Mondial'den Yeni Hipster Modeli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fiyat 6-8 arası bişey olursa tadından yenmez zira tasarımı mükemmel
-
Müthiş, mondial yeni tasarımcı almış herhalde :D
-
Yalnız 1. resimdeki egzoz girişleriyle 3.resimdeki neden farklı anlamadım.Bilen açıklarsa sevinirim.
-
Uğur Mondial değil ki bu, İtalyan
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Uğur Mondial değil ki bu, İtalyan
Nasıl anlamadım? Mondial diyor marka.
-
Bmw 'nin eski motorları çok hoşuma giderdi,bu motor daha bir güzel görünüyor. Tam da istediğim gibi motor.
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Nasıl anlamadım? Mondial diyor marka.
Logo'yu yanlış hatırlamıyosam, bunun bizim Nazillili "Uğur Mondial" ile alakası yok.
-
-
En alttaki model diğer ikisinden farklı egzos girisleri farklı fren diskleri farklı birde alt sakaldaki şerit farklı ama tatlı makina olmuş gerçekse tabi
-
Rahat 12 bin çekerler buna , bu arada bu orjinal mondial yani 1948lerde kurulan italyan firma , öyle çinli fiyatı beklemeyin yani
-
Tarayıcıdan arattım 250 lik modeli de varmış.Fakat mondialler karıştı galiba ,F.B mondial başka şirket galiba.
-
Ben bu motora aşık oldum la. Tam hayalimdeki motor modeli bu benim.
-
kocaman 350 kiloluk bi enduro yapıp 150 cc karbüratörlü motor koysunlar. fiyatıda en fazla 5-6 lira olsun
-
Bu çinli modial değil arkadaşlar 😂 İtalyan sanırım
-
http://opensproject.blogspot.com.tr
-
Bu Mondial i o Mondial mi getirecekmiş Türkiye'ye??
Tasarım ben İtalyanım diye bağırıyor.. Adamlar yemiyor içmiyor tasarım yapıyor..
-
Gözlerimi alamadım
-
3 . Resimdeki motorun egsoz girişi ile gelecek motorla ,motoru alan kişilerin 1. Derecede bacak Yanıkları ile acillere gidilmesi söz konusu olur .Tıp 10 numero hakaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)