Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 10 yıla aşkın bir süredir doğa sporları yapmakta ve kamp, mağara, kazı gibi aktivitelere katılmaktayım. Arazi tecrübem yayan olmakla beraber
niva, discovery ve wrangler şeklinde mevcut ama enduro ile tecrübe sayılacak bir arazi sürüşü bu zamana kadar yapmadım, son zamanlar da motosiklet ile yetinememe durumları yaşıyorum yani yolda gitmek veya hız, viraj yapmak bana yetmiyor bu yüzden bir CRF 250 R almaya karar verdim, motosiklet iyimidir kötümüdür diye soru sormayacağım.
2. el takıntım olmasından kaynaklı 0 alacağım için plaka sigorta dahil 17.000 TL civarına gelmekte CRF, başlangıç için ideal olacağını düşünmekteyim. MT içerisinden arama yapmama rağmen hep " Enduro mu alayım Cross mu alayım, Hangisi daha iyidir KTM YAMAHA HONDA " gibi konu başlıkları çıktı karşıma. İstanbul da doğa gezileri yapan bir grub veya arkadaş'a denk gelmedim, konu açmamın nedeni budur. İstanbul civarın da Kocaeli de olabilir bir enduro grubu veya kullanan arkadaşlar varsa iletişime geçmek tanışmak isterim.
Saygılarımla...
https://www.youtube.com/watch?v=bsjthMGWCko
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:03 ----------
Şunuda Dip Not olarak ekliyeyim Laf Söz olmasın...
TT Supermoto ve Cross yarışlarına, yarışcılarına hayran biri olarak, şuan için İstanbul da TT veya Supermoto yapabileceğim bir alan tahmin edersinizki yok. Doğa tutkumdan kaynaklı ve özel bir alan istemediği için cross'a başlama kararı aldım, aynı zamanda arazide iyi bir şekilde cross kullanabildiğimde bu tecrübe'nin faydalarını gün içinde de yolda da göreceğime inanmaktayım...