Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM 250abs vs Mt25

REKLAM ALANI
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dövüşmeyin dövüşmeyin. ondan sonra niye zam üstüne zam yapılıyo.. dövüşmeyin diye işte

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı sven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dükcüler böyle konular için pusuda sürekli, konu açılır açılmaz fanatikler doluşuyor.

yaklaşık 5-6bin km mt-25 tecrübesinden sonra(şehiriçi - şehirdışı) şöyle bir değerlendirme yapabilirim;
    - abs olmaması en büyük eksikliği
    - parça kalitesi vasat
    - lastikler kesinlikle değişmesi gerekiyor

duke250 ile kıyaslanması ise en saçma versuslardan biri. yok sadece yüksek devirde tork varmışta, 7-8lt yakarmışta ağzı olan mâbaddan sıkmış. düküne güvenen gelsin beraber kalkalım tork nerdeymiş tam olarak bi görelim. duke250 ile mt25'i performans olarak karşılaştıramazsın. 250'nin oyuncak gibi tek silindir motoru 130'a çıkınca anırmaya ve heryerini keşkül gibi titretmeye başlıyor. 7-8lt'yi o zaman görürsün işte. mt-25'le 400km yolu 140-150 gittim, ortalamam 3.8lt'di. duke250, mt-25'in rakibi olamaz. 390'la kıyaslarsan amenna.

şehiriçi kullancam, max hızım 100-110 olacak, acemiyim frenaj bilmiyom diyorsan duke al. Bu şartlar dışında mt-25'in alternatifi bir naked yok bu segmentte
    adamlar torku yüksek olsun diye tek silindir yapıyo motoru; bi akıllı sizsiniz anasını satayım. silindir sayısı arttıkça performans artıyo sanıyolar. düzlükte performans ölçülmez, girersin piste hünerlerini orda sergilersin. mt25 tek özelliği, r25'ten devşirme olduğundan düzlükte iyi gidiyor, mt'ciler de bunu bi halt sanıyo. çıplak motorla 170 basıyon da n'oluyo?

bu japoncular hakkaten fazla oldu.
    berkcigdem ve redmap bunu beğendiler.

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamam en birinci dük. işinize bakın ya.. mesnetsiz genelleme yapmayı sevmem ama bu forumda herkes motosiklet kompedanı, herkes her model hakkında uzman bilir kişi. helal olsun valla.

@shruikan, aynı yorumu başka bir konuda tekrar etmiştin, şu devşirme motor muhabbeti.. bilinçaltında garip şeyler var. bi baktır derim.

hadi kolay gelsin size
    Aquaium bunu beğendi.

çok farklı motorlar titreşim sorunu ikisinde de olmaz onu dert etmeyinde mt25 daha rahattır ktm çok ayrı bişey şehirli ufak tefek bişey

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    tamam en birinci dük. işinize bakın ya.. mesnetsiz genelleme yapmayı sevmem ama bu forumda herkes motosiklet kompedanı, herkes her model hakkında uzman bilir kişi. helal olsun valla.

@shruikan, aynı yorumu başka bir konuda tekrar etmiştin, şu devşirme motor muhabbeti.. bilinçaltında garip şeyler var. bi baktır derim.

hadi kolay gelsin size
    yav he he; bi de utanmadan 390'a kafa tutmuşsun. fanboyluk yapmanın lüzumu yok. herkese kendi motoru güzel, eyvallah da, bi makinanın oluşturulma amacını bilmeden işkembeden sıkmak, bildiği tek doğruya tutunup eksikleri gözardı etmek de ne?

