Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Nasıl Bir sınav Nasıl bir motor

REKLAM ALANI
    selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Way be bizim 700 lük makina kursiyerlerin eline düşmüş demek.. :(
    Gidin XJ6 alın bari hiç olmazsa daha sakin ve ucuz makina, canım sıkıldı
    kesicisi var bir de, 80'den yukarı cıkmıyor[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    MT07 artık kurs motoru olmuş demek ki ! Zaten elini sallasan yolda bir pulsara denk geliyor bir de MT07'ye ! MT07 sanki üst segment motorların cbf'i oldu!

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Way be bizim 700 lük makina kursiyerlerin eline düşmüş demek.. :(
    Gidin XJ6 alın bari hiç olmazsa daha sakin ve ucuz makina, canım sıkıldı
    Bence de xj6 daha mantıklı!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Dün derste hocalarla aramızda şöyle bir diyalog geçti.Malum Pazar günü sınav var.Trafikte siz heyetle arkamdan gelirken mesela lamba yandığında önümde araç varsa aradan onun önüne geçeyim mi? dedim.Hani duran iki arabanın arasında durmak tehlikeli olur denirya o açıdan.Hocaların ikisi birden sakın öyle birşey yapma bu yanlış, motorsiklet araba gibidir arabayla giderken nasıl önünde duran arabanın önüne geçmeye kalkışmıyorsan motorsiklette aynen oyle arabayı nasıl kullanıyorsan motoruda öyle kullan dediler. Açıkçası sınav için değil ama genelde böyle bir ikilemde kaldım.Şimdi biz motorsiklet kullanıcıları önümüzde araba varsa durarken vs onun arkasında mı duruyoruz yoksa aralardan geçiyormuyuz.

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Sınava girecek arkadaşlara 1. vitesi unutun sınavda 2. viteste o parkurun tamamını sorunsuz vites değiştirmeksizin bitirebilirsiniz. Hatta ilk kalktıktan sonra durmak zorunda bile kalsanız 2 ile kalkın. Orada heyecan yapacağınız için vites ile çok uğraşmayın derim ben. Bende Kadıköy'de salı pazarının olduğu yerde aldım şimdi nasıldır sınav bilmem ama aynı anda 10 kişiyi sokarlardı sınava ve millet Allah ne verdiyse giderdi. Slalomda mesafe yeterince geniş motoru sağa sola yatırayım azıcık demeyin, azıcık hızlı girerseniz dünya turuna girer olay hafif vücut hareketleri ile çözülür olay en basiti bu. Uzun bir tahtanın üzerinden geçiriyorlardı, burada da devirli kullanın düşük devirde düşme ihtimaliniz var basın gidin. Önünüze bakın vücudunuz sizi yönlendirir çok düşünmeyin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)