Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha 125 ESD Almak istiyorum.

REKLAM ALANI

Merhaba Değerli Motorcu arkadaşlarım

Benim yıllardır hayalim olan motor tutkusunu artık yaşamanın zamanı geldiğini düşünüyorum. zamanı geldiği derken, işten güçten, zaman fırsat bulup çok iyi bir araştırma içerisine girip birtürlü kısa zamanda gerçekleştirememiştim. ama şimdi artık zamanı geldiğini düşünüyorum

Ve bütçeme göre Yamaha 125 ESD 2016 motorunu düşünüyorum. değerli yorumlarınızı bekliyorum. ona göre haraket edeceğimi bildirmek isterim.
    Şunuda belirtmemde fayda var. Bursa - Konya arası bana sorun çıkartırmı bu motor. ayda bir kez bu 550km yolculuğu yapacak olduğumu bildirmek istiyorum sizlere. Bütçem 6bin tl'dir.

Hepinize şimdiden verecek olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Link : http://www.yamahabaydar.com/YBR-125-ESD-2016-MODEL,PR-2.html

Saygılar;
    fz6_fazer bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bakımları aksatılmadığı sürece değil ayda bir 550, günde 550 km yapsanız sorun çıkarmaz.
    Ben defalarca uzun yol yaptım ybr 125 ile.
    Tavsiye ederimn.
    DevilsAngels bunu beğendi.

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Bu bayram tatilinde tanıştığım bir motorcu aynı motor ile Zonguldak'tan Marmaris'e gelmişti. 2. gelişim dedi plakada 67 plaka idi inandırıcı geldi. Bilginize.

Motosikleti
    CBR 125 R
    Alıntı DevilsAngels adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Değerli Motorcu arkadaşlarım

Benim yıllardır hayalim olan motor tutkusunu artık yaşamanın zamanı geldiğini düşünüyorum. zamanı geldiği derken, işten güçten, zaman fırsat bulup çok iyi bir araştırma içerisine girip birtürlü kısa zamanda gerçekleştirememiştim. ama şimdi artık zamanı geldiğini düşünüyorum

Ve bütçeme göre Yamaha 125 ESD 2016 motorunu düşünüyorum. değerli yorumlarınızı bekliyorum. ona göre haraket edeceğimi bildirmek isterim.
    Şunuda belirtmemde fayda var. Bursa - Konya arası bana sorun çıkartırmı bu motor. ayda bir kez bu 550km yolculuğu yapacak olduğumu bildirmek istiyorum sizlere. Bütçem 6bin tl'dir.

Hepinize şimdiden verecek olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Link : http://www.yamahabaydar.com/YBR-125-ESD-2016-MODEL,PR-2.html

Saygılar;
    şehiriçi ve başlangıç için süper bir motor, sınıfının en az yakan motorudur ayrıca.
    fakat bursa konya arası..
    gidersiniz ama çok zorlanırsınız, yani motorun hafif ve önü açık olması nedeniyle çok rüzgar yersiniz, hele bi de yağmur da yağıyosa of,lastikler ince yani hemen kayar, motor yavaş olduğu için bi kamyonu sollamakta bile zorlanabilirsiniz zaman zaman. çünkü ne deli kamyoncu abiler var 90la gidiyo...
    bunları düşünün almadan once, motorun iç aksamı açısından bi sorun yaşamazsınız ama sürüş açısından çok küfredersiniz uzun yolda.
    not: kendimden biliyom

bütçenizi 2-2.500 gibi artırırsanız pulsan ns200 düşünülebilir gibi.su soğutmalı, enjeksiyonlu, ön-arka disk, 23.5 hp vs. donanımlı bi motor.hiç kullanmadım ama çoğu kullanıcısı memnun bunuda düşünebilirsiniz.uzun yolda ybr'ye göre bayağı rahat olacağı kesin.

Alıntı j0hnwick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütçenizi 2-2.500 gibi artırırsanız pulsan ns200 düşünülebilir gibi.su soğutmalı, enjeksiyonlu, ön-arka disk, 23.5 hp vs. donanımlı bi motor.hiç kullanmadım ama çoğu kullanıcısı memnun bunuda düşünebilirsiniz.uzun yolda ybr'ye göre bayağı rahat olacağı kesin.
    Merhaba,

Evet videolarını izledim gerçekten çok diri ve seri görünüyor kasasıda çok tatmin edici. 2016 modelleri 8bin tl civarımıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    şehirler arası bir yolda ybr mi hocam sizi efsane sıkıştırırlar sıvı sogutma bile olmayan motora 6 bin lira vermeyin,

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Eğer hızlı gitme merakınız yoksa, sorun çıkarmayan yedek parçası bol uzun ömürlü motosiklet istiyorsanız ybr doğru adrestir. Şuan ybr kullanıyorum benim 2. kez aldığım motosiklettir. 20 gün önce Antalya dan Gebze ye 1 günde 800 km yol yaptım hiç bir sıkıntı olmadı.
    Ybr alırsanız şunlara dikkat ediniz;
    -Bakımlarını zamanında yapınız, mümkünse kaliteli yağ kullanınız.
    -Lastikler çok kötü ilk fırsatta kaliteli bir lastikle değiştiriniz.
    -Motoru çok sıkıştırmayın limitlerinde kullanmaya özen gösteriniz.
    Ybr ile yaptığım bazı gezileri aşağıda inceleyebilirsiniz.

http://gezginmoto.blogspot.com.tr/20...si-887-km.html
    DevilsAngels ve Osm@n bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    Alıntı tmsn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şehiriçi ve başlangıç için süper bir motor, sınıfının en az yakan motorudur ayrıca.
    fakat bursa konya arası..
    gidersiniz ama çok zorlanırsınız, yani motorun hafif ve önü açık olması nedeniyle çok rüzgar yersiniz, hele bi de yağmur da yağıyosa of,lastikler ince yani hemen kayar, motor yavaş olduğu için bi kamyonu sollamakta bile zorlanabilirsiniz zaman zaman. çünkü ne deli kamyoncu abiler var 90la gidiyo...
    bunları düşünün almadan once, motorun iç aksamı açısından bi sorun yaşamazsınız ama sürüş açısından çok küfredersiniz uzun yolda.
    not: kendimden biliyom
    Arkadaşın söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum. Yazacaklarımın aynısını yazmış resmen. Bu arqda bende aktif YBR kullanıcısıyım.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Piyasada motor yokken pirim yapan bir motor bu, teknolojisi her şeyi eskidi yüzüne bakan yok şimdi her neyse 125-150cc bunlardan uzaklaş bir 250 ile başla yoksa 6 ay sonra forumda hangi 250 alayım diye dolaşırsın
    nokiaxxx bunu beğendi.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    ayda bir kez bu 550km yolculuğu yapacak olduğumu bildirmek istiyorum
    550 Km yolu, 1 günde sadece,yemek molası vererek,bitirsiniz
    Gözü kapalı dünya turuna çıkabilecek bir motosiklet
    3 lü çanta Motosiklet+Sürücü+Yük=260 kg ağırlıkla,şehir dışı,uzun yolda 100 kmde 2.17 litre,ortalama 80-90 km hız(ön dişli 15 arka dişli45)
    Bakım kitapçığına göre 6000 kmde yağ değişimi gerekiyor
    Ben 5000 km de yağı değiştiriyorum,12.000de buji,12.000 hava filitresi
    Orjinal fren balataları 26000 km yi devirmişti,zamanından önce değiştirdim
    Üzerinde arka dişlisi, O ringli zinciri orjinal, şuanda 34.000 km geliyor
    Fabrikadan gelen lastikler berbat,kışın kullanması çok kötü,en iyisi lastikleri değiştirmek
    Antalya'da 4 mevsim kullandım,sadece kar görmedi
    2015 yılında Alanya'dan,Gürcistan,Rusya,Ukrayna, 8060 km bir tura çıktım,banamısın demedi,1 viteste,sıcakta 5 km gittiğimi bilirim
    2016 yılında Alanya'dan,Gürcistan'a 4553 km tura çıktım,yağmurda 5 saat kullandım,dere tepe düz gittim,aldığı paranın hakkını sonuna kadar verdi
    Yedek parça ucuz
    Düşük yakıt tüketimi
    Kolay kolay sorun çıkartmaz
    Hızı seven birisiysen bulaşma
    Sollamalarda hissedeyim iyi kaçsın,gücü hissedeyim dersen,bulaşma
    Eski kasaların koltukları daha rahat
    Temizini bulursan kaçırma derim
    Gittiğim turlara bakabilirsin,ybr de pişman olmazsın

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için size minnettarım anlaşılan o ki, ybr'den şaşmamak lazım. 250cc 'yi düşünmeye başladım bu yorumlarınızdan sonra ama fikrim katiyyen YBR.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    pulsar ns200
    ybr mi? hero carizmma r varken ve indirimdeyken ybr tercih etmek !

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    550 Km yolu, 1 günde sadece,yemek molası vererek,bitirsiniz
    Gözü kapalı dünya turuna çıkabilecek bir motosiklet
    3 lü çanta Motosiklet+Sürücü+Yük=260 kg ağırlıkla,şehir dışı,uzun yolda 100 kmde 2.17 litre,ortalama 80-90 km hız(ön dişli 15 arka dişli45)
    Bakım kitapçığına göre 6000 kmde yağ değişimi gerekiyor
    Ben 5000 km de yağı değiştiriyorum,12.000de buji,12.000 hava filitresi
    Orjinal fren balataları 26000 km yi devirmişti,zamanından önce değiştirdim
    Üzerinde arka dişlisi, O ringli zinciri orjinal, şuanda 34.000 km geliyor
    Fabrikadan gelen lastikler berbat,kışın kullanması çok kötü,en iyisi lastikleri değiştirmek
    Antalya'da 4 mevsim kullandım,sadece kar görmedi
    2015 yılında Alanya'dan,Gürcistan,Rusya,Ukrayna, 8060 km bir tura çıktım,banamısın demedi,1 viteste,sıcakta 5 km gittiğimi bilirim
    2016 yılında Alanya'dan,Gürcistan'a 4553 km tura çıktım,yağmurda 5 saat kullandım,dere tepe düz gittim,aldığı paranın hakkını sonuna kadar verdi
    Yedek parça ucuz
    Düşük yakıt tüketimi
    Kolay kolay sorun çıkartmaz
    Hızı seven birisiysen bulaşma
    Sollamalarda hissedeyim iyi kaçsın,gücü hissedeyim dersen,bulaşma
    Eski kasaların koltukları daha rahat
    Temizini bulursan kaçırma derim
    Gittiğim turlara bakabilirsin,ybr de pişman olmazsın
    Ybr alayım mı, nasıldır vs soranlar için direkt kopyala yapıştır yapılabilecek bir cevap. Elinize sağlık çok güzel özetlemişsiniz.

35.500 oldu benim, hala orjinal ziincir, dişli seti var. Arka fren orjinal, akü orjinal. Irc-Duro ön-arka lastiklerle kullanıyorum öyle yağmurda kışta kayacak bir motor da değil, çok dengeli bir yapısı var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    hereks sorun çıkartmaz demiş? bu motorun nasıl sorun çıkartabilirki zaten naked motor herşeyi ortada neyi bozulabilirki ? karbüratör bozulsa 250-300 tl zaten neyi pahalı olabilir anlamak güç
    SAZMAN bunu beğendi.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Az daha koymanıza gerek yok 😄

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)