Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosikletimize Özel Plaka İZMİR

REKLAM ALANI
    byyacut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL
    Çok kısa bir sorum olucak, 2-3 ay içerisinde yeni bir motosiklet alacağım sıfır motosiklet olacak, tescil işlemleri vs.
    Özel plaka istiyorum 35 CCC XX gibi 35 CAN XX gibi bir kaç kişi 1500 tl gibi ücret vericeksin dediler, ama bunun kanunda yeri bile yok nasıl gerçekleşicek bu iş, ne yapmalıyım.

Ha birde internette bu şekilde plakaları satışa çıkartıyorlar, 5000tl 10000tl gibi ücretlere satılıyor iş ticarete dökülmüş gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ankara emniyet'in böyle anlamlı(!) harf-sayı kombinasyonları için ayrı ve ücrete tabi bir havuzu var, talep edenleri oraya yönlendiriyorlar.
    izmir'de de benzer bir sistem vardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Değerli arkadaşım bendeki araçların hepsi KAL plakalı. Plaka başına 5.000 TL para veriyorum bu ücret bağış olarak geçiyor bankaya yatırıyorsun.

Sadece son 2 rakkamını istersen 1.500 TL

Hem ortada ki 3 harfi hemde son 2 rakkamı sen seçmek istersen 5.000 TL

Yani istanbul da ve ankarada işler böyle.

İzmirinde çok farklı olacağını sanmam.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    ben sadece plakanın sonunu 60 istedim 250 tl istediler çok bir mantıgı yok aslında listeden bakıp verebilir ama yinede istiyorlar maalesef

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    emniyetteki memuru kafaya alırsan sana su ilçede şu plaka var ordan alabilirsin der e gidip alabilirsin

( 2011 de arkadasıma motor alırken istediğiniz plaka varmı ona göre yönlendireyim başka subeye demşlerdi )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emniyetteki memuru kafaya alırsan sana su ilçede şu plaka var ordan alabilirsin der e gidip alabilirsin

( 2011 de arkadasıma motor alırken istediğiniz plaka varmı ona göre yönlendireyim başka subeye demşlerdi )
    Merhaba üzülerek söylemek isterim ki böyle bir şey üst düzey bir tanıdık araya sokulmadıktan sonra imkansız.

" istediğiniz plaka varmı ona göre yönlendireyim başka subeye " den kasıt alacağınız HARF'lerin bölgesel olarak farklılık gösteriyor olması.

Örnek:

K ve 3 harfli beykoz veriyor.

Ben tuzla şubesine değil de beykoza gitmek zorundayım KAL plaka alabilmek için.

Not: CCC plaka siyasi temsil taşıdığı için alması daha zor ve pahalı olabilir. Aynı zamanda izmir den CCC plaka almak normalden daha da zor olabilir.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    07 MT 07
    istiyorum

Klasik BMW plakası

BMV 525
    BMV 520
    BMV 530

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Önce o plakanın hangi ilçe emniyetine bağlı olduğunu öğreneceksin. Herhangibir karakoldan söylerler. Örneğin İzmir'de CAN plaka sana diyecekler ki Çiğli'de. Sonra Çiğli emniyete gideceksin ben bu plakadan istiyorum diyeceksin. Yukarıda yazan meblağları veriyorsun, plakan çıkıyor.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    35 KEZ 61, 35 KEZ 53 plakalı müteahhitleri andım... Karadenizliler derneğinin önünden geçmeyegörün..

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    antalya da (bazı özel gruplar hariç, takım,parti v.s.)sadece harf seçmek 400 tl, trafik vakfına bağış adı altında ödeniyor.
    şöyle bir durum var, eğer memurun işi yoğun değil ve kafaya alabilirseniz, boşta olan (ama çok özel olmayan) harf veya rakam grubunu seçebilirsiniz.
    benim hayalim de 07 CCC 07 veya 07 CCC 70 idi ama ikisi de kullanımda.

Motosikleti
    KAWASAKİ-R6
    Plakada ilk rakamlar ili, ilk harfler ise ilçeyi temsil eder, önce hangi ilçede sizin istediğiniz plaka boş onu tespit edin, sonra pazarlığa oturursunuz.

