Bajaj Discover 125 ST Mi ? Mondial 125 MH Drift Mi ?
Reklamlar
-
Merhabalar arkadaşlar ben kendim şuanda 15 yaşındayım şubatta A1 ehliyeti alacağım 125cc'liğe kadar kullabiliyorum A1 Ehliyeti sayesinde. Fakat şuan almak istediğim aklımda kalan 2 motor türü var fakat sizce başlıktada belirttiğim gibi hangisi daha iyi ?
Yakıt bakımından - performans bakımından - uzun yol - lastik vs vs malzeme kalitesi bakımından hangisi daha iyi yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.
Bir de son olarak sizce 2. el mi almalı mıyım ? Çünkü 2 yıl kullanıcam A2 ehliyeti aldığımda motoru değiştiriceğim ?
Reklamlar
-
Kardesim al birini de kurtar bizi
-
Ocanner35 adlı üyeden alıntı
Kardesim al birini de kurtar bizi
Eqwewweewweq ) kardeşim temiz bi 2. El bulursan al yoksa sıfır al ve mondialden uzak dur kim sana ne derse desin Çinli alma o kadar diyorum ben sana bu arada motoru alacağın Zaman konu açsan daha çok yardımcı olurlar
-
Yardım lazım arkadaşlar lütfen
-
ikiside çöp.honda cb 125ace taş gibi
-
Konudan bağımsız ama söylemeden geçemeyeceğim. Burada arkadaşlar diye hitap ettiğin insanların yarısının senin yaşında çocuğu var
-
hero glamour bakın hem tıpten daha ıyı hem 5 yıl garantı ve çin malı değil hem hıntlılerın en dayanıklı markası hemde bu hafta kampanyaları basladı ındrımde su an modeller
-
Kafamda olan bu ikisi mevcut arada ki farkı sayabilir misiniz iki motor arasında ?
-
Al drift geç gitsin. O değilse vulture. Düşünme bu kadar. Bir çift de michelin lastik... Bir de öne arkaya EBC balata
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)