Soğuğa, esintiye ilâç mont tavsiyesi
Reklamlar
-
Eski, açılmış konulara biraz göz gezdirdim, güncel ürünlerden bahsedilmiyor keza pek cevap veren de olmuyor.
Kışlık bir mont alma düşüncesindeyim. Aklımda şu var: http://www.motoin.de/Clothing/Jacket...et::30469.html
Yağmurla falan işim yok, su geçirip geçirmemesi mühim değil. Kuru havalarda binerim motora. Şu an yazlık revit montum var; ama üstüne ekstra bi polar-molar bi şey giysem de rüzgar geçiriyor.
Bu montu alayım mı? Yoksa "şunu şunu da bi düşün" dediğiniz başka montlar var mı?
Reklamlar
-
Birader şu malzemenin metresi 50 lira
3 mt alıp terziye mont yada yelek olarak diktiriyorsun. Su ve hava ile olan tüm ilişkini kesiyor.
Kışın vücud ısını dışarı bırakmaz, dışarıdan rüzgar yağmur almaz.
Ürünün açıklaması..
2.5 MM VE 3.5 MM MEVCUTTUR.
NEOPREN KUMAŞ RULO HALİNDE ENİ 1.35 CM OLARAK SATILMAKTADIR. KUMAŞ ÜÇ KATMANDAN OLUŞMAKTADIR.
ATMOSFER ŞARTLARINA, GAZ VE SIVI HALİNDEKİ PETROL ÜRÜNLERİNE OZONA, SUYA VE TUZLU SUYA DAYANKLIDIR, -20 DERECE İLE + 120 DERECE SICAKLIĞA DAYANIKLIDIR.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Eski, açılmış konulara biraz göz gezdirdim, güncel ürünlerden bahsedilmiyor keza pek cevap veren de olmuyor.
Kışlık bir mont alma düşüncesindeyim. Aklımda şu var:
http://www.motoin.de/Clothing/Jacket...et::30469.html
Yağmurla falan işim yok, su geçirip geçirmemesi mühim değil. Kuru havalarda binerim motora. Şu an yazlık revit montum var; ama üstüne ekstra bi polar-molar bi şey giysem de rüzgar geçiriyor.
Bu montu alayım mı? Yoksa "şunu şunu da bi düşün" dediğiniz başka montlar var mı?
şuan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve karar veremiyorum
-
benim mouse pad'ime benziyo.
yazlık montun altına giymem kafi olacak mı acep? bi de ekstradan ucuz-mucuz gene bi kışlık mont alıp, beraber mi kullanmalı?
-
-
Bende neopren yelek var çok soğuk olduğu zaman giyerim ama terletiyor sık sık hasta olma durumu var. Kesin çözüm degil.
ZümeR adlı üyeden alıntı
Birader şu malzemenin metresi 50 lira
3 mt alıp terziye mont yada yelek olarak diktiriyorsun. Su ve hava ile olan tüm ilişkini kesiyor.
Kışın vücud ısını dışarı bırakmaz, dışarıdan rüzgar
Ürünün açıklaması..
2.5 MM VE 3.5 MM MEVCUTTUR.
NEOPREN KUMAŞ RULO HALİNDE ENİ 1.35 CM OLARAK SATILMAKTADIR. KUMAŞ ÜÇ KATMANDAN OLUŞMAKTADIR.
ATMOSFER ŞARTLARINA, GAZ VE SIVI HALİNDEKİ PETROL ÜRÜNLERİNE OZONA, SUYA VE TUZLU SUYA DAYANKLIDIR, -20 DERECE İLE + 120 DERECE SICAKLIĞA DAYANIKLIDIR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)