Kararsız buuuuu kaçııııııııııın canını seven kaçsıııııııın
Kararsız buuuuu kaçııııııııııın canını seven kaçsıııııııın
'Saygı göster, saygı gör.'
ben markaya göre değilde o benzin istasyonun yoğunluğuna bakarak alıyorum. BU ŞEKİLDE OLAN İSTASYONUN YAKIT KUYULARI TEMİZ OLACAĞINIDÜŞÜNDÜĞÜMDEN VE TUTULMUŞ BİYERDİR DİE.kuytu köşede kalmış 3 pompa ile istasyon açmış yerden shell opet lsun farketmez almıyorum.
çünkü ülkemizde benzin istasyonlarının denetimi düzgün yapıldığından şüphelerim var.eğer öyle olmasaydı zaten bu konuyu tartışmazdık
ilk once yakinligi sebebiyle petrol ofisinden aliyordum ama motorun sesi ve gidisinin bazen hos olmadigini hissettim hemen shelle gectim nitro aliyorum ve motor adeta kendini gosterir oldu bukadar fark edecegini tahmin etmemistim hem cekisi hafif guclendi hemde motorumdan daha pur bi ses cikar oldu
Araba kullananlarin bir mantigi vardir nerden alirsan al farketmez ama hep ayni yerden al ayni marka ayni bayi tek bildigim bu
Opet den benzin aldığım da motor tekliyor ve sıkıntı çıkarıyor 3 kez aldım herseferinde aynı proplem oldu. Türkiye petrollerinden alıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Shell de çok iyi benzin bir sorun yaşamadım.
benzin deyince zam anlıyorum
ay sonu yaklaştı, kur hareketini koyarlar
Depom dolu olsun da benzin kaçak olmadığı sürece hangi şirketten olursa olsun.
Bende benzin alırken katkı koymak yarıyor mu yoksa gereksiz mi onu merak ediyorum. Depo 30 tlye doluyor 15 TL katkı parası istediler attırmadım ama ara sıra alsam fayda eder mi bilgisi olan var mı
30tl ye 15tl katkı
yakıtı bozar
gerekirse katkılı al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)