Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

HİZ LİMİTLERİ HAKKINDA CUMHURBAŞKANLIĞINA ÖNERİ

REKLAM ALANI
    Aquaium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Bu aralar sürekli araba sürücülerinin hız limitlerini öne atarak motosiklet sürücülerini sıkıştırmaya başlaması sonucu birşeyler yapma gereksinimi duydum kendi çapımca.

Bildiğiniz üzere cumhurbaşkanlığına dilek, görüş ve şikayetlerinizi bildirmenizi sağlayan bir platform var adı BIMER. Oraya ufak çaplı bir yazı yazdım, bunu burada sizinle paylaşıyorum çünkü sizinde desteklerinizi bekliyorum. 1-2-3 kişi değilde 100-150 kişi olsak belki dikkate alınırız. Zaten bu BIMER diğer devlet platformlarından farklı olarak cidden vatandaşın problemlerini çözmeye yönelik yaklaşan bir kuruluş. Herneyse arkadaşlar şöyle birşey yaptım, destek olursanız sevinirim.

Shamy, darkmotor ve mesut hoca bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu kadar kasmana gerek yoktu. Soylesen bir telefon kaldirirdim ben.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı Aquaium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Bu aralar sürekli araba sürücülerinin hız limitlerini öne atarak motosiklet sürücülerini sıkıştırmaya başlaması sonucu birşeyler yapma gereksinimi duydum kendi çapımca.

Bildiğiniz üzere cumhurbaşkanlığına dilek, görüş ve şikayetlerinizi bildirmenizi sağlayan bir platform var adı BIMER. Oraya ufak çaplı bir yazı yazdım, bunu burada sizinle paylaşıyorum çünkü sizinde desteklerinizi bekliyorum. 1-2-3 kişi değilde 100-150 kişi olsak belki dikkate alınırız. Zaten bu BIMER diğer devlet platformlarından farklı olarak cidden vatandaşın problemlerini çözmeye yönelik yaklaşan bir kuruluş. Herneyse arkadaşlar şöyle birşey yaptım, destek olursanız sevinirim.

http://i.hizliresim.com/E3OEmg.png
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar kasmana gerek yoktu. Soylesen bir telefon kaldirirdim ben.
    Zahmet etme o kadar yazdık artık, bir işe yarasın değil mi?
    Shamy bunu beğendi.
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.

- BOB MARLEY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Herşey iyi hoşta sen niye mesajın sonunda trip yapıyorsun ki adama ? "Meşkul ettim galiba, saol yinede." Bu nedir ya... 1 saat sonra yine mesaj at " Cevap vermedin, çok meşkulsün herhalde ? Artık ne işin varsa! " yaz. Sonuna kadar arkandayız.

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Alıntı U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşey iyi hoşta sen niye mesajın sonunda trip yapıyorsun ki adama ? "Meşkul ettim galiba, saol yinede." Bu nedir ya... 1 saat sonra yine mesaj at " Cevap vermedin, çok meşkulsün herhalde ? Artık ne işin varsa! " yaz. Sonuna kadar arkandayız.
    Bakalım onları kim yüzüme vuracak diye bekliyordum. Sonuç olumlu veya olumsuz ne olursa olsun burda paylaşacağım sizlerle.
    İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.

- BOB MARLEY

Motosikleti
    honda cb500f
    Tesekkurler.aglamayana meme yok aslinda iyi olmus yazxigin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Aquaium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakalım onları kim yüzüme vuracak diye bekliyordum. Sonuç olumlu veya olumsuz ne olursa olsun burda paylaşacağım sizlerle.
    Takipteyiz, olumlu bir şeyde sahilden ıslık çalsan ben tuzladan duyarım.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Keske danissaydin once. Kimse kilini kipirdatmaz. Yazdigini print alip siseye koyup bogaza biraksan ilgilenilme ihtimali daha fazla Yakip kullerini ruzgara karsi uflesen de olur

Neyse. Sadede gelelim. Bir dahaki sefere yazdiginda bu pasif agresif uyuz kibar tavri birakip bunu yaz: "4 ve 2 tekerlekli araclara farkli hiz kurali uygulamasini, FETO uyesi oldugu bilinen [sevmedigin polis ismi gir] isimli memurun irtibatli oldugu bir grubun ortaya cikardigi, sonucunda vatandasin hayatiyla oynayip, vatandasin hukumetten memnuniyetini azaltmaya yonelik bir calisma oldugu konusunda suphe yoktur." vesaire vesaire ...

Dikkate alinma ihtimalini arttirmak icin uc bes yere daha FETO yaz.

Ama acele et. Mesela 2 ay once olsaydi FETO yerine "paralel" yazman gerekirdi, 2 sene once olsaydi da "ergenekon". 2 ay sonraki terminoloji ne olur bilemiyoruz. Cok cabuk degisiyor ortam...
    Zell, Gronax, Metehan07-70 ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    En mantıklısı -gerekli izinleri alıp- TEM'de protesto sürüşü yapmak. 100 motor tüm şeritleri kapatıp hız limitinde sürüş yapıp da trafiği kilitlediğimizde o zaman anlarlar durumun vehametini.
    zabuzaretta, Grakul, hasmet ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Sandık başında söyleyecektiniz bunları. Biraz geç kalmışsınız..
    planet58 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT07 MOTOCAGE
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keske danissaydin once. Kimse kilini kipirdatmaz. Yazdigini print alip siseye koyup bogaza biraksan ilgilenilme ihtimali daha fazla Yakip kullerini ruzgara karsi uflesen de olur

Neyse. Sadede gelelim. Bir dahaki sefere yazdiginda bu pasif agresif uyuz kibar tavri birakip bunu yaz: "4 ve 2 tekerlekli araclara farkli hiz kurali uygulamasini, FETO uyesi oldugu bilinen [sevmedigin polis ismi gir] isimli memurun irtibatli oldugu bir grubun ortaya cikardigi, sonucunda vatandasin hayatiyla oynayip, vatandasin hukumetten memnuniyetini azaltmaya yonelik bir calisma oldugu konusunda suphe yoktur." vesaire vesaire ...

