Polisi trolleyen abimiz burda mı ?
Reklamlar
-
Ocanner35 adlı üyeden alıntı
30 yasinda nasil genc olunuyor , haberi yazan nasil bi kafadaysa artik
Evli değilse gençtir ;)
Reklamlar
-
DKN adlı üyeden alıntı
30 bi bayanın en güzel olduğu yaştır
30-32 sine kadar gol atamamış dengesiz Türk kadınına ve iç dünyasına bunu bi daha sor
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Futbol mantığıyla erkeklerin hemen 30 a neden yasliyi anlamasi da cinsiyet farki
burada grammer hatası var sanırım anlayamadım
GP500-1st adlı üyeden alıntı
30-32 sine kadar gol atamamış dengesiz Türk kadınına ve iç dünyasına bunu bi daha sor
muhahaha kupayı kaldırmak için 30 sene bekledik, 5 senede röportaj dinleyemeyiz
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
Kaçılın! Kırk dokuz yaşının sonunda motora başlayıp elli yaşında tekrar üniversiteye başlayan hortlak geldi.
Kac kac ne işin var dede olmusun sen bu yukardaki mantiga göree amaniiin)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Gol derken? Nasil kadin gol atiyor var mi izahati
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Kac kac ne işin var dede olmusun sen bu yukardaki mantiga göree amaniiin
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Gol derken? Nasil kadin gol atiyor var mi izahati
siz golden ne anladınız çok merak ediyorum. Hani anlatırken erkeğin 5 ile çarpıp, kadının 5 e bölerek söylediği şeyden tabiki bahsetmiyorum. belli bir yaştan sonra Klasik Türk kadınlarının sosyal statü atlamak ve ekonomik garanti, rahatlık güvence olarak gördüğü şeyi kastediyorum. bu yüzden birçoğu tehlikeli ve girdiği hayatada mutsuzluk sacıyor... Bu konuda da fena bi yarış halindeler kriterler ve beyin yapısı değişmedikçe...
-
siz golden ne anladınız çok merak ediyorum. Hani anlatırken erkeğin 5 ile çarpıp, kadının 5 e bölerek söylediği şeyden tabiki bahsetmiyorum. belli bir yaştan sonra Klasik Türk kadınlarının sosyal statü atlamak ve ekonomik garanti, rahatlık güvence olarak gördüğü şeyi kastediyorum. bu yüzden birçoğu tehlikeli ve girdiği hayatada mutsuzluk sacıyor... Bu konuda da fena bi yarış halindeler
kriterler ve beyin yapısı değişmedikçe...
katılırım, aşksız ve maddiyatcı yasam tarzı...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)