MTS marka disk kilidi beni hayattan soğuttu rüzgarda, kamyon geçince, yağmur suyu değince bağırmayacak 100 lira civarı kilit önerisi istiyorum.
MTS marka disk kilidi beni hayattan soğuttu rüzgarda, kamyon geçince, yağmur suyu değince bağırmayacak 100 lira civarı kilit önerisi istiyorum.
Iyi kaliteler en az 400 tl den baslar. (Abus)
Orta kalite olarak URBAN marka kilit kullaniyorum. 100 tl ye yakin vermistim.
Yagmurdan yagmura degisir bence bu arada, bugunku istanbulda yagan yagmurda otmeyecek kilit oldugunu sanmiyorum.
Merhaba bende mts marka disk kilidimi yagmurda çok ötuyor diye içindeki alarmi sòktüm 2 hafta öncede urban marka disk kilidi aldim motosiklet aksesuarlari magazasinda 125 tl.Üstunde bir adet tuş var ona basildigi zaman disk alarmi devreye giriyor yagmurlu havalarda düğmeye basmayinca normal alarmsiz olarak kullanabiliyorsunuz.Fakat bu sabah başıma bir olay geldi bu ürünü size tavsiye ettiğim için bunu söylemek boynumun borcu diye düşünüyorum; motorumu ofisimin tam karşisina park edip 2 disk kilidimide taktim urban kilidimi dugmesine basarak aktif ettim, aradan 1 saat geçtikten sonra buyuk ihtimalle motorumu çalmaya niyetlenen 1 kisi ònce motoru inceledi sonra ustune oturup motoru ileri geri hareket ettirdi motorda disk kilidi oldugunu görünce òn tekere doğru bakti, motorumu ofisten görebileceğim bir yere park ediyorum çünkü 2 hafta önce bir kere daha çalmaya kalkişmişlardi, bu sirada ben biçagimi kaptigim gibi disari attim kendimi beni gören şerefsiz panik halinde indi hemen motordan bir ton yalvardi yakardi abi motor tutkunuyum bende òzûr dilerim yanlis anlama tarzi şeyler söyledi velhasil kelam bu esnada alarm 1 kez bile òtmedi sonra acaba aktif etmedim mi diye 1 kere kilide dokundum hemen ötmeye başladi.Yazı biraz uzun oldu fakat eğer motorunuzun çalismasini istemiyorsaniz paraya kiyip abus kilitlerinden alin yoksa piyasadaki bu ucuz kilitlerden hayir gelmez.
Bütçe olarak kendinizi kasıp abus almanızı tavsiye ederim. Hareket algılamadığı sürece ötmüyor. Ayrıca diğer kilitlerden daha sağlam
kardeşim bütcende sorun yoksa al bir abus granit hem ota baltaya ötmüyo hemde daha sağlam.
bu fiyata öyle bir kilit yok.
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/m...B&gclsrc=aw.ds
bunun gibi bir alarm alınır
ondan sonra istenilen disk kilidi ile kullanılır.
neden alarmla disk kilidini bir araya koymaya uğraşıyoruz ki?
Canına yandığım motosikletin herşeyi deli paralar, ekipman, alarm, zincir, lastik, sarf malzeme, yakıt. Motosiklete ekonomik diye değil vallahi keyfimize biniyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)