bizzat kenim çektim hemde yaklaşık 1 sene önce konya da
yanlış hatırlamıyorsam mondial 150 zat dı...
bizzat kenim çektim hemde yaklaşık 1 sene önce konya da
yanlış hatırlamıyorsam mondial 150 zat dı...
Eğleniyor muyuz?
bizdeki zeka kimsede yok :P
ama bi kaza anında düşünmek bile istemiyorum
Benzinden daha riskli değil.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
iyi olmuşta tehlike konusunda tereddütlüyüm
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
onu yapmak ne kadara mal oldu
yaa ne guzel olmus vallahı bu zamanda aslında su ıle calısanını yapmak lazım malum hergun canı sıkılan zam yapıyor
Kawasaki z750s O Bir Aşk
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
fiyatı konusunda bi fikrim yok.konyalılar bilir motorcu sivri var.orda motorumu servise getirmiştim tesadüfen o motoru gördüm.herhalde o tüpü takan adam bi daha öyle bişey yapmayacağını söylemiş tam hatırlaıyorum..
Eğleniyor muyuz?
öğrende bizde yaptıralım.Benzinden tehlikesi daha AZDIR.
Tahminimce üstte parlayan emniyet valfi.Sağ alttakide dolum yeri.Bu gayet emniyetli yapılmış bir lpg kiti.Niye bidaha yapmıycam demiş ki usta?
valla su ile çalışanını yapsalar bu sefer devlet suya vergi koyar yine aynı durumlara düşeriz, o yüzden hiç umutlanmayın bu ülkede bişeye , en pahalılar listesinde zirveye oynarız, en kalitede diplerdeyiz herzaman , kafanızı yormayınmacrol 500 adlı üyeden alıntı
Etienne lenoir, içten yanmalı motoru icat ettiğinde bunları da düşünmüşmüydü acaba.
Bence harika hem pikinige gittiginde tupu almana gerek yok , cek motordan boruyu olay tamam
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Mondial 150 zat'larda fotoğrafda gördüğümüz tüpün oturtulduğu boşluk motor bloğu ve karbüratörün 10 cm üstünde olduğundan acayip derecede ısınan, kapalı, yarım kaskın zor sığdığı, hava sirkülasyonunun olmadığı bi yerdir. Bence oraya o tertibatı kurmakla hata etmişler.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
abi 150 lik motor ne kadar benzin yakçak zaten scoter gerçi ama olsun gerek yok motor zaten çin malı ve lpg taktırmış hava filtreleri dolsun çekişinde hemen fark ediyo bide lpg yani motoru servise abone eder başka bişey yok
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Yanan cogu otomobılde bıle patlamıyorda motorun ordan yukselen ısısı ıle mı patlayacak yapma Allah askına arkadasım
Motora gelırsek son derece profs bı ıs cıkarmıs sankı orjınal gıbı duruyor helal olsun o ustaya
BU arada cok eskı baslıkmı sımdı fark ettım olsun ben gene cevap vermeden duramam ıcımde kalmasın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
sen bılırsın ama gereksız gıbıme gelıo
150cc ne kadar yakıcakki dedğin motor 11 lt bnzinle 290 km yol yapıyo hesabını sen yap ama banada sorarsan gereksiz bi çalışma olmuş bedava verseler zat150 ye takmam
bende almam zaten cınlı az yakar bıde tup taktıtıtsan artık 500 km gıder
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)