merhaba. daha önceden de kaza yaptığımı konu açarak anlatmıştım. bugun kazadan sonraki 20. gün. sıkıntılı bi durumdayım çünkü kazada çarpıştığım amca vefat etti kaza dan 1 hafta sonra. sağdan soldan değişik şeyler duyuyorum yaşadığım ilçe küçük olduğundan. tutki benim 140 km hızlı olduğumdan, yolun en sağında duran kişiye çarptığımdan neler neler. ister istemez psikolojim bozuldu ama bunları söyleyenlere hiç terslenmedim madem gördün karşı taraf adına şahit ol diyerek geçtim hep. hele olay günü hastanede ailem ve arkadaşlarıma gelen soran olursa balkondan düştü deyin çıkarken arka kapıdan çıkın gibi şeyler oldu. o gün hiç ses etmedim her iki tarafında canı yandı. aynı gün 5 saat sonra yaralarım kapatılarak kafama dikiş atılarak ( çarpışma anında kafamı nasıl çarptıysam kask kırılıyor 3cm genişlikte 2 derinlikte kafamın sol kulaktan 6 cm yukarısında kafama giriyor) hastaneden çıktım ve direk ifade vermeye gittim. ifadem
daha sonra günler geçti yine karşı aileden iyi şeyler duymadım hele vefattan sonra. ateş düştüğü yeri yakar dedim hiç kızmadım. ben sürekli ailemi karşı tarafla görüştürdüm ihtiyacları eksikleri ne varsa karşılayın diye. babam günlük karşı tarafa uğrar bi istekelri olup olmadıgını soradı. hastahane masraflarını karşılamayı istediğimizi söyledik red ettiler. ben iyiydim çünkü zor durumda olan karşı taraftı herzaman onları düşündüm. ta ki son damlama gelene kadar. bundan 3 gün öncesine kadar bana gelen haber ile adam öldürmekten bilerek çarpmaktan şehir içi 100ün üzerinde hızla gitmekten tazminat davası açmışlar. şimdi olay yeri tutanakları gerekli evrakları paylaşıyorum
kaza olay yeri tutanağı
şimdi insanlık hali ölen bende olabilirdim ama anlatamadım. kaza bu sonuçta kim neden isteyerek tanımadığı birisine çarpsın. olay yeri raporunda görgü tanıklarının anlattıklarına göre doldurumuş. ilk ifademde şikayetçi oldum oda sadece tedbir için. nasıl olsa kamu davasına dönüşecek mahkemede uzlaşmak istedim. şimdi ise fikrimi değiştirdim sebebi ise karşı tarafın benim mahkemeye çıkmadan önce kalem önünde uzlaşma isteğimi red ettiler ve bana karşı dava açtılar. dava açtılar tekrardan konuşmak istedim raporları gösterip sadece zaman kaybı olacağını zararı ziyanı karşılarım dedim ama nedense kararlarından dönmediler. benim göremediğim benim abes bi hatam mı var yada ne biliyim neyin peşindeler. olayı bi nevi kaosa dönderdiler. siz ne düşünüyorsunuz benim haklarım ne onların hakları ne ?