Dikkate alinma ihtimalini arttirmak icin uc bes yere daha FETO yaz.

Ama acele et. Mesela 2 ay once olsaydi FETO yerine "paralel" yazman gerekirdi, 2 sene once olsaydi da "ergenekon". 2 ay sonraki terminoloji ne olur bilemiyoruz. Cok cabuk degisiyor ortam...
    Oturup hiç resmi evrak doldurur gibi yazamazdım şimdi doğrusu, nefret ederim resmi evrak doldurmaktan.

Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En mantıklısı -gerekli izinleri alıp- TEM'de protesto sürüşü yapmak. 100 motor tüm şeritleri kapatıp hız limitinde sürüş yapıp da trafiği kilitlediğimizde o zaman anlarlar durumun vehametini.
    Baya baya mantıklı geldi aslında bu bana. Kış bastırmadan bu uygulamayı yapsak ya?

- BOB MARLEY

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bariscil protesto diyorsunuz? Tarim ilaci ucagina biber gazi doldurup tepenizden ucurmasinlar sonra? Demokrasilerde care tukenmez; ileri demikrasilerde bir sekilde halledilir
    serkany bunu beğendi.

Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sandık başında söyleyecektiniz bunları. Biraz geç kalmışsınız..
    Yav he şimdi diğerleri seçilseydi 300km/h olmuştu hız sınırı. Hatta durumu olmayan vatandaşa YBR yardımı yapılacaktı.

DÜŞÜNEMEDİK!
    Affet!

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    devlet, vatandaşlarının can güvenliğini bilimsel realitelerden uzak zanlara göre tehlikeye atmaz.

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devlet, vatandaşlarının can güvenliğini bilimsel realitelerden uzak zanlara göre tehlikeye atmaz.
    Tabii ki. İşine geldiği zaman atar Mesela seçim için kömür lazımsa, ucuza bol üretim için madenlerdeki işçi güvenliği fazla irdelenmez, teftiş öylesine yapılır, vs.
    serkany bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Dargın ayrılmayalım diye koştum sana dün x 2
    Gözlerim vagonları üzgün üzgün, dolaştı üzgün üzgün x 2

Çıkmadın pencereye ne göründün ne güldün x 2
    Gözlerim vagonları üzgün üzgün, dolaştı üzgün üzgün x 2
    http://www.dailymotion.com/video/x1t1qe3_metin-akpinar-dargin-ayrilmayalim_creation

Metin akpıbardan size dargın ayrılmayalım diyorum

Yolcular arasında aradım seni bir bir x
    Elimde soldu yazık, çiçeklerimle mendil çiçeklerimle mendil

Getirmiştim sana bir demet beyaz karanfil
    Elimde soldu yazık, çiçeklerimle mendil çiçeklerimle mendil

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Başlığınız yanlış, yanıltıcı.

Yazınız BİMER'e gitti, yani Başbakanlık İletişim Merkezi'ne;

Tam adres olarak T.C. Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na.

Yani, başlığınız "Başbakanlığa öneri" şeklinde olmalıydı.

Önemli bir fark, belirtmeden geçmek istemedim.

Yazınıza gelince, eğitim seviyeniz ilkokul 3 düzeyinde ve yaşınız 70+ ise, elbette ki meramınızı anlatabilecek kadar iki lafı bir araya getirebilmiş olmanız bile önemlidir; bu durumda çok da paragrafa, anlatıma bakılmamalı elbette...

Ama daha bir eğitimliyseniz, resmi dairelere foruma yazı döşer gibi yazmamanız gerekir. Daha kısa, öz, net bir anlatımla söylemek istediklerinizi iletebilirsiniz.

Okuyanlar, sonuçta oradaki resmi görevliler, forumdaki okuyucularınız değil; işleri gereği okumak durumundalar.

Vakitlerinin gereksiz uzun cümlelerle alınmasını isteyeceklerini sanmıyorum.

Dilekçe yazma dersi vardı, bir ara ... Bir dilekçe örneğine bakmanızı tavsiye ederim.

İçeriğe gelecek olursak;

Çabanızı kutlamak isterim.

Umarım olumlu sonuç alınır.

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiç mi resmi kuruma yazı yazmadınız. Bu nedir yahu!

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı osiosborn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç mi resmi kuruma yazı yazmadınız. Bu nedir yahu!
    Yahu belli ki yazmamış.
    Zaten o kurum da resmi yazışmalar yapılsın diye açılmış olan bir mecra değil ki.
    Vatandaş girsin derdini anlatsın diye. Ha çözüm bulunuyormu vatandaşın sorununa yoksa sadece gaz almak için mi orasını bilemem.

Hepimiz herşeyi bilmek zorunda değiliz ki.
    Kimimiz mantığını iyi kullanabilir, kimimiz matematiğini, kimimiz edebiyatını.
    Alper_tim bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)