Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Lütfen bir tavsiye,hiç kimse bakmıyor,bakarsanız çok sevinirim.

REKLAM ALANI

Merhabalar arkadaşlar,abilerim ve ablalarım.Ben 125 cc bir motorsiklet almak istiyorum çünkü a1 ehliyetini alabiliyorum şuanda.Eskiden motocross tecrübem var,lisanslıydım hatta.Ama artık bir 125cclik günlük kullanıma uygun,gezmek ve ulaşım için kullanıcağım bir motor istiyorum.Boyum 1.89cm kilom 70 filan olduğu için altımda komik durmaması için racing istemiyorum.Çokta pahalı olmasın.Annem veya babam almıcak çünkü pek motorumun olmasını istemiyorlar ama izin verdiler sonunda ama kendim alıcam.Bu yüzden en fazla 7000tl gibi bir bütçem olucak ekipmanlarla birlikte.125CC'lik motorsiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi günler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Lisanslı motocross sporcususun ve hiçbir seçenek koymadan motor tavsiyesi istiyorsun. Garip.
    Salurbey bunu beğendi.

Seçenek koydum diğer yazımda,ama o zaman adamlar seçenek üstünden yürüdü,bu yüzden bende seçenek koymama taraftarı oldum.Ama seçiceğim seçenekler şunlar olurdu koysaydım;
    Bajaj 125st
    Ybr 125 esd
    Cb 125e
    RK 125(rks)
    Hero Glamour 125

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Seçeneklerin hepsi mantıklı ve kullanım amacına uygun. Ben discover 150f kullanıyorum ve şimdilik memnunum. Ama bunların içinde titreşimsiz olanı ybr ve bütçe yeterse tabi ki daha ön plana çıkıyor. Ekipmana ne kadar para ayırdığına bağlı olarak biraz değişebilir tabi seçenekler.
    yamaccozer bunu beğendi.

Evet haklısın,ybr ön plana çıkıyor ama cb 125e'de titreşimsiz ve güzel bir motor.Ve fiyatı daha uygun.Ekipmanlara yaklaşık bi 900-1000 ayırıcam.Ve bu iyi bir ekipman en azından,başlangıç ekipmanı dizmeme yarıyacak bir miktar.Bana honda cb125e mantıklı geliyor,sizce nasıl bir motordur?

LivinOrRidin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200Ns
    125 lik olması şart mı? Mesala mondial z one 180 s e bakmanı tavsiye ederim.

Zaten 125lik olması şart olmasa direk aklımdaki motorsiklet,mt-09 ama 125lik şart çünkü a1 ehliyet alıyorum,ve bu en fazla 125 cclik motorları kapsıyor.

LivinOrRidin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200Ns
    Alıntı yamaccozer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten 125lik olması şart olmasa direk aklımdaki motorsiklet,mt-09 ama 125lik şart çünkü a1 ehliyet alıyorum,ve bu en fazla 125 cclik motorları kapsıyor.
    Adam akıllı okumamışım ki özür dilerim.

Alıntı LivinOrRidin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam akıllı okumamışım ki özür dilerim.
    Yok canım ne önemi var bende yapıyorum bazen böyle hatalar.Keyifli sürüşler,birde cb125e sence nasıl?

Motosikleti
    Suzuki an 125 hk suzuki gsr600
    Hocam 1.89 boy var demişsin doğru mu yazdın? Yani eğer doğru yazdiysan bunları sadece boyut olarak karşılaştır ve en büyük olanı al. Hepsi küçük gelir ama olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

Bence yanlış yazdın sen kaç yaşındasin?

Alıntı Oncuerkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam 1.89 boy var demişsin doğru mu yazdın? Yani eğer doğru yazdiysan bunları sadece boyut olarak karşılaştır ve en büyük olanı al. Hepsi küçük gelir ama olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

Bence yanlış yazdın sen kaç yaşındasin?
    Evet,evet doğru yazdım 16 yaşındayım.Maalesef boyum baya uzun.Bu yüzden bu kadar araştırma yapıyorum zaten.En uygun olanı hangisi diye.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Boy olarak 125e küçük gelirse discover bak, daha heybetli. Çünkü ybr de ufak sayılır ve dediğin gibi ekipman için para kalmaz bu sefer. Honda cbr 125e iyi gelirse onu da düşünebilirsin.

yasoyaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf250L
    Cb125e bence keyifli motosiklet ama ybr 125 esd le kıyaslarsan daha hantal kalır bence bütcenle temiz ikinci el bir ybr alıp güzel kaliteli ekipman dizebilirsin

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    megelli 250r

şaka bir yana artık yolda rahat 140 ile gidemeyen motosikletler tehlike arz ediyor haberin olsun. motorun 140 ile rahat gidemiyorsa otobanda biçilme ihtimalin daha yüksek.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    "BAYAN KULLANICI" diye başlarsan bakarlar.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    1.89 boyun varsa altındaki şeyin büyük olması lazım. 125'lik seni kesmez. Sana şöyle 1000'lik bir şey lazım ki anca hissedesin..

polemos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS (2013)
    O boyla hepsinde sıkıntı çekersiniz gibi geliyor. Madem krosscusunuz, neden XT 125 düşünmüyorsunuz? Üstünde de YBR motoru var zaten.

Alıntı polemos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O boyla hepsinde sıkıntı çekersiniz gibi geliyor. Madem krosscusunuz, neden XT 125 düşünmüyorsunuz? Üstünde de YBR motoru var zaten.
    Evet,aklıma gelmedi değil.Ama yamahanın motocross,enduro vs. kullandım çok.Ama gerçekten sanki cross değilde ybr gibi geliyor,KTM 125 exc halen 0'ı olsa direk onu alıp geçicem.Ben bu motocross işine ktm ile başladım,50sx,65sx,85sx daha sonrada 125 sx ile bitirdim.Ayağıma platin takıldı bu yüzden ara verdim ve şehir değişikliği nedeniyle devam edemedim.Mağlum 2.el endurolarda çok yıpranmış oluyor,en yeni 125exc'de 2011 model olduğu için almıyorum.125'lik başka bildiğiniz enduro varsa tavsiye verebilirsiniz.Onlara babamın desteği olur yani bütçem sınırsız olur.Ama maalesef,ybr,cbr gibi motorları hoş bulmadığı için yani bu motorlara binenler hep korumasız binip hız yapıyor falan diye gözlemlediği için onlara destek çıkmıyor.Bildiğiniz 125cc'lik enduro neler var acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "BAYAN KULLANICI" diye başlarsan bakarlar.
    Ahahaha evet onu yazınca baya bir cevap geliyor,forumda böyle başlıkların cevap sayısı en az 70.

Motosikleti
    R25
    2. El temiz bi cbr 125 gider

Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. El temiz bi cbr 125 gider
    Dediğim gibi cbr istemiyorum.Boyum uzun,altımda midilli gibi kalıyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)