Kameram da bugün ısparta şubesine girmiş aksi işte pazar kapalı alamıom bugün alabilsem geceye kadar kamerayla uğraşırdım ne se sağlık olsun bu 3 cü cruiserım olucak ilk de fa bunda heycanlıyım
Kameram da bugün ısparta şubesine girmiş aksi işte pazar kapalı alamıom bugün alabilsem geceye kadar kamerayla uğraşırdım ne se sağlık olsun bu 3 cü cruiserım olucak ilk de fa bunda heycanlıyım
yeni motorun hayırlı olsun.motordan anlamıyorsan motoru bir ustaya göstersen iyi olur.
onay alıncada dikkatli bir şekilde yola çık .arkadaşlar yanına alman gereken gerekli şeyleri yazmışlar
Dostum her şekilde bir ustaya sordurmandan yanayım.
plaka 32 her türlü düşük çıkacaktır 110 lira fark a değer değiştir.
İlk defa uzun yol yapacaksan Kendine söylemen gereken şey;
En kötü biraz paran gider motosikletini çektirirsin. Diğer herşey hallolur Olurda başına birşey gelirse sıkma canını endişe yapma.
Şarz aleti,fitil yeterli olacaktır. Bahsettiğin motosiklette pek sorun cıkacağını düşünmüyorum
şimdiden hayırlı olsun senin adına sevindim
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
İzmir'den motorumu getirdim 150 cc den sonra 250 çok iyi geldi ama 110 geçemedi motor bi bakıma götürcem depoyu 57 tl fulledim 475 km yaptı.toplam 505 km yaptım ıspartaya.
Hocam devaaaaam et yanına gerekli ekipmanı aldın mı.Birde usta yola gidiyorum .bak şuna dedin mi?:::::Gerisi teferruatın taaaa daniskası (lütfen makineye alış.....YOLU OKU, DUYULARINLA HİSSET HER TÜRLÜ GİDERSİN ...İYİ VE DUYARLI OL makineyle bütünleş tekrar ediyorum çok çok uzun yol yapmış biri olarak YOLU OKU...İYİ YOLCULUKLAR
montum eldivenim kaskım vardı ekipman olarak frene alışamadım çok sert dokun kayıyor teker iyi değil.arabalarla kendime hep bi takip mesafesi bırakarak geldim çünki ani firenime güvenemedim toplam 8 9 mola verdim ortalama 5 dk molalar foto çekmek isterdim ama telin sarjı bitti.ustaya motoru götürmedim gittiğimde motor soğuktu tek marj çalıstı motoru dinledim sonra notere gittim tek marjla 505 km geldim benim zealsun dan sonra buna binmek esekden ınıp ata bınmek gıbi birşey rks250 cruiser iyi ki almışım gücü duruşu ve yol tutuşu çok güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
[IMG][/IMG]
hayırlı olsun motorun kazasız belasız kullan . kac gördün otobanda en son
110 geçmedi bakım yaptırıp denicem 140 gormesi gerekio en kotu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)