Merhaba arkadaşlar bu ikisi arasından hangisini almalıyım gönlüm , gençlik ruhum r25 diyor , mantığım xmax 250 diyor. Artıları ve eksileri nelerdir cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bu ikisi arasından hangisini almalıyım gönlüm , gençlik ruhum r25 diyor , mantığım xmax 250 diyor. Artıları ve eksileri nelerdir cevaplarsanız sevinirim.
Bambaşka katagorideki iki motosiklet. Xmax'la ilgili sorularınızı cevaplayabilirim. Kullanım amacınıza göre tercih edebilirsiniz.
Sevgilini zekasına göremi seçersin görünüşüne göre mi ?
Bu sorunun cevabını verirsen kendi sordugun sorunun cevabınıda vermiş olucaksın.
Xmax Scooter. Şehiriçi kullanımı için tasarlanmış. Fren ve gazı var. Dur kalkta yormaz. Güçlü de bir makine, 140-150 km/saat hızları görebiliyor.
Bagajı var, kaskınızı montunuzu, kitabınızı rahatlıkla alır. Oturuş pozisyonu ollarakta R25'e göre çok dik oturursunuz, paşalar gibi. Sizin için
XMax daha iyi bir alternatif.
En son kaç yapıyor , uzun yolda bizi üzer mi ? Hadi uzun yola çıktık diyelim.
hem xmax 250 hemde r25 sahibiyim
xmax şehir için için ideal motor gidişide güzel son hızı 152,rahat konforlu yormuyor hatta canın sıkılıyor belli zamandan sonra keyifli
r25 ise bindiğinde sürekli dikkat etmen gerekecek birde şehir içinde çok yoruyor ne zaman r25 ile çıksam keşke xmax ı alsaydım diyorum
yani bu ikisinden birini seçmem gerekirse tabiki xmax
https://www.youtube.com/watch?v=f67m85qtHMk
154km
tabiki xmax. anlat anlat bitmez 2 sayfa yazamam diğerinin hedefi gençler olup sadece şekil görünmesi amacıyla tasarlanmıştır
R25'i alacaksan sırt çantası ve depo üstü çanta bile alsan kaskını montunu elinde taşıyacaksın. Kuyruk çanta takmaya kıyamayacaksın. Sırtında çanta zaten vardı. Asansörde rahat edemeyeceksin, arkadaşlarınla bir yerlerde oturduğunda fazladan bir sandalye daha işgal edeceksin. Alışveriş yaptığında ellerin tamamen dolu olacak ve ben bu motosikleti niye aldım diyeceksin. Xmax alırsan sırt çantanı takmana bile gerek kalmayacak
R25'inde havası olacak şimdi sırf havası için aklımı çeliyor.Yaşlı adam (emekli işi) motor değil mi xmax ?
Xmax çok daha mantıklı olur. En güzeli de bagajı var ve yağmurda çamurda ayaklarınız ıslanmaz.
Şekil ise xmax daha şekil.
bende 250 cc alacam unıye gıdecem dıyorsun gel r25 al derım hem daha havalı olur elınde kaskla okulda bı tur atman bıle havana hava katar hem racing bır adrenalın motoru surmesı daha zevklı sonradan pısman olma bence r25 al derım
Herkes xmax demiş çok garip ben hız tutkunları r25 önerir sanıyordum , arkadaşlar önerilere açığım zaten test ederim orada ama yinede ben artılarını eksilerini iyi bileyim.
Boyum 1.67 kilom 60
Konuyu açan arkadaş gibi ben de aynı şekilde okula gidip gelirken kullanma amaçlı tarzları çok farklı olsa da bu iki seçenek arasında kaldım. Xmax te ABS olması ve kullanım kolaylığı daha ağır basmakta. Soruma gelecek olursam, yılda 4-5 kere 700+ km lik ( Ankara- Kahramanmaraş )yolculuk yapmam gerekecek. Bu yol için sizce uygun mudur X max ?
Şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)