27.000₺'ye ne önerirsiniz?
-
Merhaba,
2,5 yıl 8.000km'dir Bajaj Pulsar 200NS kullanıcısıyım. Gerek uzun yola çıkma hevesimden gerekse iki kişi seyahat konforu açısından Enduro tarzı bir motora geçmek istiyorum. Gerçi ağırlıklı şehir içi kullanımım var, işe gidiş gelişte yoğun olarak motor kullanıyorum. KLE 650 Versys düşünüyorum. Yorumunuz varsa onu öğrenmek isterim ayrıca motor ehliyetim A2 (o zaman A sınıf filan yoktu) ehliyeti revize ettirmem gerekir mi? Gerekirse nedir maliyetler hiç A sınıfına geçen arkadaş var mı?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler,
Tekeriniz düz bassın.
Reklamlar
-
Enduro konusuna hakim değilim o yüzden birşey diyemem. Ehliyetinizi değiştirmenize gerek yok. Ben de aynı şekilde merak etmiştim bu konuyu. Eski A2'lerde herhangi bir güç ya da cc kısıtlaması yokmuş.
-
Selamlar, motosiklet hakkında yorum yapmayacağım ama eski ehliyetler zaten A sınıfı oluyor. Bu konuyu dert etmeyin.
(Sayfayı 10 dk açık bekletince üstteki arkadaşın cevabını göremeden yazdım.)
-
kesinlikle yamaha xj6 n ya da xj6f isteğinize göre naked ya da spor. bu motorlara bi bakın derim..
-
bende pulsar kullanıyorum kısmet olursa hedef 650 versys 69 ps = 51.45329103 kw yani ehliyet gerekecek malıyet 1000 tl 35 kw dan sonra idi yanlış hatırlamıyorsam
benide heyecanlandırdın şimdi
-
Eger toprak stabilizeye gireceksen daga bayır a cikacaksan kle 650 17 jant oldugundan bu yollara gidecek lastik bulmak ta zorlanırsin
Bu yollarda nispeten daha iyi olan
Tenere660 veya
dl 650 tavsiye ederim
-
honda nc 750x de bakabilirsin az yakan bir motor
-
nc derim ama 55 beygirdi galiba a2 ile olmaz.47 beygiri gecmemesi lazım sizin
-
haldun989 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2,5 yıl 8.000km'dir Bajaj Pulsar 200NS kullanıcısıyım. Gerek uzun yola çıkma hevesimden gerekse iki kişi seyahat konforu açısından Enduro tarzı bir motora geçmek istiyorum. Gerçi ağırlıklı şehir içi kullanımım var, işe gidiş gelişte yoğun olarak motor kullanıyorum. KLE 650 Versys düşünüyorum. Yorumunuz varsa onu öğrenmek isterim ayrıca motor ehliyetim A2 (o zaman A sınıf filan yoktu) ehliyeti revize ettirmem gerekir mi? Gerekirse nedir maliyetler hiç A sınıfına geçen arkadaş var mı?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler,
Tekeriniz düz bassın.
Ehliyetinize takılmayın yasadan önce alınmış olan bütün A2 ehliyetler A sınıfını kapsamaktadır. İsterseniz hayabusa alın kullanın ehliyet açısından bir sakıncası yok. Versys güzel bir motor bütçenize göre bulabilirseniz şimdiden hayırlı olsun
-
Moderatör
murat 60 adlı üyeden alıntı
bende pulsar kullanıyorum kısmet olursa hedef 650 versys 69 ps = 51.45329103 kw yani ehliyet gerekecek malıyet 1000 tl 35 kw dan sonra idi yanlış hatırlamıyorsam
benide heyecanlandırdın şimdi
http://i.hizliresim.com/kE8pAW.jpg
Bu resimdeki Versys 1000 ama ;)
-
https://youtu.be/t-6UaZisUwU
Şunu izlemeyen kalmasın çok sıkı çekim
-
-
çaktırma levent bey
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...36209942/detay
Motosiklet benim değil, sadece öneri de bulunmak istedim.
-
-
pikatel34 adlı üyeden alıntı
nc derim ama 55 beygirdi galiba a2 ile olmaz.47 beygiri gecmemesi lazım sizin
nc700x sanırım 47-48bg di. 750x ler 55.8bg. civarı
-
Enduro düşünüyorsan bence en iyilerinden birine bakıyorsun, 650 versys çok doğru tercih, hatta son kasa değil de bir önceki kasadan bile alıp, üste kalan para ile güzel bir takım enduro ekipmanları edinebilirsin.
bu arada ehliyetinde sıkıntı yok, değiştirme zorunluluğun için daha yaklaşık 4 senen var.
-
Harpooner adlı üyeden alıntı
Gerçekten muazzam çekimler yapmış adamlar. Çok iyi hazırlanmış video. Ah bir de Hint'li ingilizcesi olmasa Teşekkürler paylaşım için.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
-
Bence de Tiger800 muazzam motosiklet. Yaşadığınız şehirde bayii-bakım durumunu bilemiyorum ama o fiyata bi Tiger alabilirsiniz. Toz toprak gezecekseniz xc, genel olarak asfalt kullanacağım diyorsanız xr serisini düşünebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)