Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

yadımcı olurmusunuz

Motovento
    REKLAM ALANI
    zed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    runner vxr 200
    runner vxr almayı düşünüyorum bayadır araştırıyorum olumsuz bi yazıya raslamadım birde derbi 250 gp1 çıkmış ikisi arasında kararsızım yeni runnerde çok şık ve şekilli ve artık türkiyede kendini kanıtlamış 4 zamanlı olmasıda güzel
    21 beygir arkadaşlarımda var 140 kmhıza zorlanmadan çıkıyor hem hızlı hemde rahat kullanışlı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustafayazici33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGRİNA 100
    hocam bir resmi varmı motorların veya özelliklerii varsa yollarsan seinirim yardımcı olabilirsem olurum saol forma eklersen güzel olr

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    derbi 250cc daha güçlü ve seri bi motor ancak aralarında motomaxin yaptığı kısa süreli kampanya sayesinde 2000YTL gibi ciddi bi fiyat farkı war bence runnerdan wazgeçme en azından piyasası olan ve bilinen bi motor derbi daha yeni bi model tutulcakmı tutulmucakmı tartışılır yinede karar senin ;)
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

**YaNkEe** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    runner vxrdahaiyi bence ondan sasma bende alcam fiyat arastırıyorum fiyat biliyor musunuz?

zed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    runner vxr 200
    yardımlarınız için teşekkürler runnrin 2005 yılından kalan modelleri var sıfır 4999 ytl yani 5milyar yenileri ise 6700 diyorlar antalyada bende runner den taraftayım açıkçası reim ekleme nasıl yapılıyor bilmiyorum onun için resimler konusunda yardımcı olamam ama googlede runner yaz çıkar derbi de aynı şekilde çıkıyor derbi ile arasında 2 beygir var biri 21 biri 23 ama görüntü runnrin daha şık sanki

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler