600 metrede bu hıza ulaştı diyor,motorun daha gideri var diyor. Biraz ingiliçce lütfen.. R 25 den teknik olarak pekte farklı olmadığına göre aynı süratleri rahat görecektir ama R 25 den çok daha güzel ve spor duruyor bence
Ya onu bunu boşverin de, bu motosiklet Türkiye'ye gelecek mi acaba? Distribitör sanki biraz sıkıntı çıkaracak gibi geliyor...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
top speed diye birşey yazıyor mu? orda adam öylesine gazlıyor. 190 ve üstü son hız bu motorda.
Topspeed olmasın o?
Bu arada 250cc hacminde adam akıllı sabit gideceğin hız 150-160 zaten.sonrasında nazlanıyor ve yatman gerekiyor. Çünkü rüzgar yediğin için motorun gücü yetmiyor sonrasında. Yatarsan hızlanma devam ediyor. Bu arada 160da rahat gitsin diyorsun da r25 için konuşuyorum devir 11500 - 12000 binlerde geziyor. 14binde redline'a giriyor. bu pek rahat gitmek anlamına gelmiyor
Motorun topspeed videoları zaten 179 son gösteriyor. Nasıl 170 de rahat gidecek bilemedim.
İkisi farklı karakter motorlar. Biri tek silindir biri çift, birisi alt devirden tork vermeye başlıyor diğeri 7binden sonra.
Titreşim yok olayını nasıl bi negatif özellik gibi lanse etmiş pek anlayamadım.
Yakıt tüketimimiz aynı. hatta şaşırtıcı şekilde birebir gibi birşey.
Oturuş pozüsyonu göreceli. Bahsettiği gibi tam süpersport olmaması şehiriçinde avantaj. çok yorulmuyorsunuz. Bunu da nasıl negatife çekmiş bilemedim.
Tasarım göreceli. Hoşuna ne gidiyorsa.
Manevra konusunda öyle çok zorda kaldığım olmadı. Aynaları kapatıp giremediğim ara yok. Scooterlar apışıp kalırken ben ilerliyorum mesela
Velhasıl bir gezide 160-170 gittimiz oldu 150km kadar. Ama beraberimde aynı hızda ve artçılı gelen xj6 dan 3-4tl daha az yaktım. 600cc 4 silindir. daha da gider ve tüketim neredeyse kafa kafaya yani. Onlar kapanmadan giderken ben kapanmak zorunda kaldım. Çünkü anlık bir rüzgar geliyor ve motor tıkanıp kalıyor ilerlemiyor. Yatmak gerekiyor.
Top speed 100 de olsa bu makina alınır
yahu şu "rahat gitsin" dediğiniz devir, motorun max devrinin % kaçı oluyor acaba? 250'lik motor 160-170'le nası rahat gitsin lan? 1000'lik enduro mu bu?
Top speedi bilmem.Bu motoru alan şehir içinde kullanacak.Önemli soru şu:
-250cc için bu kadar domaltmaya gerek var mıydı?
Tarzında en dik sürüşe sahipti cbr250.O özelliği gitmiş.Muslukçu misali bol bol kıllı çatal göreceğiz anlaşılan...
80 km hızdan sonra yaşayan bir ölüyüz 2 tekerde,ister rahat gitsin ister ıkınsın motor...
Güvenli gidin,hızlı yada yavaş değil.
Bir bilgi olsun,
160-170 ferah ferah giden bir motosiklet 1 saatte ortalama 13 litre yakar,
Versys 1000 - 160-180 km/h ortalama ile 245 km yolda 19-20 litre yakıt yakıyor.
Yani motor 160-170 ferah ferah gitsede, o bizim gibi insanlar için pek de ferah ferah olmuyor açıkçası.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Oturuş pozisyonu çok yatıkya şehir içi nası kullanıcan bunu
Su topspeedci apaciler dogal secilim ile motorcular camiasindan kara toprak camiasina asiri hizli sekilde geciyor zaten. Git 1000rr al 250cc lik motora niye bakiyorsun? Altindaki kuba cita ile yanina gelen hayabusaya isiklarda ara gaz veren tipler genelde "ibrede kac yazıyı la?? Hee 200 mu o zaman maksimum 180 gorur bu" diyen tipler falan filan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)