Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HONDA CBR 250RR ilk sürüşler.

REKLAM ALANI
    Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı neobirzenci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oturuş pozisyonu çok yatıkya şehir içi nası kullanıcan bunu
    Atlet giyeceksiniz mecbur Görüntü kötü oluyorda
    Shamy bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atlet giyeceksiniz mecbur Görüntü kötü oluyorda
    Çıt çıt lı badi

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Uzun yolda bazen yav basayımda yol bitsin dediğiniz günler olmadı mı ?

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı Romedon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orası öyle tabi ben uzun yol yaparken beim motorda 120-140 arası kullanıyorum.Şikayet ettiğim tek şey ben 140 la giderken arkamdan arabanın selektör yapması. Benim sağa kamyonlrın arasına girmek zorunda kalmam.Açıkçası korkutuyor bu beni
    Biraz abartıyor olabilir misin,
    Hangi kamyon o 140 ile giden ;)
    Shamy bunu beğendi.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz abartıyor olabilir misin,
    Hangi kamyon o 140 ile giden ;)
    sağ trafta sıralanmış kamyonların hepsi :D 110 lada gitse 3 5 önünde yine 15 kamyon var :D

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    20 bin tl den fazlaya satılması planlanan RR etiketiyle sıradan bir motordan çok daha üstün bir motor diye tanıtılan bir motorun son hızı eğer 167 gelirse işler karışır. 167 de 12 bin di sanırım gördüğüm 12 bin devir çevirirse sen o motoru 150 ile bile adam akıllı rahatlıkta kullanamazsın demektir. Bu motoru 100 km hızda sabit kullanacak olacağını sanmıyorum ki motorun mantığına da aykırı. Bence erken üretim olduğu için henüz kısıtlamalar var motorda. Seri üretim versiyonu daha çıkmamış diyordu çıkınca ona da bakacaklarmış. CBR250R bile o kadar yaparken bunun da en az 190 görmesi gerekli ki otoyol da şurda burda 150-160 ile stabil gidebilesin.

Umarım fiyatı çok yüksek olmazda parça ve bakım konusu da idare edilebilecek düzeyde olur. Yoksa anca zengin adamın alabileceği bir 250 lik olarak kalır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

sağ trafta sıralanmış kamyonların hepsi :D 110 lada gitse 3 5 önünde yine 15 kamyon var :D
    Kemerburgaz yolunda ciddi ciddi 100-110 la giderken kamyon un beni solladığını bilirim.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    130 km 500 ccye kadar olacak bütün motorlar için ideal hızdır kanımca
    Ötesi yapılır fakat kasa kasa yapar. Çok yakar vs
    Shamy bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Öncelikle burada daha önc ki konumu bilenler var. İstediğim topspeed değil motosikledin 160 170 ile rahat gitmesidir. Beklentim bu yöndeydi 250rr da. 167 topspeed olan motorda 160 ile rahat gidemezsin.Shamy kaç yıllık motorcusun bilmiyorum ama kaç yıldır kitap okumadığın belli.
    160-170 ile rahat gitmek istiyorsan 500cc ve üzeri motosikletlere bakacaksın...hiçbir 250cc 170'te rahat gitmez...hatta R25 bile düzde-karşıdan kuvvetli rüzgar aldığında 170 göremez...Level atlamalısın.
    The Power of The Dreams.

bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-city
    şu top speed diye mızmızlanan apaçiler eminim 160 ı görüp hemen 120ye düşüp sağ şeride geçen tiplerdir. sürekli 160 la gitsinmiş. sanki cesna pilotu bana.
    Shamy bunu beğendi.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Alıntı bulut59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu top speed diye mızmızlanan apaçiler eminim 160 ı görüp hemen 120ye düşüp sağ şeride geçen tiplerdir. sürekli 160 la gitsinmiş. sanki cesna pilotu bana.
    Sen kimsin yahu? Nereden tanıyorsun beni emin konuşuyorsun kendinden? Nereden buluyorsun bu yargılama hakkını? Sanane kardeşim ister 160 yaparım ister 200 sana ne oluyor?

