1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 26 poz yanlış duymadınız 26 poz 4000₺
30 yasinda nasil genc olunuyor , haberi yazan nasil bi kafadaysa artik
aklıma direk bu geldi :D
https://www.youtube.com/watch?v=vJKL2z_OAIA
Bana haber biraz asparagas geldi
Bir gazeteci mabadin haber turetmis gibi geliyor böyle şeyler abd var neden bizde de olmasın.
26 ay ? 13*2 eder veya 1*26 bildiğim kadarı ile böyle ceza yok.
Geçende arabami arkadaşa birakmistim hava alanın benide alsın diye eds den hız cezası yemiş 200 gayme odedim. 4000/200=20 ceza eder, hani 26 değil miydi veya %30 astiysa 10 ceza eder.
78 ceza =2*3*13 yada 26*3 her geçiş için 3 ceza puanı mı? 3 ceza puanı diye bir şeyde yok..
Polis idari ceza keser bunun sana gire bana giresi olmaz hafifletici veya ağırlaştırılmıs cezası da olmaz. Böyle bir şeye mahkeme karar verir. Ne zaman yakalandı ne zaman yargılandı ne zamana bu cezayı aldi.
Gazeteciye şey yapmamak lazım o da ne yapsın ekmek parası bir şeyler yazması lazım.
Ben ölmüşüm haberim yok... [yaş 43] ıhhh...bastonum nerde...
22 yaşındayım madem 45 te ölecez, evlenek bari... Peace Sells çalabilecek tekniğe sahip kızlar eklesin
Biz yaşı futbola göre değerlendiriyoruz.Futbolcu adam 34'e geldiğinde yaşlı deriz.(Halbuki daha genç) ama teknik direktör olmak için genç bir yaştır.Siyasi biri olmak içinse daha çocuktur.
Sonda yakalanmasaymis iyiymis
Arkadaşlar bu asparagas değil. Facebookta bu paylasildiginda olaydaki kisi yorum yapmisti hatta "laflariniza dikkat edin oyle yazin" gibisinden. Adam gercek profilinde falan cezayi vs paylasmisti.
Google haberi tarafınca çıkmıyor. Böyle bir haber olsa en az 4_5 gazete yazar. Kaynak yok Facebook yorum yazmış diyorsun link gönder bakalım . Hala aspargaz olduğu dusuruyorum
Bana sahte gibi geldi. Hız denemesi yapan adamın aklına ilk gelecek şey plakayı sökmek olurdu. Ceza derdi olmaz bu sayede.
Bana göre gençlik yasi max. 25 sonrasinda yetiskinlik donemi yavastan baslar. Ama siz yine iyisiniz gecen bir tanidik vefat etti arkasindan gencecik adam gitti diye konusuyodular adam da 63 yasindaydi.
Mt-7 si olan herkes genctir abi sen ustune alinma
Kaçılın! Kırk dokuz yaşının sonunda motora başlayıp elli yaşında tekrar üniversiteye başlayan hortlak geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)