Yakıt ikmalinde motordan iniyor musunuz?
Reklamlar
-
Amerika'da pompacı yok genelde, ve hep motosikletin üzerindeyken doldurdum şimdiye kadar. Böyle bir tehlikenin var olduğundan habersizdim. Eğitimde de bahsetmediler.
Sanırım genelde benzin taşıp sıcak motora değince alev almış. Harley nasıl alev aldı anlamadım ama...
Reklamlar
-
keko işte ne anlatıyorsun
tabiki iniyoruz
-
Pompaya ihtiyacı varsa demek
-
Konuda yer alan videoları izlediğimden beri (yıllar yıllar önce) hep inerim. İnmeyen çok motorcu var ve bunlara İstanbul'da daha in diyen pompacıya rastlamadım.
-
Vay be Türkiyedeki insanları yoksul bilirdim herkesde oluk oluk nakit para varmış,her seferinde sonraki aya kredi kartıyla benzin aldığımdan inmemezlik yapamıyorum.
-
Motosiklet Eğitmeni
Shell yıllar önce bu kararı aldığında forumda tartışılmıştı bu konu.
Aslında bulmak lazım o konuyu baya ilginç bir tartışma dönmüştü.
Burada yakıtı kendimiz alıyoruz. Genellikle makinelerin üzerinde bu konuyla ilgili uyarı var.
Gidersem resmini çeker paylaşırım.
-
Mersin İl Temsilcisi
yıllarca önce,
yakıt alırken rica edip açıkladılar.
inmiştim hemen ve hala da inerim her seferinde.
taaki kapağı kapatıp sızan benzini kontrol edene dek de çalıştırmam.
geçen başıma geldi, depodan cıkartırken uctaki benzin depoya aktı ve oradan da aşağı sızdı ama şanslıydım ki motor çok sıcak değildi..
pompacı arkadaş da, korma yaa bişey olmaz korkma, boyayı kaldırmaz dedi..
konu harika
emeğinize sağlık dostum
-
Erhan Tosun adlı üyeden alıntı
Bu arada yeni fark ettim toprak sayılırız
merzifon luyum ama ist. kalıyorum.
Merzifon'lu hee iyiymiş toprağım Motoru alayımda gidecem merzifon'a topuz kebabından felan yiycem allah nasip ederse
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
arkadaşımın babası shellde pompacı
herşeyın sıgortası var
cebındekı paraların bıle shell yonetımı dıyorkı eğer hırsızlık olursa hanı cebındekı paraları almaya yeltenırse felan sılah dayayıp felan işde dırek verin parayı dıyor cunkı cebındekı paranında sıgortası var
Tabi ki öyle. Bizde de durum o parayı ver polisi ara olay bu Olan cana olur mala hiç bişey olmaz bunu vurgulamak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Ms_TunC adlı üyeden alıntı
Konuda yer alan videoları izlediğimden beri (yıllar yıllar önce) hep inerim. İnmeyen çok motorcu var ve bunlara İstanbul'da daha in diyen pompacıya rastlamadım.
O pompacılarda birşey olmaz diyenlerden sanırım. Başlarına gelsin anlarlar. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya başlarına gelince görürüm..
-
Helal olsun sizler gibi emekcilere tebrik ediyorum davranışınızdan ötürü sizi. Ben de çogu pompacıya lpg dolumunda topraklama takmadıkları için kızıyorum malesef. Adamlar tutturmuslar 'aaabi bişeeaay olmaz yaa' takmıyorsan almıyorum diyorum paşa paşa takıyorlar. Ee ne demişler ecnebi abiler ''SAFETY FİRST'' yani ÖNCE EMNİYET
-
COQ adlı üyeden alıntı
Shell yıllar önce bu kararı aldığında forumda tartışılmıştı bu konu.
Aslında bulmak lazım o konuyu baya ilginç bir tartışma dönmüştü.
Burada yakıtı kendimiz alıyoruz. Genellikle makinelerin üzerinde bu konuyla ilgili uyarı var.
Gidersem resmini çeker paylaşırım.
Bu konu mu abi.
