Uzun yolda bazen yav basayımda yol bitsin dediğiniz günler olmadı mı ?
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
20 bin tl den fazlaya satılması planlanan RR etiketiyle sıradan bir motordan çok daha üstün bir motor diye tanıtılan bir motorun son hızı eğer 167 gelirse işler karışır. 167 de 12 bin di sanırım gördüğüm 12 bin devir çevirirse sen o motoru 150 ile bile adam akıllı rahatlıkta kullanamazsın demektir. Bu motoru 100 km hızda sabit kullanacak olacağını sanmıyorum ki motorun mantığına da aykırı. Bence erken üretim olduğu için henüz kısıtlamalar var motorda. Seri üretim versiyonu daha çıkmamış diyordu çıkınca ona da bakacaklarmış. CBR250R bile o kadar yaparken bunun da en az 190 görmesi gerekli ki otoyol da şurda burda 150-160 ile stabil gidebilesin.
Umarım fiyatı çok yüksek olmazda parça ve bakım konusu da idare edilebilecek düzeyde olur. Yoksa anca zengin adamın alabileceği bir 250 lik olarak kalır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
Kemerburgaz yolunda ciddi ciddi 100-110 la giderken kamyon un beni solladığını bilirim.
130 km 500 ccye kadar olacak bütün motorlar için ideal hızdır kanımca
Ötesi yapılır fakat kasa kasa yapar. Çok yakar vs
şu top speed diye mızmızlanan apaçiler eminim 160 ı görüp hemen 120ye düşüp sağ şeride geçen tiplerdir. sürekli 160 la gitsinmiş. sanki cesna pilotu bana.
top speed konusu nerden çıktı biri kuyuya taş attı 40 kişi de peşinden.Akıl var mantık var 167 ile durur mu o motor söylerken bile utanıyorum Adam öylesine gazlıyor yol bitincede firen yapıyor bu kadar.
bizim yollar gerçekten berbatmış onu anladım. adam irc lastiklerle ne de güzel yatıyor öyle
Vallahi birakin su top speedi. Nasipse pazartesi gunu cbr 250r alicam 0 km. Bu makine ne zaman Turkiyeye gelir? Geldiginde benim alacagim motorun 2.el piyasasini cok bozarmi? Benim hep merak ettigim konular bunlar.
17 den 1 kuruş fazla olursa alınmaz. 17 bile fazla zaten...
250cc motorun rahat gideceği hız 130'dur 2silindir olsa bile bu hızın üstü motora eziyettir bence
Anadolu'dan İstanbul'a doğru otoyoldan gelirken yol bazı bölümlerde iki şerit inşa edilmiş. Kamyonlar sağda 100 civarı giderken sol şerit 130 civarı bir hızla akıyor. Yer yer 130 ile giderken arkadan bir arabanın önünde onu yavaşlatırken buluyor insan kendini zira öndeki trafik daha yüksek hızlara çıkmış oluyor. yolda sağ şeride pek girmeden akarak gitmek için gerçekten de 140- 160 gitmek icap edebiliyor. Buna ihtiyaç duyulacak başka bir yol var mı bilmiyorum. Aslında pek sanmıyorum.
O tür bir yolda solda gitmek için en az 70 beygir civarı bir alet lazım. Rahat rahat gitmek için ise 90 beygiri bi geçecen hacı abi. Öyle 250 cc "RR"ın altından kalkacağı iş değil. "Top Speed"e 15 dakikada ulaşacak da kendini paralaya paralaya 170 yapacak da... Arkadaki BMW ne çakar o selektörü biliyon mu hacı...
HGS etiketi okumuyor, cezayı iptal ettiriyon, gişede okutmaya çalışırken arkadan araba çarpacak şu bu derken motorların HGS'lerini iptal ettirdim. Zaten Ankara'da ayda yılda bir kere lazım ya olur ya olmaz. Motosikletle otoyol kullanmamaya başladım. İstanbul'a doğru normal yolda güzel virajlar da var, şenlikli oluyor sürüş. Hatta bölünmüş yollar bile değil virajlı dağ yolları çiçek gibi, mis... 44 beygir motorla 94 beygir motor senkronize gidiyor zira virajlar oldu mu iş sürücüde bitiyor. Otoyola mecbur olmayana şiddetle tavsiye ederim.
bu motorun sağlıklı ve sabit bir hızda gidebilmesi için (rüzgar direnci+rampalar etkeni) max hız 140 dolaylarıdır fikrimce..kullanmadım ama 250 cc için max konforlu sürat budur..
Şu R25 kullanıcıları ve fanları KTM RC 390 ile kıyaslamayı bir kenara bırakın artık.
Komik gerçekten, lütfen.
Israrla tekrar söylüyorum, her gün iki motosikleti de kullanıyorum, R25'in RC 390'dan üstün olduğu tek nokta son sürat, gerisi boş.
3-5 tane farklı motosiklet kullanmış, tecrübesi olmayan, bol keseden sallayan yeni yetme motorcuların R25 pohpohlamasından inanın bıktım.
Aksini iddaa eden varsa herhangi bir piste bekliyorum.
Konu ile alakası ne diyen olacaktır, sahibi almıştır bu mesajı.
Honda CBR250RR teknik özellikleri ve tasarımına bakarsak eğer iyi bir motosiklet gibi duruyor, kullandıktan sonra da yorum yapacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)