Bu monta 300 TL verilir mi?
Reklamlar
-
hProsev 7103 Kışlık Kısa Mont
Duratex özel kumaş
CE Onaylı çıkarılabilir omuz,dirsek ve sırt korumaları
ıkarılabilir polar iç astar
Özel fermuarlı havalandırma kanalları: 2 adet omuzlarda, 2 adet kollarda, 2 adet sırtta
Gece görünürlülüğü için reflektif şeritler
2 adet dış cep, 2 adet iç cep
Pantalonla bağlantı için fermuar bölümüAyarlanabilir bel, bilek ve kollar
feyizoglu.com/7103-Kislik-Sport-Mont_48838.html
arkadaslar bende scooter var ve hiz yapan birisi degilim yapmayada korkuyorum zaten o yuzden aman aman super bi monta ihtiyacım yok. Şu mont sizce nasildir. Deger mi 300 tl. Ben kocaelideyim ve burda adam akilli 1-2 adet yer var mont satan. Internettede alisveris yapmak istemiyorum. Su an tek secenegim bu gibi ama eger istanbulda daha iyisini ayni fiyata bulursun falan diyorsaniz istanbula gitmeyi dusunebilirim (biraz zorlanirim tabi ) . Ama eger 300 350 tl arasinda zaten kalite hepsinde 3 asagu beş yukari diyorsaniz bosuna benzin yakmiyayim istanbula
Reklamlar
-
marka takıntısı, görsellik arayışı yoksa, scooter için orta halli korumalı bir mont her türlü iş görür.
sonuçta 2000TL seviyesinde deri mont almadıktan sonra bu fiyat skalasında (250-300 TL) ürünler birbirinden çok da farklı değil.
üst segment montlarda iş değişir ve karar vermek zorlaşabilir ama onlar da bile aman aman farklar yok herkes renk tasarım kombinasyonuna göre alıyor.
Prosev Prohel Durt Andes markaları birbirine paralel.
Yalnız yakın zamanda gördüğüm Andes montlar fiyatına göre kalite hissi bana çok yüksek geldi.
Fazla bilgim olmasa da marka hakkında araştırmanızı tavsiye ederim.
-
Hangi mont hacı? Ortada mont yok ki..
-
güzel gözükmüyor o desen ney öyle eskitilmiş görüntümü verilmiş
-
Hocam ben renginj begendim yahu. Link attim ya hocan orda duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
chopperrider adlı üyeden alıntı
marka takıntısı, görsellik arayışı yoksa, scooter için orta halli korumalı bir mont her türlü iş görür.
sonuçta 2000TL seviyesinde deri mont almadıktan sonra bu fiyat skalasında (250-300 TL) ürünler birbirinden çok da farklı değil.
üst segment montlarda iş değişir ve karar vermek zorlaşabilir ama onlar da bile aman aman farklar yok herkes renk tasarım kombinasyonuna göre alıyor.
Prosev Prohel Durt Andes markaları birbirine paralel.
Yalnız yakın zamanda gördüğüm Andes montlar fiyatına göre kalite hissi bana çok yüksek geldi.
Fazla bilgim olmasa da marka hakkında araştırmanızı tavsiye ederim.
Sagolun hocam cevabiniz icin. Dediginiz markayı da arastiricam ancak dedigim gibi kocaelide motosiklet magazasi sikintisi var 1 mondial bi kuba kawasaki bide suzuki var onlarda birleşme marka tek markaya tek magaza degil bi magazada zibilyon marka seklinde
-
-
Maslak adlı üyeden alıntı
Hayır verilmez..
Hocam bombayi kurdunuz kactiniz var mi daha iyi oneriniz neden verilmez bi aciklayaydiniz
-
prohel colombia tavsiye ederim bir incele isterseniz
http://urun.n11.com/mont/prohel-colo...ntu-P122508993
-
Yazın kısa değil de uzun mont almak daha az üşümeyi sağlamaz mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)