Herkese merhaba arkadaşlar evet yeni ehliyetli bir motosiklet sürücüsüyüm naked ve yakışıklı bir motor arıyorum boy 180 kilo 72 sizce hangi markaya yönlenmeliyim önerilerinizi bekliyorum
Herkese merhaba arkadaşlar evet yeni ehliyetli bir motosiklet sürücüsüyüm naked ve yakışıklı bir motor arıyorum boy 180 kilo 72 sizce hangi markaya yönlenmeliyim önerilerinizi bekliyorum
O tarzdan pek anlamam ancak KTM Duke görüntüsü bana güzel geliyor ama senin karar vermen gerekir. Gidip bir üstüne otur bak yanında birini getir fotoğraf çeksin ordan bak sonrası paraya bakıyor zaten
'Saygı göster, saygı gör.'
Cbf & Ybr .
Bu ıkılı cıbıldakların kral ve kralıcesı cıcağh gıbı ustalasılır , cıcağh gıbı satılır.
Suzuki SV650A
Bütçe ve tecrübe konusunda bilgi vermediğiniz için böyle bir kısıtlamanız olmadığını varsayarak Ducati Monster öneriyorum.
Merhaba Kadir Bey;
Bütçenizi ve kullanım amacınızı yazarsanız yardımcı olmak daha kolay olacaktır.
Ehliyetiniz hayırlı olsun.
z800
Yeni bir sürücüysen 250 cc tavsiye ederim. Yamaha MT-25 veya KTM Duke 200 öneririm. KTM'nin servisi nasıl bilmiyorum, Yamaha'nın servisi yeterince var, başın ağrımaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)