Arkadaşlar 2 ay önce bi serefsizden aldık motoru yag damlatmaya basladı aldıktan 1 hafta sonra neyse gittik 1500 tl masraf çıktı yaptırdık contalar falan değişti aldım motoru geldim bu sefer rolantisi bozuldu saçma sapan calısıyodu gaz verince rolanti cok yavas dusuyodu dengesizdi baya gittim dedim bu ne böyle gaz telin orjinal değil o yuzden yapıyo dediler e oncedende aynı tel takılıydı bişey olmuyodu neyse 2 gün sonra gel takarız yenısını dedi aldım motoru donuyorum kumburgaza bu arada servis bahcelievlerde ben kumburgazda oturuyorum neyse cıktık yola beylıkduzunun orda motor stop etti arka teker kitledi falan ölümden döndük adamı aradık yarın gelir alırım dedı otoparka cektım motoru avm nin yarın adam geldi aldı gitti sokmus motoru krank kolu kopmus piston silindir hersey dağılmış 3.000 tl masrafı var dedi zar zor iscilikle 2000 gibi bi rakama denk geliyo eğerki parçaları dokuyucu.comdan alırsam sıfır bi şekilde ama benım tamirci ordakiler dandik çin malı diyo motordan gram anlamıyorum bu tamirci üstümden para kazandıgı kesın daha yenı tamırden çıkan motor 2 gun sonra dağılıyo mantıklımı sizce ? neyse olan oldu yaptırıcaz ama parçayı nerden alıyım başka bi yere goturemem motoru o usta yapıcak goturursem sokme parası bıde geldık motoru aldık onun parasını ver dıcek bosu bosuna biri bi yardımcı olsun lütfen