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    top speed konusu nerden çıktı biri kuyuya taş attı 40 kişi de peşinden.Akıl var mantık var 167 ile durur mu o motor söylerken bile utanıyorum Adam öylesine gazlıyor yol bitincede firen yapıyor bu kadar.

Motosikleti
    R25
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çabuk topspeed 202'ciler gelmeden.
    Yahu bilader ortaya bi tas attın millet motosikleti yorumlamayı bıraktı top speed in peşine düştü

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    bizim yollar gerçekten berbatmış onu anladım. adam irc lastiklerle ne de güzel yatıyor öyle

Motosikleti
    CBR 250R 2016 (S) - NC 750X 2017
    Vallahi birakin su top speedi. Nasipse pazartesi gunu cbr 250r alicam 0 km. Bu makine ne zaman Turkiyeye gelir? Geldiginde benim alacagim motorun 2.el piyasasini cok bozarmi? Benim hep merak ettigim konular bunlar.

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    17 den 1 kuruş fazla olursa alınmaz. 17 bile fazla zaten...

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17 den 1 kuruş fazla olursa alınmaz. 17 bile fazla zaten...
    R25 şuan 17 dostum. Bu motorun ölüsü 19 dan geleceğim diyor.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    250cc motorun rahat gideceği hız 130'dur 2silindir olsa bile bu hızın üstü motora eziyettir bence

Anadolu'dan İstanbul'a doğru otoyoldan gelirken yol bazı bölümlerde iki şerit inşa edilmiş. Kamyonlar sağda 100 civarı giderken sol şerit 130 civarı bir hızla akıyor. Yer yer 130 ile giderken arkadan bir arabanın önünde onu yavaşlatırken buluyor insan kendini zira öndeki trafik daha yüksek hızlara çıkmış oluyor. yolda sağ şeride pek girmeden akarak gitmek için gerçekten de 140- 160 gitmek icap edebiliyor. Buna ihtiyaç duyulacak başka bir yol var mı bilmiyorum. Aslında pek sanmıyorum.

O tür bir yolda solda gitmek için en az 70 beygir civarı bir alet lazım. Rahat rahat gitmek için ise 90 beygiri bi geçecen hacı abi. Öyle 250 cc "RR"ın altından kalkacağı iş değil. "Top Speed"e 15 dakikada ulaşacak da kendini paralaya paralaya 170 yapacak da... Arkadaki BMW ne çakar o selektörü biliyon mu hacı...

HGS etiketi okumuyor, cezayı iptal ettiriyon, gişede okutmaya çalışırken arkadan araba çarpacak şu bu derken motorların HGS'lerini iptal ettirdim. Zaten Ankara'da ayda yılda bir kere lazım ya olur ya olmaz. Motosikletle otoyol kullanmamaya başladım. İstanbul'a doğru normal yolda güzel virajlar da var, şenlikli oluyor sürüş. Hatta bölünmüş yollar bile değil virajlı dağ yolları çiçek gibi, mis... 44 beygir motorla 94 beygir motor senkronize gidiyor zira virajlar oldu mu iş sürücüde bitiyor. Otoyola mecbur olmayana şiddetle tavsiye ederim.

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    bu motorun sağlıklı ve sabit bir hızda gidebilmesi için (rüzgar direnci+rampalar etkeni) max hız 140 dolaylarıdır fikrimce..kullanmadım ama 250 cc için max konforlu sürat budur..

Motosikleti
    Café Racer
    Şu R25 kullanıcıları ve fanları KTM RC 390 ile kıyaslamayı bir kenara bırakın artık.
    Komik gerçekten, lütfen.

Israrla tekrar söylüyorum, her gün iki motosikleti de kullanıyorum, R25'in RC 390'dan üstün olduğu tek nokta son sürat, gerisi boş.

3-5 tane farklı motosiklet kullanmış, tecrübesi olmayan, bol keseden sallayan yeni yetme motorcuların R25 pohpohlamasından inanın bıktım.

Aksini iddaa eden varsa herhangi bir piste bekliyorum.

Konu ile alakası ne diyen olacaktır, sahibi almıştır bu mesajı.

Honda CBR250RR teknik özellikleri ve tasarımına bakarsak eğer iyi bir motosiklet gibi duruyor, kullandıktan sonra da yorum yapacağım.
    Shamy bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)