Yamaha 2017 Motosikletlerin Renkleri
Neti kotalı olanlar açmasın
Yamaha 2017 Motosikletlerin Renkleri
Neti kotalı olanlar açmasın
Su çamurluk ve plakalik olayına acayip kılım ya. Adam gibi bi çamurluk yap plakaligi da kısa tut tadından yenmez. ( O kadar mühendis dusunememis mı diyenleri duyar gibiyim )
Birazdan aşık oldumcular gelir!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
öff bunlar ne be fuarda standına yaklaşıpta bakabilecek miyiz acep xsr, bolt ve tenere için diyorum tabii tek kusurları tavşan kuyruğu gibi arkasına emaneten koyulan stopları
R1'e bittim yahu. Yapmayın, paylaşmayın böyle şeyler. Rüyama giriyor sonra
başlığı açan sevabına yan tarafına model,tip eklivereydi daha iyi olacaktı birde fiyatbilen varr bilmeyen varr. ilk sıradaki çok güzelmiş.
Yalnız mavisi çok neon bir renk daha koyu tutulabilirdi.koyu lacivert-beyaz daha güzel olurdu.
tenereye can gelmiş, kan gelmiş. diğerlerinde pek bir farklılık göremedim
allah sizi inandırsın yamahacıyım diye söylemiyorum, caponlar içinde yamaha'nın tasarımlarını her zaman beğenmişimdir.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
R6 kasa değişikliği var.Bende siyah xsr'yi çok beğendim.Jant renklerini o kadar iyi tutturmuşlarki o altın varak emanet gibi durmamış.Şahsen ben o rengi herhangi bir motora yapmaya kalksam, vücut otomatikmen deponun üzerinde iki ayağımın üstünde çökmüş vaziyette,elimde tespihle fotoğraf çektirmeye kalkar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)