yahu arkadaşlar şans güldü yemin ediyom ya Castrol'ün en efsane yol hikayem yarışmasından 500 TL Yakıt puan kazandım hüngür hüngür ağlıcam çok mutluyum bilader ya aydında olan varsa bi 20 tllik benzin atayım :D
yahu arkadaşlar şans güldü yemin ediyom ya Castrol'ün en efsane yol hikayem yarışmasından 500 TL Yakıt puan kazandım hüngür hüngür ağlıcam çok mutluyum bilader ya aydında olan varsa bi 20 tllik benzin atayım :D
Hayırlı olsun, kazasız belasız tüketmek nasip olur inşallah.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
Motorunuz eğer pcx'se harca harca bitmez,oğlunuz falan varsa ona devredersiniz;) Şaka bi yana güle güle harcayın,şehir içinde yakarak mındar etmeyin uzun yola direk.
Ben diyecektim, PCX ile artık 3-4 ay yakıt parası odemezsin ;) hayırlı olsun.
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler. Arkadaşımda aynı şeyi dedi, pcxle nasıl bitiricem o yakıtı bilmiyorum valla kargo adresimi aldılar kart gönderecekler heralde.
Hayırlı olsun =) Acaba son kullanma traihi var mı? Eğer var ise satarsınız fazla benzini =) yada damacanalara doldurup garaja koyarsınız =)
pcx ile 6 ay felan kullanırsın herhalde
Sen hiç merak etme Batucum nasıl harcıycağını, Benim R 25 2 günde halleder o benzini
Yakın bi zamanda elemanın biri kaporayı yakmıştı da canınız sıkılmıştı bu duruma. O para size döndü geri geldi demekki. Süre süre kullanın
İnmezsin daha motordan :D
'Saygı göster, saygı gör.'
@IRau ahahhh ne güldüm ya
pcx 8-9 ay gider
400tl ye bana sat 😊
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)