250-600 cc arası motor tavsiye edebilir misiniz ?
Reklamlar
-
250-600 cc arası naked veya süpersport tarzı motor almayı düşünüyorum bütçem en fazla 17.000 tl olabilir.Yıllardır motor kullanıyordum fakat ehliyetimi daha yeni alıyorum. Yeni ehliyet sistemine göre de A2 600 cc altında kullanıma izin veriliyormuş. Gerek uzun mesafe gerekse şehir içi orta halli hızı ve rahatlığı olan ideal motor nedir sizce ? Yardımcı olabilir misiniz
Reklamlar
-
-
A2 ehliyet 35kw a kadar kabul ediyor cc önemli değil.
Yerinde olsam r25 alırdım tam bütçeye göre
-
Cb500 f incelemelerine bakmanızı tavsiye ederim.
-
Tam arası 425cc ediyor ben de drz400 ya da ktm exc450 önerebilirim. 425cc bişey bulamadım
-
Ktm 390RC bakıyordun da biraz bütçeyi sıkıntıya sokuyor gibi mont eldiven kaska falan para kalmıyor 20 yi geçio bütün masraflarla beraber
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
sadraf adlı üyeden alıntı
Zaten araştırmalarım sonucunda en uygunu MT-25 ve R25 oldu bir tek. Sonuç bu ikisinden biri olacak gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
darkmotor adlı üyeden alıntı
Cb500 f incelemelerine bakmanızı tavsiye ederim.
sadraf adlı üyeden alıntı
mmysgr adlı üyeden alıntı
Şiddetle KTM RC390
telike adlı üyeden alıntı
Tam arası 425cc ediyor ben de drz400 ya da ktm exc450 önerebilirim. 425cc bişey bulamadım
CB500F Biraz hantal gibi kalıyor ya baktığım kadarıyla
-
jiangshree adlı üyeden alıntı
Ktm 390RC bakıyordun da biraz bütçeyi sıkıntıya sokuyor gibi mont eldiven kaska falan para kalmıyor 20 yi geçio bütün masraflarla beraber
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Zaten araştırmalarım sonucunda en uygunu MT-25 ve R25 oldu bir tek. Sonuç bu ikisinden biri olacak gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
CB500F Biraz hantal gibi kalıyor ya baktığım kadarıyla
2 motorda en sevdiğim ikili, hayırlısı olsun
-
Benelli TNT,250 lere de bakabilirsiniz
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
MT25, GW250, CBR250, YZF25.
-
duke 250 abs derim motoru al kontağı çevir lastik değiştirme yok firene bastığımda lastik kitledi derdi yok fren sistemi şuanki şartlara göre çok iyi ve fazla büyük olmaması trafikte baya bir artı olur sürücü için
-
Hocam, yaş, şehir, medeni durum, genel kullanım amacı? Bunları belirtirsen daha sağlıklı tavsiyeler alabilirsin.
-
az biraz tecrüben varsa al Duke 390, gerçi sıfır tecrübeyle de binilir de, al yani iyidir.
-
-
Tecrübe varsa ilk tercihler Honda 500 serisi, CBF veya CBR. Onlar olmazsa önce Duke 390 sonra Ninja 300. Onlar da olmazsa Duke 250 derim ben.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Hocam, yaş, şehir, medeni durum, genel kullanım amacı? Bunları belirtirsen daha sağlıklı tavsiyeler alabilirsin.
23 yaşındayım, Ankarada şehir içi kullanım için arıyorum motoru fakat arada yakın illere gidebilmemide sağlaması gerek. Bekarım da zaten o yönden de bir sıkıntı yok. Naked veya sport model şehiriçi ve uzun Mesafe kullanımı için düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
basto adlı üyeden alıntı
Tecrübe varsa ilk tercihler Honda 500 serisi, CBF veya CBR. Onlar olmazsa önce Duke 390 sonra Ninja 300. Onlar da olmazsa Duke 250 derim ben.
Ortalama 5 yıllık tecrübem var. Duke 390RC bakmıştım fakat biraz maddi zorluk çıkartabilir gibi, Honda nın 500 serisi aslında tam aradıpım silindir aralıpına deng geliyor fakat baya hantal gibi geldi bana. Yani 500cc olmasına ragmen 250cc gibi hızlanma, maksimum hız vs.
-
jiangshree adlı üyeden alıntı
23 yaşındayım, Ankarada şehir içi kullanım için arıyorum motoru fakat arada yakın illere gidebilmemide sağlaması gerek. Bekarım da zaten o yönden de bir sıkıntı yok. Naked veya sport model şehiriçi ve uzun Mesafe kullanımı için düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Ortalama 5 yıllık tecrübem var. Duke 390RC bakmıştım fakat biraz maddi zorluk çıkartabilir gibi, Honda nın 500 serisi aslında tam aradıpım silindir aralıpına deng geliyor fakat baya hantal gibi geldi bana. Yani 500cc olmasına ragmen 250cc gibi hızlanma, maksimum hız vs.
o zaman tüm bu verilere dayanarak ben sana İnazuma tavsiye ederim. Yok şekli hoş değil dersen Mt-25.
-
Bende sizin gibi bir arayış içindeyim. Şimdilik ktm duke 390 ve suzuki drz400 sm'ye yoğunlaştım. Özellikle DRZ
-
Eğer A2 ehliyete sahipseniz Suzuki DRZ 400 kullanamazsınız çünkü ağırlık güç oranı 0.2'yi geçiyor.
-
Yerinizde olsam MT 25 alırdım. Tek silindirli motorlardaki titreşim daha yüksek. hele hacim arttıkça daha da fazla...
-
Honda 500 serisi 250'liklerle kıyaslanamaz hızlanmada. 0-100 5.2 saniyede çıkıyor. En iyi 250 lik bile 7 saniye sürer. Çok da basittir kullanımları. Ben duke 390 yerine 500 almıştım hiç de pişman etmedi. Hafif olsun diyorsanız duke'ta karar kılın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler