Aynalarınızı kullanın, hayati önemi var
Reklamlar
-
Dün çok yakın bir arkadaşım e5'de bir trafik kazasına şahit olmuş, Kozyatağında en sol şeritten arabasıyla giderken dikiz aynasından deli gibi sekiz çizerek gelen bir araba görmüş, kendinisini hafif sola atmış araba sağından geçmiş ama 1-2 zikzaktan sonra araba yalpalamış çocuk kontrolü kaybedip köprü ayağına şiddetli şekilde çarpmış.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/46...rid=3047&oid=5
Dikiz aynama bakmasaydım sağ arkadan bana çarpacaktı dedi arkadaşım. Kazayı yapan çocuk sizlere ömür.
Söyleyeceğim şey aynalarınızı sıklıkla kontrol edin, trafikte çeşit çeşit araç kullanan var yarım saniyede 3 şerit değiştirip tekrar aynı şeride geri dönen hız delileri var. 360 derece etrafınızda olanları takip edin, her zaman kaçacak emniyetli yeriniz olduğundan emin olun.
Sevgiler.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Reklamlar
-
Deamon, Teşekkürler uyarı için.
Ben zaten aynaya bakmaktan bir gün önümdekine gireceğim diye korkuyorum
Vefat eden çocuğa da üzüldüm çok.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ölen arkadaş için allah rahmet eylesin
uyarın için teşekkürler
bende sıklıkla aynamı kontrol ederim
çünkü trafikte kimin ne yaptığını bilemezsin
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
aynanen kardes..katiliyorum sanaa..o kadar deli varki..genede olen arkadasa allah rahmet etsin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler