Kardeşim bende senle aynı durumdayım sınav olarak.Motor konusunda benim ailem kesinlikle izin vermiyordu.Yavastan sindire sindire her yemekte konuya girdim Motor hakkında,güvenli sürüş hakkında,ekipman önemi hakkında.Bilinçli bir kullanıcı olucagımo onlara hissettirmeye calıstım(baban rakı sofrasındayken kesinlikle tavsiye ediyorum)gerçi senin babanla iligili sorunun yok.Üstüne Hondanın güvenli sürüş egitimine katıldım.Ehliyet kursuna yazıldım bunların hepsinide kendim karsıladım.Bilinçaltlarına motor kullanıcagım mesajı verdim nasıl mı ? Şöyle : Evimin ordaki fitness salonuna gidiyordum küçük oldugu icin baska salona gecmek istedim.Gitmek istedigim yer yürüyerek gidilemiycek kadar uzaktı.Babam soruyodu nasıl gidiceksin diye bende motorla baba diye gayet emin bir sekilde cevaplıyordum mesela.Konularımda geçtigim adımları anlattıgım bir ergenin motor günlügü adındaki konuyu okuyarak daha detaylı bilgi alabilirsin.Sonuç şuan motor alma fikrine karsı çıkmıyorlar ama henüz alabilirsinde demediler.Gerçi babam hicbirseye olur demez hep böyle idare ettim ben