Bunu buldum. okumadım ama okuyacağım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-vermiyor.html
edit: Anaa tee 2013 te adam, bu konuyu açan adamla karşılaşmış gibi sanki muhtaçsınız muhabbeti dönmüş yine
-
Shell bana hiç öyle bi uyarıda bulunmadı gerçi daha 3-4 kere benzin aldım her seferinde fulluyoruö . Hep üstünde olurdum artık ineceğim bende.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
yıllarca önce,
yakıt alırken rica edip açıkladılar.
inmiştim hemen ve hala da inerim her seferinde.
taaki kapağı kapatıp sızan benzini kontrol edene dek de çalıştırmam.
geçen başıma geldi, depodan cıkartırken uctaki benzin depoya aktı ve oradan da aşağı sızdı ama şanslıydım ki motor çok sıcak değildi..
pompacı arkadaş da, korma yaa bişey olmaz korkma, boyayı kaldırmaz dedi..
konu harika
emeğinize sağlık dostum
Teşekkür ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
Helal olsun sizler gibi emekcilere tebrik ediyorum davranışınızdan ötürü sizi. Ben de çogu pompacıya lpg dolumunda topraklama takmadıkları için kızıyorum malesef. Adamlar tutturmuslar 'aaabi bişeeaay olmaz yaa' takmıyorsan almıyorum diyorum paşa paşa takıyorlar. Ee ne demişler ecnebi abiler ''SAFETY FİRST'' yani ÖNCE EMNİYET
Teşekkür ederim sağolun. Soğuk havalarda evet bişey olmaz ama sıcak havalarda kesinlikle takılmalı. Kaldı ki statik elektriklenmenin mevsimi yoktur her zaman takılmalı. Hatta LPG tabancasından önce o takılmalı her zaman ki sorun olmasın. Ben alışganlık haline getirdim takıyorum hep.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
atheras adlı üyeden alıntı
Shell bana hiç öyle bi uyarıda bulunmadı gerçi daha 3-4 kere benzin aldım her seferinde fulluyoruö . Hep üstünde olurdum artık ineceğim bende.
Shell istasyonuna gittiğinizde pompaların sağına ve soluna bakın orada uyarı tabelaları görürsünüz. Sigara içilmez, telefon kullanılmaz uyarıları vardır. O uyarılardan biri de motosikletten inilmesidir. Dediğim gibi dikkatli bakıp incelerseniz görürsünüz orada motosikletten inilmesi içinde uyarı var.
-
herşeyın sıgortası var
cebındekı paraların bıle shell yonetımı dıyorkı eğer hırsızlık olursa hanı cebındekı paraları almaya yeltenırse felan sılah dayayıp felan işde dırek verin parayı dıyor cunkı cebındekı paranında sıgortası var
yazıdğından bi bok anlamadım
-
Adanada mı oldu bu olay ?
Şaka bir yana gene yumuşsk bir dille göndermişsin adamı ben olsaydım o ettiği cümleden sonra senin kadar sakin kalamayabilirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
herşeyın sıgortası var
Hocam yazdığını okurken aklıma direk şu video geldi biraz daha açıklayıcı olur musun
'Saygı göster, saygı gör.'
-
-
O iki ayaklı canlıyı göndermen en doğrusu olmuş.
Doğalgaz borusu döşeli bir yerde kazmayla çalışan bir işçiyi uyardığımda "bana bir şey olmaz" demişti. Arkadaşları daha önce böyle bir patlama başından geçtiğini söyleyince gururla anlatmaya başlamıştı. Adamın yüz ifadesi ve konuşmaları "kafasının içinde beyin denilen organı yok herhalde" diye düşünmeme yol açmıştı.
Yoksa gerçekten bunlara bir şey olmuyor mu?
Çünkü bu mahluklar her gün biraz daha çoğalıyor...
-
Yerinde olsam hunharca pompalardım adama(benzini)..
-
Benim bir prensibim yoktu şu konu açılana kadar. Artık üstünden kesinlikle inerim bu videoları gördükten sonra. Ben tembellikten dolayı inmiyordum, artık inerim. Aslında hatalardan ders çıkarmak da lazım, geçenlerde inmmeiştim gene, adam benle muhabbet edecek diye pompanın ucunu kaçırdı, pantolonum epey benzinle yıkanmıştı. Ne cesaret ondan 10 dakika sonra da oturup sigara içtim. Üniversite mezunu adamlarız sözde şimdi hatırladım kendime kızdım. İnin abi üstünden ben de ineceğim söz.
-
Diğer benzinlikler indirmiyor bu yaz shellden aldım adam motordan in demedi ondan sonraki hafta tekrar shelle gittim pompacı motordan inmemi söyledi bende geçen de yine benzin aldım kimse in demedi pompacı uyarı geldi diyince sonra motordan indim adamlar sonuçta emir kulu saygı duymak gerekir
-
Romedon adlı üyeden alıntı
yazıdğından bi bok anlamadım
bende okuyunca anlamadım neyse boşver :D anlayan anlar :D :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)