellemedikce bunlar gerceklesecektir.

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adama kufur etmekten once, 75 yasinda sen nasil olacaksin onu dusunmek lazim. 75 yasindaki adam onunu gormez, boyle birsey gerceklesmesi normal.
    Devlet bunlarin ehliyetini alip, trafige cikmalarini engellemedikce bunlar gerceklesecektir.
    Nerede küfretmişim?

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı agris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerede küfretmişim?
    Dogru diyorsunuz hocam, pardon. Kufur yok.
    Demek istedigim, kisisel algilamayin, o yaslari bizde goruruz belki de. Adam belki de farkinda bile degil ne yaptiginin.
    He bilincli olarak kactiysa vay haline.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    75 yaşında adamın direksiyon başında işi ne.
    agris bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçenlerde bir araç önüme aniden kırınca ışıklarda yanında durup tam görmüyomusun diyecekken baktım ki 75-80 yaşlarında bi amca... bana doğru kafasını çevirmesi bile 15 saniye sürünce devam ettim
    agris bunu beğendi.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Kolunu bile hapla kaldıran adamların trafikte ne işi varsa..
    agris ve Salurbey bunu beğendiler.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu sarı nokta hastalığı katarak şeker vs 65-70 yaşından sonra hele karanlıkta görme yetisi neredeyse kalmıyor.

heberlerde izledim çocuk düşüyor orta şeritte yaralı yatıyor karşı şeritten biri görüp duruyor daha inip yardım etmeye fırsat bulamadan bu şahış üstünden geçiyor hiç birşey görmüyor

Cinayet isleyip de adam gibi ceza almadigin tek suc aleti trafik

Motosikleti
    .
    Yakınlarının başı sağolsun.ben haberlerden izledim.genç yolun ortasındq iken qraç yanından geçiyor sonra yardım etmek için karşı yolq geçip arabayı oraya park ediyor.o gidene kadar genç yoldan kalkmaya çalışırlen o araç hızla gence çarpıyor.ilk araç yardım için hemen fren yapıp dörtlülerini yakıp genci yoldan kaldırabilseydi belki kurtarılabilirdi.benim anladığım o.yanlış anlamadıysam eğer.haberlerde kamera kayıtlarını gösterdiler hafızalardan silinmicek bir görüntüydü.motorsikletinin markası hakkında bilgim yok.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı Kübra006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakınlarının başı sağolsun.ben haberlerden izledim.genç yolun ortasındq iken qraç yanından geçiyor sonra yardım etmek için karşı yolq geçip arabayı oraya park ediyor.o gidene kadar genç yoldan kalkmaya çalışırlen o araç hızla gence çarpıyor.ilk araç yardım için hemen fren yapıp dörtlülerini yakıp genci yoldan kaldırabilseydi belki kurtarılabilirdi.benim anladığım o.yanlış anlamadıysam eğer.haberlerde kamera kayıtlarını gösterdiler hafızalardan silinmicek bir görüntüydü.motorsikletinin markası hakkında bilgim yok.
    Yzf r6 motosiklet

Motosikleti
    Benelli Tnt 250
    Öncelikle Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
    75 Yaş mevzu olunca aklıma bir şey geldi
    Çalıştığım yerde 92 yaşında bir amca vardı halen araba kullanan.
    Bir kez istemeyerekte olsa aracına binmiştim nerdeyse kamyonun altında kalacaktık
    Bir kaç kez söyledim Hasan amca senin bu yaşta araç kullanmaman lazım dedim eskiler işte dinlemedi sen yeni yetme çocuk ne anlarsın şoförlukten falan dedi
    Ters birisiydi ama severdim tonton amcayı
    Bi ara yine yola çıktı bende jandarmayı aradım plakasını bildirdim Velhasıl ehliyetine el koymuşlar Kendi iyiliği için yaptım
    Sonra geldi bana anlatıyor Çevirmede jandarma ehliyetime el koydu ama aracımı bağladı diyor seninle gidelim şu ehliye geri almaya çalışalım bizim arabayıda alalım sen anlarsın bu işlerden dedi
    Benim cevabim manidardı Hasan amaca ben yeni yetmeyim ne anlarım bunlardan
    Tabi daha sonra yardım ettik aracını aldık ama ehliyeti vermediler
    Şuan ise pek araç kullanmıyor bir başkasına kullandırıyor bende memnun oluyorum
    patpop ve Olcay Avşar bunu beğendiler.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Yurt dışında belli bir yaşın üstündeki insanları tekrar sınıyorlar. Bizde de öyle olmalı.
    dtvolkan bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    19 yaşında ve 600 cc , cesaret doğrusu. Allah rahmet eylesin. Motorsikletin kötü yanıda ekipmanlar birtek asfalt dan gelen hasarları koruyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)