Cumartesi sabahı ben hep böyleyim... bi videoya çekeyim dedim.
Sizler de böyle yıkama günü falan yapıyo musunuz, bi ben mi manyağım?
Cumartesi sabahı ben hep böyleyim... bi videoya çekeyim dedim.
Sizler de böyle yıkama günü falan yapıyo musunuz, bi ben mi manyağım?
Arada köpeğinide gezdir bence:-) kafasına kask takıp sizinle gezicek bir potansiyel gördüm.
maaşallah video 4k gözlerim bayram etti
satmaktan vazmı caydın yoksa satamadın mı ?
En ideal makinelerden, gücü biraz yetersiz ama kullanışlılık ve masraf olarak başka motora gerek yok.
Böyle yıkayacak yerim olsa bu video 6 dkya anca sığardı
çok zevkli iş motor yıkama işi saatlerce yıkarım yorulunca dinlenir bi daha yıkarım :D
benim için yıkama günü yok canım sıkılınca yıkarım...
manyaklıkta yalnız değilsin
Hiç yıkamam..
Bakım yerlerini temizler ve yağların ama yıkamam. Yaz-kis yağmur çamur binerim ama yıkamam. Sadece motor aksami....O da çamur yapısmissa
Pasaklı kontes'i böyle seviyorum..
Manyaklık değil hastalık bu Her pazartesi akşamüstü kndimi kaybediyorum motoru yıkarkenp bakım yaparken hemen hava kararıyor bir bakıyorum akşam olmuş
yaz bitti temizlik işini yağmura bırakıcam artık eskiden temizliğin vakti olmazdı bazen sabah 6 bazen gece 12 de yıkardım
Bidahaki sefere köpeğe ver yıkasın =) Güzel video olmuş.Bide korkma görünmüyor :D
gerçekten şehir içi çok keyifli bi makina, kenarda hep olması gereken... büyük makine olsa onun temizliği falan daha çok sürüyor. zincir vs var o bile başlı başlına bi iş umarım böyle yeriniz olur ve istediğiniz gibi yıkarsınız. ben motorun anahtarını üzerinde bırakıyorum düşünün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)