Aman dikkat! bazı polis memurları sizi yanlış yönlendirebilir, bu dosyadaki plakalarda özel ve ücretsiz der, ama plaka tescile girince daha önceden yazılmış bir ton ceza çıka bilir. (Atila arkadaşım ATL plaka buldu beleş diye sevindi 3000 tl ceza çıktı plakaya yazılmış)
    https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalya da (bazı özel gruplar hariç, takım,parti v.s.)sadece harf seçmek 400 tl, trafik vakfına bağış adı altında ödeniyor.
    şöyle bir durum var, eğer memurun işi yoğun değil ve kafaya alabilirseniz, boşta olan (ama çok özel olmayan) harf veya rakam grubunu seçebilirsiniz.
    benim hayalim de 07 CCC 07 veya 07 CCC 70 idi ama ikisi de kullanımda.
    34 KAL 53 beykoz da hurda bir broadwayin üstündeydi trafikten alsam 5.000 TL maliyeti vardı araba ile satın aldım 3.000 TL nakit araba 180 TL noter daha ucuza gelmişti trafikten.

Kullanımda olanların da yerini öğrenip bir deneyebilirsin şansını.

byyacut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL
    Ben gittiğim zaman bir görüşeyim, Birde benim düşüncem şu mesela 35 CCC 93 plakasını bir şekilde alabilirsem o plakayı boşa çıkartmamak istiyorum diyelim otomobil satın aldım veya farklı daha yüksek model bir motosiklet aldım bu plakayı hemen yeni aldığım taşıta tescillettirmek istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı byyacut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben gittiğim zaman bir görüşeyim, Birde benim düşüncem şu mesela 35 CCC 93 plakasını bir şekilde alabilirsem o plakayı boşa çıkartmamak istiyorum diyelim otomobil satın aldım veya farklı daha yüksek model bir motosiklet aldım bu plakayı hemen yeni aldığım taşıta tescillettirmek istiyorum
    Plakanı araç değiştirdiğin zaman yeni aldığın araca [Türü Önemli Değil] taşıyabiliyorsun.

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    ismim volkan eşimin doğum tarihi ise 26 eylül. pulsara plaka çıkarmaya giderken memurun masasının üstünde plaka dosyalarını gördüm. bi baktım 42VK0926 dedim hocam bunu bana verir misin adam da hemen verdi para mara da istemediler.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ikamet adresiniz neresiyse oranın trafik tescilinden işlem yapabilirsiniz. Ankara Çankaya'da ikamet eden birisi gidip Gölbaşı trafikten adına araç tescil ettiremez.
    Diye biliyorum.
    tanjuzafer bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikamet adresiniz neresiyse oranın trafik tescilinden işlem yapabilirsiniz. Ankara Çankaya'da ikamet eden birisi gidip Gölbaşı trafikten adına araç tescil ettiremez.
    Diye biliyorum.
    Ve tabiki de doğru biliyorsunuz.

Almak istediği plaka neredeyse araç orada ikamet eden bir şahısa devrediliyor sonra plaka çıkıp tekrar devir işlemiyor yapılıyor veya alıcı ikametgah taşıyarak bu işlemi tekrar yapabiliyor.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı volkanmet86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismim volkan eşimin doğum tarihi ise 26 eylül. pulsara plaka çıkarmaya giderken memurun masasının üstünde plaka dosyalarını gördüm. bi baktım 42VK0926 dedim hocam bunu bana verir misin adam da hemen verdi para mara da istemediler.
    plakalar 8 harf rakamdan oluşmuyor

Motosikleti
    CBR 125 R
    hayalim : 35 KTM 91 ...
    heralde motoru tahmin etmişsinizdir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı tmsn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayalim : 35 KTM 91 ...
    heralde motoru tahmin etmişsinizdir
    MT al hocam 14.000 devirde çılgın atıyor.

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plakalar 8 harf rakamdan oluşmuyor
    İbrahim 42 VK 0926 normal bir plaka zaten. Neden bizide şüpheye düşürüyorsun ki ?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)