racinglere oluyomu...................
racinglere oluyomu...................
Orgazma Dudak Büktürür
racinglere bence olmaz sıkıstırma gucu az oldugundan lpg nın racınglerde performans alamazsın o zamanda racınge bınmenın anlamı kalmaz
türk insanı buna yolda giderken doldurmak için ayrı bi girişi seleye monte edecektir, inanıyorum.
ayrıca kaza anında en iyi ihtimalle popon alev alıyo :/ düşünmek bile kötü
bence poponda baska yerlerınde yanabılır sakıncalı bu ısler ugrasmamak gerek
zommmbiiiiiiii
şaka bi yana süper olmuş.
150 neysede 650-900 cc motora iiiii olur bu yöntem.
hatta direk depoyu söküp yerine takcan, benzin için birkaç litrelik bölüm ayırıcan
kalan kısmı tamamen lpg ye vericen.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=97
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Az önce Atiker ile görüştüm. Yakında TSE den patent alıp gerekli testler yapıldıktan sonra motosikletlere resmi olarak LPG takılmaya başlanabileceğini söylediler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
kaçak benzinde olunca elektrik aksamı başka yerde mi oluyor..?
arkadaşlar lpg benzinden daha tehlikeli değildir emin olun.. herkes kaza, çarpma vs. anını düşünüyor fakat lpg tankları çok sağlam yapıda tasarımlar.. bi kaza anında benzin deponuz delinip hasar görebilir fakat aynı şiddetteki bir çarpmada lpg tankı rijit bir şekilde yer değiştirir.. zaten yukarıda da söylendiği gibi tse nin onayı gerekiyor, tehlikeli olsa oralardan izin çıkmaz
arkadasa aynen katılıyorum sonuçta tse nin onayını aldıktan ve iyi bir mühendis tarafından uygun sekilde monte edildikten sonra ve dikkatli de kullanıldığında birsey olabileceğini zannetmiorum ki su anda arkadaslar dünyada en pahalı benzini kullanan bir ülkeyiz teknoloji gün geçtikce ilerliyor ve arkadaşlarında dediğii gibi bu tüpler o kadar kalitesiz değil yani hemen bi çarpmada patlıyacak kadar da adi değildir sonuçta adamlar bu tüpe yanlış hatırlamıyorsam 10 veya 20 yıl garanti veriyorlardı "atiker" ama diger markaları bilmem benim arabamda var atiker ve cok memnunum ki motorada takılma ihtimalı olursa düşünürüm taktırmayı...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
aa neguzel fıkır havayifişek olarak kullanılabılır kaza anında
ya da fırlatma koltugu olarak kullanırız
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)