Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

02.09.2016 tarihli A2 ehliyet sınavı

REKLAM ALANI
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    bayağı bir farklılıklar var,her sınavda 12 kişiden ortalama 3 kişi kalıyor bilmez ise hiç şansı yok..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyla alakasız olacak. Uzun süredir motor kullanan birisi olarak kendimi bu parkurda test etmek isterim. Sınavın yapıldığı parkura gitsem, hacı iki döneyim mi şurada desem ne derler acaba? Ya da böyle bir taleple gelen başkası oldu mu hiç denk geldiğiniz?
    öğle arası git çalışacağım de bir şey demezler..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gSol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy 110
    bu arada tecrübeli arkadaşlara ufak bişi danışmak istiyorum. Örneğin trafikte 2.viteste seyir ediyoruz, hızımız 35-40 km civarında. 10 kmye kadar yavaşlamak gerekti, frenle birlikte debriyaja da basmalı mıyız yoksa sadece durmaya yakın yavaşlamalarda mı debriyaj desteği almalıyız. yani motor 10 km'ye düştüğünde titreme yapar mı ?
    Umarım sormak istediğimi ifade edebilmişimdir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Darbe girişimi aksam 18'den sonra başladı, sınav 18'den sonra mıydı da ertelendi,? İlginc bir sebep gibi..
    Evet topic de yanlış olmuş zaten, sınav 16 temmuzdaydı, topici de 02.10 yerine 02.09 diye açmışım..
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hacı iki döneyim mi şurada

ulan ne güldüm ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

2 saat önce sınav alanına gittim sekizin üzerinde gerek 95 kilo artçıyla olsun gerek yalnız olsun döndüm :D.Dubaların koyulacağı yerlerin arasından geçtim şimdilik sıkıntı yok.Bakalım şu platform ve kursun vereceği dandirik motor ile nasıl olacak bu işler :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler