Servis depomu boşaltmış..
Reklamlar
-
Yarım depo ile servise motorumu bıraktım ki bu olay kask kamera kayıtlarımda göstergede 2 ünite görünüyor.
Motorumu aldım depo F triplerde..
Km aynı..
20-25 liraya tamah eden hırsızları işçi diye çalıştırıyorlar..
Dese ki;
Birader sıfır motoru yürütmek için lazım oldu çektik kullandık, yada felanca motor için böyle bir iş yaptık..
Si**n sağolsun birader deyip geçecem.
Bu şekilde sessiz sedasız hırsızlık yakışmıyor..
Yazık..
Reklamlar
-
Bunu yapan servisin kim nerede olduğunu, bahsettiğin kanıtlarla paylaşman daha iyi olur.
Servis nasıl bir işlem yaptı motoruna, belki depoyu sökmeleri boşaltmaları gerekti geri koymayı unuttular.
Servis yetkilisi ile konuyu görüştün mü ?
Sana cevapları ne oldu ?
Bunları yazarsan daha iyi olur.
-
servis size benzininizi aldık dediğinde servis çalışanı/sahibinin cinsel organını konuya dahil ediyorsanız az bile yapmış.
-
önlerden yerimizi alalım şenlik olacak gibi
-
Benim servisim de yapıyordu ne zaman servise bıraksam benzin uçuyordu servis değiştirdim bende
-
Baba benzin yok
Saka maka ayip yaptiklari buyuk ihtimalle sikayet etcek kisi de yoktur, en iyisi siz servisi ifsa edin bence
-
çok ayıp hocam ya. ifşa edin gerçekten böylelerini.
-
Ben bizzat kendim yakaladım honda ma garanti bozulmasın diye bakım yaptırırken.. Bide kansız gider yaparak cevap vermişti =) malesef çok meşhurdur yakıt çalmak.. Sadece motosiklet değil arabalarda da çok yapıyorlar. Hatta yeni arabalarda depo giriş sisteminden dolayı çekemeyince mazot filtresinin ordan boşaltıyorlar =)
-
servisime egüveniyorum da ben yinede her ihtimale karşı motorumun başında duruyorum işlem yapılırken
-
Yamaha servisinden bir gol daha geldi, Bisikletçiden bozma Mondial servisi buna nasıl karşılık verecek merak konusu.
-
İzmirde pulsar varken 2 servis için aradım. Bir tanesi küçük bir dükkan bornovada. Bir tanesi sanırım daha büyük bir yer karşıyakada.
Karşıyakadaki fiyatı az yüksek söyledi, sorunca başında bekleyemeyeceğimi söyledi. Küçük olan tamirci dükkanına gittim izlerken çay söylediler muhabbet ettik falan.
Arkadaşlar servis bakımı amacı garantiden çıkmasın. Yoksa çok basit işlemler sonuçta. Ben evde de bir saatte her şeyini değiştiririm bakımda değişen.
Bu yüzden izlemenize izin veren yere gidin bence.
-
Ohooo benzini çalan o bakımı falanda yapmamıştır
-
Gerçekten çalıyorlarsa terbiyesizlik. Haa motoru bakımdan sonra test için sürüp harcadılarsa o kısmını bilemem ama 2 diş 3-4 lt eder nerdeyse o kadar harcamaları cok zor. Anca 50 60 km test edecekler ki o benzin bitsin.
-
Sol amortisör de eğiklik vardı.
Motoru çekici ile götürüp teslim ettim.
Motor gidecek halde değildi.
25 gün oyaladı beni dosya açtık, exper geldi gördü, gelmedi, evrak kayıp, vs..vs..
1 hafta sonrada aradı dedi ki sigorta %25 lik kısmı karşılıyor ne yapalım.
Dedim ki hiçbir şey yapma..
Geliyorum
Gidip motoru alıp arkadaşın aracına yükleyip sanayiye götürdük.
3 gün içinde topladık.
Kontağı çevirdik akü bitmiş..
Takviye vs.. çalıştı test edelim dedik depo boşalmış
Kameramdaki son görüntülere bakıyorum benzin mevcut.
Şu an km 170 ve depo bitik.
NŞA 200km olunca F trip start alırdı.
Uğraşmayacağım Allah'ından bulsun..
Yetkili Servis Antalya da..
-
Depodaki benzini senin veya başkasının motorunu temizlemek için de kullanabiliyorlar. Benim yanımda benim motora bakım yaparken yağ olan yerleri temizlemek için " şu xxx motordan alayım mı abi" diye sordu bakımı yapan eleman dükkan sahibine. Ben araya girip " yok yahu, benim depomdan alsana" dedim, benden aldı.
Servislere giderken depo da mı boşaltıcaz şimdi, bu da kulağımıza küpe mi olsun yani, bilemedim ki!!?! Servislerimizin herşeyleri tamam bi benzin boşaltmaları eksikti...
-
motordan gene 20 tl lk calıyorlar.
bign arabayı kaporta boyaya bıraktım mazot fuldü .
adamlar çalmamıs mazortu allah var
tam tamına 1 haftada 380 km yol yapmıslar arabamla.
nemi oldu ? o yakıt parasını kestim adamdan öyle verdim parasını
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
motordan gene 20 tl lk calıyorlar.
bign arabayı kaporta boyaya bıraktım mazot fuldü .
adamlar çalmamıs mazortu allah var
tam tamına 1 haftada 380 km yol yapmıslar arabamla.
nemi oldu ? o yakıt parasını kestim adamdan öyle verdim parasını
Ben yerinizde olsam bir haftalık kiralama bedeli keserdim ücretten. Sizin arabanızı hangi akla hizmet kullanabilir ki ?
-
Ms_TunC adlı üyeden alıntı
Yamaha servisinden bir gol daha geldi, Bisikletçiden bozma Mondial servisi buna nasıl karşılık verecek merak konusu.
Mondial'in 150 Sentor denilen bir modelini kullanıyordum. Çin malı falan ama çok kullanan yoktu bu motosikleti. Ufak bir kaza soncu far, sinyal, çamurluk v.s değişecekti ancak servisde parçalar yoktu, bu sebeple Zeytinburnu Mondial servise motosikleti 6 iş günü kadar bırakmıştım.
Motosikleti verdiğimde 3700 km idi. Aldığımda 4015 km olmuştu
" Abi dedim siz ne yaptınız ? "
Test için 6 gün eve gidip gelmiş, hani " amortisör ve gidon bağlantılarında problem var mı ? " diye.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Ben yerinizde olsam bir haftalık kiralama bedeli keserdim ücretten. Sizin arabanızı hangi akla hizmet kullanabilir ki ?
NE YAZIKKİ SANAYİDE HERKESİN ARABASI KULLANILIYOR . O YÜZDEN SERVİS KAGIDI NA KM YAZDIRIN MUTLAKA ( ARTIK HER TAMİRCİDE SERVİS KAGIDI VAR MUTLAKA İSTEYİN )
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
honda servisinde bakıma bıraktığımda arkadaşlar km'sini not alıp kaç diş benzin kaldığını yazıyorlar. bir gün yapmayın etmeyin ben size güveniyorum dedim. demek ki en iyisini yapıyorlarmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)