HONDA CBR 250RR ilk sürüşler.
Reklamlar
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Bir kutu kolanın hacmi kadar bile yanma odası olmayan bir motora sahip araçtan bahsettiğinizin farkında mısınız ?
virajda senin 100binlik motorunu geçer
Reklamlar
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Ne yakıyor bu alet, r25 gibi fütursuzca 7 litrelere çıkarmı.
Abi sen nasıl 7 lt yakmayı başardın? Ben r25 de 4 lt yi geçmiyorum hadi çok zorlasam 5 lt.
-
R25 RC390 nin yaninda resmen commuter gibi kaliyor. Ne sase, ne suspansiyon ne fren ne de ktm kalitesi ile boy olcusemez, motor omrude daha kisadir, tek avantajli yani titresimi daha az.
Rc390 nida titresimden dolayi sevmem lakin sezarin hakki sezara demisler, R25 in bir sinif ustu motosiklet.
-
Shamy adlı üyeden alıntı
R25 RC390 nin yaninda resmen commuter gibi kaliyor. Ne sase, ne suspansiyon ne fren ne de ktm kalitesi ile boy olcusemez, motor omrude daha kisadir, tek avantajli yani titresimi daha az.
Rc390 nida titresimden dolayi sevmem lakin sezarin hakki sezara demisler, R25 in bir sinif ustu motosiklet.
Avrupada 249cc değil 321cc 42hp lik asıl versiyon satılıyor. tork +7 nm arttırılmış. testlerde KTM den daha iyi bulunuyor.
RC390 pisste dönülmeyecekse CBR500R den de Yamaha R3 ten de oldukça mantıksız bir secenek, kötü konfor, sürüş pozisyonu, titreşim , küçük şase... Bunlara katlanmak zorounda değiliz bu segmentte.
Ha türkiyede ilk çıktığı zaman ki gibi değil artık CBR500 e karşı liste fiyatında 26.400 e 19.900 gibi bir fark açıldı ama zaten 300-400cc segmenti Türkiyede satış adetlerinden de görüldüğü gibi en mantıksız segment. RC390, nija 300, cbr 500 güzel motorlar ama melesef böyle
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Abiye bi 19'luk damacana
Yanlış anlaşılmasın söylediğim şey. Bence 250cc motosikletten keyif alabilen sürücü için fazlasıyla yeter de artar.
250cc vespa ile Ankara bodrum Antalya İzmir çok keyifle gezdim 2015 yazında. Şehir için commuter güzelliğini saymıyorum bile.
ama ister scooter olsun ister SS replicasi olsun 250cc motor 120 km ile keyifli yürür sonrası boş iştir.
Stunt adlı üyeden alıntı
virajda senin 100binlik motorunu geçer
virajda birbirini geçen motor değil sürücüsüdür.
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Bende koşarak cbr ı geciyorum sonra pulsarı 200 ns kalkışta geciyorum inazuma 250 yi hem havada hem karada geciyorum
Helal panpa
Bu arada yazmayı unutmuşum apache 150 ile kedi fare gibi oynuyorum.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Abiye bi 19'luk damacana
hemen göndereyim
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
asfalt kalitesi düşünüldüğünde güzel yatılmış
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Cbr125'i geçiyor,r125'i söylemiyorum bile,pulsar 200ns'i kalkışta geçiyor uzun mesafede 150'ye kadar yanyana gidiyorlar ondan sonra pulsar gidiyor, inazuma250'yi hem kalkışta hem uzun mesafede geçiyor.
Mazhar gazı yavaş aç kafana geçmesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)