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Edit: 15 tane arkadaşım var 14'ü belimde. [Sven Alemdaroğlu]

Paradoks:

http://<a href="http://hizliresim.co...MV.jpg</a></a>
    ne arıyodun ki birader orada? gel bana sor kimsin diye tanıtayım kendimi, fazla kasmışsın

@konuyu açan arkadaşım, aman ha mt25 falan alma. mt alanlara muamele böyle forumda duke al duke.
    sven stands ready.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav he he; bi de utanmadan 390'a kafa tutmuşsun. fanboyluk yapmanın lüzumu yok. herkese kendi motoru güzel, eyvallah da, bi makinanın oluşturulma amacını bilmeden işkembeden sıkmak, bildiği tek doğruya tutunup eksikleri gözardı etmek de ne?
    Kızdırırsan " MT 25 ile İçinden Geçer "

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

ne arıyodun ki birader orada? gel bana sor kimsin diye tanıtayım kendimi, fazla kasmışsın
    Açık arıyordum. Yorumunuzdan çok etkilendiğim için girdim, rahatsız olduysanız bir daha girmem.

Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Aslında seni sıkıştırmak lazım bak emre ne güzel gitmiş TNT almış, sen ne diye aldın ki zaten MT'yi ? TNT bile ondan güzel, hemde daha ucuz.
    Fanatiğiyiz.

Bundan sonraki motorumda 07 olacak. Benelli benim apaçiliklerimi kaldıramaz.
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.

- BOB MARLEY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Aquaium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fanatiğiyiz.

Bundan sonraki motorumda 07 olacak. Benelli benim apaçiliklerimi kaldıramaz.
    MT 07 alayım diyen adama git 1290 R al demiyoruz! Çünkü MT 07 kendi sınıfın da doğru ve güzel bir tercih... Ama R 25 MT 25 falan filan işte.

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    MT 07 alayım diyen adama git 1290 R al demiyoruz! Çünkü MT 07 kendi sınıfın da doğru ve güzel bir tercih... Ama R 25 MT 25 falan filan işte.
    Genel olarak memnunum ben herhangi bir şikayetim yok aletten ya.
    Hızlanma olarak felan baya iyi, duke kullanma fırsatımda oldu ama o makine bana cidden gelmezdi.
    Baya baya rahatsız bir oturma pozisyonu var, çok afedersin "çömdürüyormuş" gibi.
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.

- BOB MARLEY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Genel olarak memnunum ben herhangi bir şikayetim yok aletten ya.
    Hızlanma olarak felan baya iyi, duke kullanma fırsatımda oldu ama o makine bana cidden gelmezdi.
    Baya baya rahatsız bir oturma pozisyonu var, çok afedersin "çömdürüyormuş" gibi.
    Duke almayın ama MT 25 de övmeyin. Tamam oturuşu rahatsız, tamam daha güçsüz, tamam parçası pahalı, tamam servisi sıkıntılı, tamam yani olmayacak olan her şeye bile tamam ama Duke A dan Z'e daha kaliteli. Duke nin donanımını yamaha r6'a koymuyor daha.

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Duke almayın ama MT 25 de övmeyin. Tamam oturuşu rahatsız, tamam daha güçsüz, tamam parçası pahalı, tamam servisi sıkıntılı, tamam yani olmayacak olan her şeye bile tamam ama Duke A dan Z'e daha kaliteli. Duke nin donanımını yamaha r6'a koymuyor daha.
    Mt25 parça kalitesi sıfır zaten, ilk dokunuşta felan belli ediyor kalitesizliğini ama performansı ne bileyim ya, diğer 250'likler aşağı yukarı çoğunu kullandım içlerinde ivmelenmesi ve top speed konusunda en iddiali olan mt25 ve r25 gibi geldi bana.
    Yine kararı alacak arkadaş verir ben hiçbir şekilde burda mt25'i övmüyorum sadece kişisel olarak memnunum.

