dövüşmeyin dövüşmeyin. ondan sonra niye zam üstüne zam yapılıyo.. dövüşmeyin diye işte
dövüşmeyin dövüşmeyin. ondan sonra niye zam üstüne zam yapılıyo.. dövüşmeyin diye işte
adamlar torku yüksek olsun diye tek silindir yapıyo motoru; bi akıllı sizsiniz anasını satayım. silindir sayısı arttıkça performans artıyo sanıyolar. düzlükte performans ölçülmez, girersin piste hünerlerini orda sergilersin. mt25 tek özelliği, r25'ten devşirme olduğundan düzlükte iyi gidiyor, mt'ciler de bunu bi halt sanıyo. çıplak motorla 170 basıyon da n'oluyo?
bu japoncular hakkaten fazla oldu.
tamam en birinci dük. işinize bakın ya.. mesnetsiz genelleme yapmayı sevmem ama bu forumda herkes motosiklet kompedanı, herkes her model hakkında uzman bilir kişi. helal olsun valla.
@shruikan, aynı yorumu başka bir konuda tekrar etmiştin, şu devşirme motor muhabbeti.. bilinçaltında garip şeyler var. bi baktır derim.
hadi kolay gelsin size
çok farklı motorlar titreşim sorunu ikisinde de olmaz onu dert etmeyinde mt25 daha rahattır ktm çok ayrı bişey şehirli ufak tefek bişey
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
Mt25 parça kalitesi sıfır zaten, ilk dokunuşta felan belli ediyor kalitesizliğini ama performansı ne bileyim ya, diğer 250'likler aşağı yukarı çoğunu kullandım içlerinde ivmelenmesi ve top speed konusunda en iddiali olan mt25 ve r25 gibi geldi bana.
Yine kararı alacak arkadaş verir ben hiçbir şekilde burda mt25'i övmüyorum sadece kişisel olarak memnunum.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
ne işiniz var trakörle ya tıırrr tırrr titrer eder.
MT 25'i övmeyin sana kurulmuş bir cümle kesinlikle değil lütfen ama böyle yapma. Orada ki amaç " kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ".
MT25 R25 alıp " Aga fena gidiyor bu alet " diyen insanlar ve bu nedenle onları tercih edenler... Aynı paraya R1 de var 600rr da var madem yürüyeceksin al buyur bunlarla yürü diyesim geliyorda işte bu işin diğer tarafı var, ihale sonra bize kalır ölüp gidince. Gerçi R25 ile de ölüyorlar ama en azından tek parça gömülüyorlar...
Ben şimdi emekliler gibi cümle kuracağım ama " Analarına Babalarına Sevenlerine " yazık.
Ağzına sağlık, uzun zamandır bir cevap okurken tebessüm etmemiştim. Yaraya merhem hesabı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Kendini bilmeyene YBR versende mezar eder ki onu kendine.
Geçiş motoru olarak gördüm hep MT25'i ben, kesinlikle benim için daha fazlasını ifade etmedi.
Ciğeri belli, ederi belli zaten makinenin bunu zorlayarak ne elde ediyorlar hiç anlamıyorum doğrusu.
- BOB MARLEY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)