Beni mutlu etti açıkçası hatta şöyle bir çocuğum olsa demedim de diyemem ama işte malum tek yapılmıyor bu işler.
Beni mutlu etti açıkçası hatta şöyle bir çocuğum olsa demedim de diyemem ama işte malum tek yapılmıyor bu işler.
Hemen çocuk yapmam lazım
Video tam 14 dakika 35 saniye ve siz PrtScn tuşuna subliminal mesaj verilirken basmışsınız.
Kerata olayı kaptı. Birazdan konu açılır "Boy:1.10, kilo 35. cc yükseltmek istiyorum" diye
2 kere izledim bugun o minnos bilekler gaza bi turlu alisamadi ) volkan isik arena da yakin aslinda..
Barkın abinin beli cabuk gecti yav maşallah
Sadece pistte kullanacağını bilsem bende çocuğuma öğretmek isterim ama bu öyle bir zehir ki, aşıyı aldıktan sonra baş edemezsin.. bi bakmışsın telefonunu satıp ruhsat plaksız bi AGK almış gazlıyor =) Her ne kadar tutkunu olsamda çocuğum bu ülkede motosiklet kullansın istemiyorum.
Ben istiyorum, önce benimle motor refleksini ogrensin, belki sevmicek, korkucak, ondan sonra bu işi isteyip istememesine karar vermek gerekli..
o düşüşlerden biz tecrube desekte cocuklar korkabilir..
gerçi minnoş ole hevesliki bişeeey olmadı kiiii dior hehehe
Görüntü donanım tamam ama gel görde direk şu gaz şu fren deyip adamı yola bırakıp arkasından fren gaz gaz diye motosiklet kullanmayı öğretmek baya saçma geldi bana. Nedenine gelince o motosikletin max hızı belli yanında birileri arkasında yürüyerek bir müddet onu komutlarla izlese daha iyi olurdu. Zira motosiklete ilk binen insan dahi ilk anda bu gaz şu fren gaza bas frene bas karıştırır durur adam böyle öğretmenlik mi olur
Benim 100 ümü güldüren video bu idi..
TIKLAYIN
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
böyle çocuğu olsa 10 yaşında altın elbiseyi giyer geçer kamera karşısına ilerde çocuk yaparsa onunda adı barkın olmalı, nesilden nesile devam etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)