- BOB MARLEY

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    ne işiniz var trakörle ya tıırrr tırrr titrer eder.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Mt25 parça kalitesi sıfır zaten, ilk dokunuşta felan belli ediyor kalitesizliğini ama performansı ne bileyim ya, diğer 250'likler aşağı yukarı çoğunu kullandım içlerinde ivmelenmesi ve top speed konusunda en iddiali olan mt25 ve r25 gibi geldi bana.
    Yine kararı alacak arkadaş verir ben hiçbir şekilde burda mt25'i övmüyorum sadece kişisel olarak memnunum.
    MT 25'i övmeyin sana kurulmuş bir cümle kesinlikle değil lütfen ama böyle yapma. Orada ki amaç " kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ".

MT25 R25 alıp " Aga fena gidiyor bu alet " diyen insanlar ve bu nedenle onları tercih edenler... Aynı paraya R1 de var 600rr da var madem yürüyeceksin al buyur bunlarla yürü diyesim geliyorda işte bu işin diğer tarafı var, ihale sonra bize kalır ölüp gidince. Gerçi R25 ile de ölüyorlar ama en azından tek parça gömülüyorlar...

Ben şimdi emekliler gibi cümle kuracağım ama " Analarına Babalarına Sevenlerine " yazık.

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağzına sağlık, uzun zamandır bir cevap okurken tebessüm etmemiştim. Yaraya merhem hesabı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

MT 25'i övmeyin sana kurulmuş bir cümle kesinlikle değil lütfen ama böyle yapma. Orada ki amaç " kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ".

MT25 R25 alıp " Aga fena gidiyor bu alet " diyen insanlar ve bu nedenle onları tercih edenler... Aynı paraya R1 de var 600rr da var madem yürüyeceksin al buyur bunlarla yürü diyesim geliyorda işte bu işin diğer tarafı var, ihale sonra bize kalır ölüp gidince. Gerçi R25 ile de ölüyorlar ama en azından tek parça gömülüyorlar...

Ben şimdi emekliler gibi cümle kuracağım ama " Analarına Babalarına Sevenlerine " yazık.
    Kendini bilmeyene YBR versende mezar eder ki onu kendine.
    Geçiş motoru olarak gördüm hep MT25'i ben, kesinlikle benim için daha fazlasını ifade etmedi.
    Ciğeri belli, ederi belli zaten makinenin bunu zorlayarak ne elde ediyorlar hiç anlamıyorum doğrusu.

- BOB MARLEY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ağzına sağlık, uzun zamandır bir cevap okurken tebessüm etmemiştim. Yaraya merhem hesabı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Kendini bilmeyene YBR versende mezar eder ki onu kendine.
    Geçiş motoru olarak gördüm hep MT25'i ben, kesinlikle benim için daha fazlasını ifade etmedi.
    Ciğeri belli, ederi belli zaten makinenin bunu zorlayarak ne elde ediyorlar hiç anlamıyorum doğrusu.
    Onu zorlasalar bir şey elde ederler de zorladıkları motosiklet değil. Tamamen kendi şanslarını zorluyorlar... Artık Ailesi nin ettiği dualar kıldıkları namaz verdikleri zekat falan, bunlara yönelik şansları değişmekte.

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Onu zorlasalar bir şey elde ederler de zorladıkları motosiklet değil. Tamamen kendi şanslarını zorluyorlar... Artık Ailesi nin ettiği duvalar kıldıkları namaz verdikleri zekat falan, bunlara yönelik şansları değişmekte.
    Allah bunlara bolca akıl fikir versin.

- BOB MARLEY

Motosikleti
    ktm 1190
    Ağzına sağlık, uzun zamandır bir cevap okurken tebessüm etmemiştim. Yaraya merhem hesabı. [COLOR="Silver"]

sen yinede benim dediğimi ciddiye alma boşver

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu ile çok alakası yok ama acaba TRT' nin Elmalı binasında bulundunuz mu ?

Motosikleti
    ktm 1190
    Konu ile çok alakası yok ama acaba TRT' nin Elmalı binasında bulundunuz mu ?
    elmalı binası dediğiniz yer tepebaşındaki yermi ? trt tepebaşı stüdyoları diye geçer. eğer oradan bahsediyorsanız işim gereği evet bulundum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)