mondial 500 km bakimi 50 tl (kazik yedim)
Reklamlar
-
La gittim adama bi yag degistirdi baska hicbisi yapmadi 50 tl istedi iyimi bosluguma geldi direk uzattim parayi geri dönüp cok istedin demekte olmaz. O kadar sigara verdik bide adama baska mondial servisde yok galiba sehirde aklima geldikce sinirleniyorum arkadas
Reklamlar
-
-
Çok ucuz olduğunu esprili bir şekilde dile getirmediyseniz üstteki arkadaşın dediği gibi size bir kız bulalım.
(Zavallı kız )
-
Hangi model yağ koydu o önemli pahalı bir yağ koyduğu önemli. Motul 5100 koyduysa normal. Çünkü yağ zaten 40 tl. Bi zahmet 10 tl de işçilik alsın artık.
-
Mondial servislerinde bi sehll yağ var işçilik berbaer 35 bide castrol var 45 mi 50 tl mi ne normal evdeki kızarma yağla karıştırdı ondan o hissiyata kapıldı he 10 tl yağ var ama işte sadece var yani
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
mondial servisinin motul koyacağını zannetmem
-
20 tl yag 30 tl iscilik standart mondial bakim ucretidir. ucrette sorun yok. sorun ustada. 500 bakimi rodaj sonrasi bakimi oldugundan butun vidalari kontrol edip sikmasi gerekirdi yag degistirmeye ek olarak.
-
50 mi? iyi valla, ben 80 yada 100 veriyorum hep. Benimki de mondial..
-
Kaç para olması gerekiyordu ? Ben Lifan için 60 TL verdim, gayet normal. Herhalde yağ ücreti + 5 TL olmaz değil mi ?
-
Hocam siz hiç japona ve japon servislerine bulasmayin o zaman ağlarsınız
-
geçen 570tl ödedim servise:D
-
berkay3212 adlı üyeden alıntı
geçen 570tl ödedim servise:D
Rektefiye mi oldu?
-
4 litre motul yağ 170, ebc ön arka fren balata 450tl, yağ filtresi 40, hava filtresi 180, ve işcilik
-
ona bunun yanlış bir davranış olduğunu söyle
-
Ben 500 bakımına 30 TL vermiştim.,(Motoran)
-
PCX bakımı daha ucuz demek ki
-
Mondiali servise götüren mi var? evde değiştirin kendinizi hava filtreside 5 lira
-
12,000 bakımı için 350 tl ödedim )
-
Tamam arkadas vurmayin ben internette bi adam 25 tl falan diyince noluyo dedim :
-
Ben yamahada fren pedalı,gidon topuzu ve tornasına 400 tl vermiştim.Servisi tarayıp geliyorum a dostlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)