SADAĞI KANYONU gezisi, apaçiler ile yarış,Apaçilerin kazası.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben olsam polisi falan beklemezdim kaçan apaçinin yerine sizi yazabilirlerdi kaza tutanağına.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben olsam polisi falan beklemezdim kaçan apaçinin yerine sizi yazabilirlerdi kaza tutanağına.
yok bi sorun olmadı bizlik.
-
Onlardaki oz guvenin ceyregi bende olsaydi hayatim daha farkli olurdu
-
Güzel bir yer ya ben sevdim hocam.Elinize sağlık.
-
-
Sadagi kanyonuna zaman buldukca giderim. Genelde bu yamyamlar karincali yolundaki duzlukte cikiyor ortaya son gittigimde esimle ilerlerken ayni sekilde yanimda biti verdi uzaklasayimdiye virajda yatip hizlaninca karsi bu kamil şeritten gelenin altina giriyordu az daha. Cg ler cup lar modifiyeli Şahin gibi turediler heryerden. Kendisinide etrafindakileride tehlikeye atmaktan başka birseyleri yok. Sizede cok geçmiş olsun
-
bu durumda suç sizde de var, onlarla kapışmakla onları gaza getirerek bu olayın içindesiniz, kaza yapan sizde olabilirdiniz ne gaza gelin nede başkasını gaza getirin normal seyrinize devam edin.
-
Bu tip apaçi takımıyla trafikte benzer şekilde karşılaştığımda ilk yaptığım hız kesmek olur. Arkadaşın beni rahatça geçip egosunu tatmin etmesine müsaade ederim. Ne kendimizi ne de karşı tarafı tehlikeye atmamak gerekir diye düşünüyorum.
-
Foto yok mu kazanın merak ettim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Foto yok mu kazanın merak ettim
bi iki tane gaza gelip patlayan cub gördüysen, tümünü görmüş sayılıyorsun.
Merak duyulacak birşey yok, eminim çarpmadan evvel son 20 metre motoru ayakları ile durdurmaya çalışmıştır.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
insan gibi binmiyorsa bize birşey demek düşmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)